Despre noi

Date identificare societate comercială

SC Children Tour Family SRL

Nr. Reg. Com: J40/16550/2018

CIF: 40174693

IBAN: RO41BTRLRONCRT0476444101 (RON) ;
IBAN: RO88BTRLEURCRT0476444101 (EUR) ;

Deschise la: BANCA TRANSILVANIA - Agentia Piata Sudului

Sediul social: Sos Oltenitei nr 81 
Sector 4, Bucuresti, cod postal 041302 

Polita Insolventa serie BN nr. 000000971/29.11.2018


Program de lucru:

Luni-Sambata 09:00-20:00

Telefon URGENTE: 0741 736 412


Cine suntem

Children Tour este o agentie online de turism orientata spre client. Ne preocupa starea de bine a turistului, copil sau adult, bucuria lui de a descoperi locuri si activitati noi, de a experimenta si de a-si largi orizontul.

Agentia Children Tour nu ofera doar cazare sau transport, ci experiente complete: unitati de cazare verificate, unde am merge si noi cu familiile noastre, transport terestru, aerian si naval, programe de excursii atent si detaliat organizate, astfel incat sa poata fi atinse toate obiectivele propuse, informatii despre preturile de intrare la obiective (la excursiile pentru copii acestea sunt incluse in pretul initial), organizare evenimente atat pentru copii, cat si pentru adulti (petreceri, serbari, ateliere de creatie, teambuilding-uri in tara si in strainatate), ghizi-insotitori bine pregatiti in meseria lor, care sa ofere informatii pertinente si usor de inteles, animatori socio-educativi in excursiile si taberele pentru copii, consultanta de specialitate in orice moment al documentarii, pregatirii si derularii vacantei dumneavoastra. Tot ce va ramane de facut este sa va relaxati si sa va bucurati de binemeritata vacanta!

Ne ocupam atat de turisti individuali, cat si de grupuri pre-constituite. Personalizam ofertele astfel incat sa corespunda dorintelor si intentiilor dumneavoastra, iar satisfactia sa fie sentimentul cu care incheiati orice activitate contractata prin Children Tour!

Preturile ofertate de noi reflecta calitatea serviciilor oferite. Nu ne dorim sa fim cei mai ieftini de pe piata (dar nici cei mai scumpi!), ci sa oferim preturi corecte pentru servicii de inalta calitate.

Pentru agentiile revanzatoare avem pachete pre-concepute, dar putem personaliza, la cerere, orice oferta din portofoliul nostru.

Aici puteti vizualiza asigurarea noastra pentru insolventa, conform legislatiei in vigoare,

aici Licenta de turism nr. 599 acordată societății noastre,

iar aici se regăsește ”Contractul cadru cu turistul”.


Cod QR

Vizualizate recent

Niciun produs vizualizat încă...