Excursie la Golesti-Pitesti cu activitati incluse

00060

Organizare excursie de o zi pentru copii la Golesti si la Pitesti, cu activitati incluse

-  RECOMANDARE: Este indicat ca si copiii, si adultii insotitori sa poarte costum  popular!!!-  RECOMANDARE: Este indicat ca si copiii, si adultii insotitori sa poarte costum  popular!!!

Detalii..

45,00 €

- +

 
Descriere

* un produs original marca Children Tour

Varsta: +3 ani

Program excursie:

 • 08,00 - plecare spre Golesti
 • 10,30-12,00 – ATELIER MESTESUGARESC, la alegere: Atelier de tesut la gherghef (copiii tes un mic covoras, cu care pleaca acasa); Atelier de pictat pe portelan (farfurii); Atelier de pictat figurine din lut; Atelier de pictat si decorat globulete
 • 12,00-13,00 – masa de pranz, intr-o sala a muzeului (in sistem catering)
 • 13,00-14,00 - vizita la Muzeul Viticulturii si Pomiculturii Golesti (gospodarii taranesti aduse din principalele zone viticole si pomicole ale tarii, grupate sub forma unui sat romanesc. Fiecare gospodarie viticola sau pomicola inglobeaza in cadrul ei: casa de locuit, dependintele, instalatiile si uneltele de lucru specifice, necesare pentru practicarea diferitelor indeletniciri: agricultura, cresterea animalelor, albinaritul etc.)
 • 13,00-14,00 - Povesti despre un obiect popular (unealta gospodareasca, lada de zestre, icoana populara, stergar, plocad, macat, tol de pat, teasc, etc.)
 • 14,00-14,30 - joaca in Parcul din cadrul Muzeului Golesti (*daca vremea permite)
 • 15,00-15,45 - vizita la Gradina Zoologica Pitesti  SAU vizionare film documentar la Planetariul Pitesti (*in functie de disponibilitate)
 • dupa 18,30 - sosire estimata la Bucuresti

 

Servicii incluse:

 • transport cu autocar cu dotari turistice, cu plecare din Bucuresti
 • taxe parcare
 • taxe de parcare
 • ghid-insotitor de autocar in excursie
 • masa de pranz in sistem catering, servita intr-o sala a muzeului (meniu prestabilit; apa NU este inclusa in pret si nici nu puteti cumpara apa de la locatia muzeului)
 • activitati organizate conform desfasuratorului de mai sus

 

Servicii optionale (neincluse):

 • apa sau alte bauturi racoritoare
 • alte servicii nespecificate in oferta

PROGRAMARI:

In functie de disponibilitatea din momentul cererii dumneavoastra, programam activitatile solicitate la data la care doriti.

Comanda se face numai in scris, pe adresa e-mail office@childrentour.ro, cu confirmare de primire. NU sunt luate in considerare comenzi sosite pe alte cai de comunicare.

Comanda presupune automat acceptarea acestor conditii de participare, fara alte interventii ulterioare.

Pentru orice activitate organizata de noi beneficiati de consultanta, astfel incat sa aveti parte de cele mai reusite experiente cu Children Tour.

AVANSUL:

In termen de 10 zile de la momentul rezervarii se plateste AVANS 50% din valoarea comenzii (cash sau prin virament bancar), diferenta urmand a se plati cash, inaintea plecarii din unitatea de invatamant sau prin virament bancar, cu minim 5 zile inainte de a avea loc activitatea.

Avansul platit este NERETURNABIL, indiferent de motivul anularii/neprezentarii. Pentru copiii anuntati cu o zi inainte de activitate si care nu se prezinta la autocar se opreste avansul, fara exceptii.

Activitatea se poate amana fara penalitati cu minim 36 de ore inainte de a avea loc, nu mai tarziu. Daca nu sunt conditii meteo favorabile pentru organizarea activitatilor in aer liber, cu 3-4 zile inainte puteti alege participarea la o alta activitate, in cuantumul aceleiasi sume SAU programarea activitatii la o alta data, daca acest lucru este posibil).

Orice comanda initiala pentru care nu s-a platit avansul in termen de 10 zile calendaristice se anuleaza automat.

PRETUL:

Preturile sunt valabile pentru minim 30 de platitori.

Preturile afisate sunt valabile pentru copii cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani, daca nu este specificat altfel.

** Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua modificari in program, in functie de factorii externi

Scrieți o recenzie

Excursie la Golesti-Pitesti cu activitati incluse

Organizare excursie de o zi pentru copii la Golesti si la Pitesti, cu activitati incluse

-  RECOMANDARE: Este indicat ca si copiii, si adultii insotitori sa poarte costum  popular!!!-  RECOMANDARE: Este indicat ca si copiii, si adultii insotitori sa poarte costum  popular!!!

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Această ofertă nu are încă niciun comentariu!

30 alte oferte in aceeași categorie:

Cod:: 234 ID:: 00009

Atelier de Bowling

Vizualizate recent

Cod QR