Organizăm excursie de o zi la Fabrica de Globulete a lui Mos Craciun din Curtea de Arges pentru grupuri de copii.

Citiți mai departeAfișează mai puțin
265,00 lei (inclusiv TVA)
Participanţi
Disponibil pentru rezervare
Cod:
efg01
Adaugă la Wishlist
Ați văzut deja...
Descriere

* Pretul excursiei este calculat pentru minim 30 de platitori integral

Programul excursiei:

  07:30-plecare de la scoala/gradinita;

  11:30-vizita la Fabrica de Globulete a lui Mos Craciun din Curtea de Arges; demonstratie de suflat, modelat si pictat globulete din sticla (Atentie: copiii vizioneaza, nu lucreaza globuletele!)

CADOU: un globulet din sticla ambalat individual, personalizat, drept amintire; va rugam sa ne trimiteti cate mai devreme posibil o LISTA cu prenumele participantilor la excursie, pentru personalizarea globuletelor! Globuletele personalizate in fabrica se platesc, chiar daca persoana cu prenumele de pe acel globulet nu mai participa la excursie!

  12:45-masa de pranz la restaurant (meniu prestabilit);

  15:00-vizionare film documentar la Planetariul Pitesti SAU vizita la Expozitia „Flori de Mina” din cadrul Muzeului Judetean Arges;

  aprox. 19:00-sosire estimata in Bucuresti;

Servicii incluse:

- transport cu autocar cu dotari turistice, cu plecare din Bucuresti;

- ghid-insotitor in excursie; un personaj Craciunita/Spiridus (*valabil pentru grupurile peste 30 de copii);

- intrarile la obiective;

- activitatile precizate in programul excursiei;

- masa de pranz servita la restaurant (meniu prestabilit: Ciorba de Pui; Piept de Pui la Gratar; Piure de Cartofi; Salata de Varza; Paine; Clatita cu dulceata; Apa la carafa);

Servicii optionale (neincluse):

- personalizare globulete pentru a fi facute cadou: 20 RON/globulet de 70 mm in diametru;

- fotografie instant 10*15 cm, pe scaunul lui Mos Craciun-20 RON/fotografie;

- alte servicii neprecizate in oferta

Conditii de participare (CONTRACTUALE):

* Va rugam sa le cititi cu atentie, pentru a evita orice discutii neplacute ulterior!

1. Programari:

In functie de disponibilitatea din momentul cererii dumneavoastra, programam activitatile solicitate la data la care doriti. Pentru orice activitate organizata de noi beneficiati de consultanta, astfel incat sa aveti parte de cele mai reusite experiente cu Children Tour.

Comanda se face numai in scris, pe adresa e-mail childrentour@gmail.com, indicand numarul de catalog al excursiei, cu confirmare de primire. Noi va trimitem oferta detaliata, pe care dumneavoastra o semnati si o returnati pe e-mail. Nu sunt luate in considerare comenzi sosite pe alte cai de comunicare (telefon, whatsapp etc., daca nu sunt dublate de comanda in scris, pe e-mail). Comanda presupune automat acceptarea conditiilor contractuale de participare, fara alte interventii ulterioare.

2. Avansul si Pretul:

In termen de maxim 10 zile de la momentul rezervarii se plateste AVANS 50% din valoarea comenzii, diferenta urmand a se plati prin virament bancar cu minim 4 zile inainte de a avea loc activitatea. Veti primi factura pentru orice suma platita la noi. 

ATENTIE: Oferta este valabila maxim 15 zile din momentul transmiterii, preturile putand varia in functie de costurile la furnizori. Pastram preturile unei oferte daca platiti avansul sau daca furnizorii nu maresc costurile operationale cu mai mult de 8%. In cazul in care doriti sa dati comanda, dar au trecut mai mult de 15 zile din momentul transmiterii ofertei, va rugam sa ne contactati pentru actualizarea preturilor!

Preturile sunt valabile pentru minim 20 de platitori integral pentru excursiile de jumatate de  zi, minim 25/30 de platitori integral la excursiile de o zi. Pentru 15-20/25 de platitori integral se adauga 25 RON/persoana. 

Preturile pentru copii se refera la copii intre 1,5 si 17 ani. 

Renuntarea voluntara a clientului la a vizita unele obiective din program nu obliga organizatorul sa returneze o parte din suma platita de catre client pentru activitatea extrascolara.

Transportul de la unitatile de invatamant din Bucuresti este inclus intotdeauna in pret. Pentru transport de la unitatile de transport din Ilfov (dincolo de centura) pretul se recalculeaza. Pretul include transportul, taxele de parcare si de pod, biletul de intrare la obiective, la muzee, la activitatile de enterteinment, materialele de lucru si indrumarea necesara la atelierele de creatie, ghid-insotitor si animator pe tot parcursul excursiei. La cele mai multe muzee din Romania nu se acorda ghidaj sau ghidajul se realizeaza/il platiti separat, colegii nostri neavand dreptul legal de a oferi ghidaj in muzee.

