Early booking

Nu există nicio ofertă, pentru moment.

CONDITII DE PARTICIPARE LA ACTIVITATILE EXTRASCOLARE (va rugam sa le cititi cu atentie, pentru a preveni orice neplaceri ulterioare):

 

PROGRAMARI:

In functie de disponibilitatea din momentul cererii dumneavoastra, programam activitatile solicitate la data la care doriti.

Comanda se face in scris, pe adresa e-mail office@childrentour.ro sau childrentour@gmail.com, cu confirmare de primire. In termen de 10 zile de la momentul rezervarii se plateste 45% din valoarea comenzii, diferenta urmand a se plati in ziua in care are loc activitatea.

Avansul platit este nereturnabil, indiferent de motivul anularii/neprezentarii.

Daca nu sunt conditii meteo favorabile pentru organizarea activitatilor in aer liber, cu 3-4 zile inainte  puteti alege participarea la o alta activitate, in cuantumul aceleiasi sume SAU programarea activitatii la o alta data, daca acest lucru este posibil).

Orice comanda initiala pentru care nu s-a platit avansul in termen de 10 zile se anuleaza automat.

Pentru orice suma incasata emitem factura fiscala.

 

PRETUL:

Preturile sunt valabile pentru minim 20 copii platitori, participanti la o activitate organizata de noi (ateliere de creatie, vizite in institutii). Pentru excursiile de 1-3 zile numarul minim de platitori este 25.

Daca sunt mai putini copii inscrisi/platitori, se adauga 5,00-10,00 RON/copil pt. 15-19 participanti platitori, cu exceptia excursiilor, petrecerilor-banchet, serbarilor, taberelor si excursiilor in strainatate, unde sunt conditii speciale.

Pentru a afla conditiile de participare si pretul pt. adultii insotitori (parinti, bunici, etc.) va rugam sa ne contactati.

Preturile afisate sunt valabile pentru copii cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani, daca nu este specificat altfel.

* TRANSPORTUL SI GHIDUL INSOTITOR SUNT INCLUSE INTOTDEAUNA IN PRET, cu exceptia activitatilor desfasurate in Scoala si a petrecerilor-banchet.

Pretul include, de asemenea, biletul de intrare la institutii, obiective industriale, turistice, culturale sau religioase, muzee, la activitatile de enterteinement, materialele de lucru si indrumarea necesara la atelierele de creatie, precum si animator-insotitor pe tot parcursul excursiei (un coleg al nostru care va preia si va insoteste la toate obiectivele, are grija de copii si se ocupa peste tot de plati/procurarea biletelor, astfel incat dumneavoastra sa nu aveti nici-o grija si sa va puteti bucura de o zi minunata de excursie).

La cele mai multe muzee din Bucuresti nu se acorda ghidaj sau ghidajul se realizeaza/plateste separat, colegii nostri neavand dreptul de a oferi ghidaj in muzee.

Cadrele didactice insotitoare beneficiaza de gratuitate, in limita a un cadru didactic la 10 platitori. Gratuitatile se acorda numai pentru cadrele didactice, nu si pentru copii! In mod exceptional, daca sunt mai multi copii si doar un cadru didactic insotitor, 1-2 parinti pot beneficia de gratuitate (in functie si de nr. de platitori), daca ajuta cadrele didactice sa supravegheze copiii.

Copiii cadrelor didactice participanti la excursie beneficiaza de reduceri (in limita a un copil de cadru didactic).

Orice modificare ar putea intervini in programul activitatii se anunta in scris de catre oricare dintre parti cu cel putin 3 zile inainte de data programata. Orice modificare survenita ulterior (la nr. de participanti, destinatie/traseu, ora de incepere, etc.) nu se mai accepta.

*Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii. 

 

 

Children Tour

Giliola Puscasu - 0741.736.412 (Vodafone)                                                                                   

                            0754.491.711 (Orange)

office@childrentour.ro, childrentour@gmail.com

https://childrentour.ro

Facebook Like: Agentia Children Tour

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Cod QR

Vizualizate recent

Niciun produs vizualizat încă...