Early booking

Nu există nicio ofertă, pentru moment.

Despre noi

Date identificare societate comercială

SC Children Tour Events SRL

Nr. Reg. Com: J40/549/2014

CIF: 32682224

IBAN: RO24 BTRL RONC RT04 7244 8201 (RON);
Deschis la: BANCA TRANSILVANIA-Agentia Piata Sudului

Sediul social: Sos Oltenitei nr 81 
Sector 4, Bucuresti, cod postal 041302 

Program de lucru:

Luni-Vineri 10:00-18:00

Telefon URGENTE: 0741 736 412


Cine suntem

Children Tour Events este o agentie online de turism orientata spre client. Ne preocupa starea de bine a turistului, copil sau adult, bucuria lui de a descoperi locuri si activitati noi, de a experimenta si de a-si largi orizontul.

Agentia Children Tour nu ofera doar cazare sau transport, ci experiente complete: unitati de cazare verificate, unde am merge si noi cu familiile noastre, transport terestru, aerian si naval, programe de excursii atent si detaliat organizate, astfel incat sa poata fi atinse toate obiectivele propuse, informatii despre preturile de intrare la obiective (la excursiile pentru copii acestea sunt incluse in pretul initial), organizare evenimente atat pentru copii, cat si pentru adulti (petreceri, serbari, ateliere de creatie, teambuilding-uri in tara si in strainatate), ghizi-insotitori bine pregatiti in meseria lor, care sa ofere informatii pertinente si usor de inteles, animatori socio-educativi in excursiile si taberele pentru copii, consultanta de specialitate in orice moment al documentarii, pregatirii si derularii vacantei dumneavoastra. Tot ce va ramane de facut este sa va relaxati si sa va bucurati de binemeritata vacanta!

Ne ocupam atat de turisti individuali, cat si de grupuri pre-constituite. Personalizam ofertele astfel incat sa corespunda dorintelor si intentiilor dumneavoastra, iar satisfactia sa fie sentimentul cu care incheiati orice activitate contractata prin Children Tour!

Preturile ofertate de noi reflecta calitatea serviciilor oferite. Nu ne dorim sa fim cei mai ieftini de pe piata (dar nici cei mai scumpi!), ci sa oferim preturi corecte pentru servicii de inalta calitate.

Pentru agentiile revanzatoare avem pachete pre-concepute, dar putem personaliza, la cerere, orice oferta din portofoliul nostru.

aici Licenta de turism acordată societății noastre,

aici se regăsește ”Contractul cadru cu turistul”,

iar aici ”Polița de insolvență”.


Cod QR

Vizualizate recent

Niciun produs vizualizat încă...