Masa de pranz este inclusa intotdeauna in pretul excursiilor, fiind servita cu meniu prestabilit, acelasi pentru toti membrii grupului. Eventualele modificari (alergii, intolerante, meniu de post, vegetarian etc.) se comunica ghidului inca de la prima ora a excursiei si daca exista diferente de pret, acestea se achita de catre client. Daca aceste modificari nu sunt anuntate ghidului, nu ne asumam consecintele. Nu organizam excursii fara masa de pranz, pe motiv de costuri scazute, deoarece si copiii, si cadrele didactice, si soferul, si ghidul trebuie sa manance o masa calda peste zi.

3. Anulari Si Penalizari:

Anularea unei comenzi cu mai putin de 7 zile inainte de a avea loc se face cu retinerea avansului, platit sau datorat, fara ca acesta sa poata fi restituit, insa in limita disponibilului, excursia se poate reprograma in mod gratuit.

Avansul NU este returnabil pentru participantii la excursie anuntati cu 36 de ore inainte de inceperea excursiei, care nu se mai prezinta la autocar (indiferent de motiv). Pentru a evita situatii de acest gen puteti incheia o asigurare storno la societatile de asigurari din Romania si nu riscati pierderea banilor.

Atentie: trebuie intrunit numarul minim de platitori integral pentru a putea realiza excursia si pentru a pastra preturile! In cazul persoanelor absente care ar fi trebuit sa participe la ateliere de creatie, se opreste avansul platit si i se trimit materialele de lucru.

4. Gratuitati:

Cadrele didactice insotitoare beneficiaza de gratuitate, astfel:

- Prescolari (1,5-6 ani)-1 gratuitate la 8 platitori integral

- Invatamant Primar, Gimnazial si Liceal-1 gratuitate la 10 platitori integral

Gratuitatile se acorda doar pentru serviciile detaliate in oferta si numai pentru cadrele didactice participante la excursie, nu si pentru copii, parinti sau terte persoane! Gratuitatile nu se acorda sub forma de bani, ci sub forma participarii in mod gratuit a cadrelor didactice la activitatile incluse in program (nu si pentru optionale!). Pentru copiii personali ai cadrelor didactice participante la excursie se acorda o reducere de 15% din pretul de lista, in limita a 1 copil de cadru didactic care participa la excursie. Daca la excursie participa mai multe cadre didactice decat numarul ce intra pe gratuitati, acestea vor achita masa si intrarile la obiective (75 RON/persoana).

VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE MODUL DE ACORDARE A GRATUITATILOR, PENTRU A EVITA DISCUTIILE NEPLACUTE SURVENITE ULTERIOR!

5. Fotografii:

Personalul Children Tour va face fotografii grupului de copii in contextul desfasurarii activitatii extrascolare, urmand ca aceste fotografii sa fie folosite pentru exemplificarea activitatilor agentiei. Daca nu doriti expunerea publica a copiilor, va rugam sa ne anuntati si personalul nostru va evita fotografierea fetelor copiilor.

6. Altele:

In mijlocul de transport NU se mananca (nici macar gustari)! Daca in urma grupului ramane mizerie in autocar/microbuz, reprezentantul unitatii de invatamant va plati pe loc curatarea profesionala a masinii (350 RON). De asemenea, orice deteriorare adusa masinii se plateste pe loc de catre cel/cei care a/au produs dauna sau, daca nimeni nu recunoaste, intregul grup plateste dauna.

Daca vremea nefavorabila nu permite organizarea unei activitati in aer liber, de comun acord cu organizatorul, aceasta poate fi amanata cu minim 2 zile inainte sa aiba loc sau poate fi modificat programul excursiei, astfel incat activitatile sa se realizeze in interior. Eventualele diferente de cost vor fi suportate de catre clienti.

Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua modificari in programul activitatii, in functie de factorii externi.

Ne rezervam dreptul de a organiza activitatile extrascolare in modul nostru specific, cu respectarea tuturor conditiilor contractuale de catre ambele parti, asa incat sa putem garanta calitatea serviciilor si reusita deplina a fiecarei activitati. Iar in acest scop mizam pe buna si deplina dumneavoastra colaborare, inclusiv prin insusirea si respectarea clauzelor contractuale.

 

Echipa Children Tour                                                              

Sunt de acord cu oferta si semnez pentru lansarea comenzii, obligandu-ma ca toti membrii grupului sa respecte regulile si conditiile de participare la activitatile extrascolare organizate de Children Tour, expuse mai sus.

 

Data …………………                             §                                                          Semnatura ………………………

 

 

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detaliile ofertei turistice
efg01
Fisiere asociate
Contract de parteneriat
contract de parteneriat educational
Descărcați (0)
Regulament de excursie
reguli de respectat in timpul excursiei
Descărcați (0)
Recenzii
Niciun comentariu.
Oferte alternative
Închide
Click aici pentru mai multe oferte turistice
Nu au fost găsite oferte turistice

Meniu

Setări

Creați gratuit un cont pentru a putea salva o listă de favorite

Autentificare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare