Excursie la Fabrica de Globulete a lui Mos Craciun din Curtea de Arges

00004

Organizare excursie de o zi la Fabrica de Globulete a lui Mos Craciun din Curtea de Arges pentru adulti si copii.
Locuri limitate!

Detalii..

210,00 lei

Disponibil pentru rezervare

- +

 
Descriere

DATE  DISPONIBILE:

- 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 noiembrie 2021

- 04, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 18 decembrie 2021

 

Programul excursiei:

- 07:30-plecare de la scoala/gradinita;

- vizita la Fabrica de Globulete a lui Mos Craciundin Curtea de Arges; demonstratie de suflat, modelat si pictat globulete din sticla (Atentie: copiii vizioneaza, nu lucreaza globuletele!)

CADOU: un globulet din sticla ambalat individual, personalizat, drept amintire; va rugam sa ne trimiteti o LISTA cu prenumele participantilor la excursie, pentru personalizarea globuletelor!

- masa de pranz la restaurant (meniu prestabilit: supa de pui; snitel de pui; piure de cartofi; salata de varza; paine; desert; apa la carafe SAU pizza; desert; apa plata);

- vizita la Manastirea Curtea de Arges si la Fantana Mesterului Manole;

- vizionare film documentar la Planetariul Pitesti SAU vizita la Expozitia „Flori de Mina” din cadrul Muzeului Judetean Arges;

- joc Bingo, in autocar!

- aprox. 19:00-sosire estimata in Bucuresti;

 

Servicii incluse:                                                           

- transport cu autocar cu dotari turistice, cu plecare din Bucuresti, localitatile din Ilfov, Ploiesti, Pitesti, Targoviste, Giurgiu, Campina, Sinaia, Breaza, Gaesti;

- ghid-insotitor in excursie; un personaj Craciunita;

- activitatile precizate in programul excursiei;

- masa de pranz servita la restaurant (meniu prestabilit);

Servicii optionale (neincluse):

- personalizare globulete suplimentare pentru a fi facute cadou: 20 RON/globulet

- fotografii pe scaunul lui Mos Craciun: 25 RON/fotografie

- alte servicii neprecizate in oferta

 

Conditii de participare (CONTRACTUALE):

* Va rugam sa le cititi cu atentie, pentru a evita orice discutii neplacute ulterior!

Programari:

In functie de disponibilitatea din momentul cererii dumneavoastra, programam activitatile solicitate la data la care doriti. Pentru orice activitate organizata de noi beneficiati de consultanta, astfel incat sa aveti parte de cele mai reusite experiente cu Children Tour.

Comanda se face numai in scris, pe adresa e-mail childrentour@gmail.com, cu confirmare de primire. Noi va trimitem oferta detaliata, pe care dumneavoastra o semnati si ne-o returnati pe e-mail. Nu sunt luate in considerare comenzi sosite pe alte cai de comunicare. Comanda presupune automat acceptarea conditiilor contractuale de participare, fara alte interventii ulterioare.

Avansul si Pretul:

In termen de maxim 10 zile de la momentul rezervarii se plateste AVANS 40% din valoarea comenzii, diferenta urmand a se plati cash la intalnirea cu insotitorul de grup Children Tour sau prin virament bancar, cu minim  4 zile inainte de a avea loc activitatea. Veti primi factura pentru orice suma platita la noi.

Children Tour nu organizeaza activitati extrascolare fara plata avansului si orice comanda se anuleaza automat daca nu s-a incasat avans pentru ea.

Preturile sunt valabile pentru minim 25 de platitori integral. Pentru 20-24 platitori integral se adauga 10 RON/persoana.

Preturile pentru copii se refera la copii intre 2,5 si 17 ani.

Transportul de la unitatile de invatamant din Bucuresti este inclus intotdeauna in pret. Pentru transport de la unitatile de transport din Ilfov pretul se recalculeaza.Pretul include biletul de intrare la obiective industriale, turistice, culturale sau religioase, la muzee, la activitatile de enterteinment, materialele de lucru si indrumarea necesara la atelierele de creatie, precum si animator-insotitor pe tot parcursul excursiei (un coleg al nostru care va preia si va insoteste la toate obiectivele, are grija de copii impreuna cu dumneavoastra-dar nu ii insoteste la toaleta!- si se ocupa peste tot de plati/procurarea biletelor, astfel incat dumneavoastra sa nu aveti nici-o grija si sa va puteti bucura de o zi minunata de excursie). La cele mai multe muzee din Romania nu se acorda ghidaj sau ghidajul se realizeaza/il platiti separat, colegii nostri neavand dreptul legal de a oferi ghidaj in muzee.

De asemenea, masa de pranz este inclusa in pretul excursiilor, fiind servita cu meniu prestabilit, acelasi pentru toti membrii grupului. Eventualele modificari (alergii, intolerante, meniu de post etc.) se comunica ghidului inca de la prima ora si daca exista diferente de pret, acestea se achita de catre client. Daca aceste modificari nu sunt anuntate ghidului, nu ne asumam consecintele.

Daca vremea nefavorabila nu permite organizarea unei activitati in aer liber, de comun acord cu organizatorul, aceasta poate fi amanata cu minim 2 zile inainte sa aiba loc sau poate fi modificat programul excursiei, astfel incat activitatile sa se realizeze in interior. Eventualele diferente de cost vor fi suportate de catre clienti.

Anulari Si Penalizari:

Anularea unei comenzi cu mai putin de 2 zile inainte de a avea loc se face  cu retinerea avansului, platit sau datorat, fara ca acesta sa poata fi restituit!

Avansul NU este returnabil pentru participantii la excursie anuntati cu o zi inainte de excursie, care nu se mai prezinta la autocar (indiferent de motiv). Pentru a evita situatii de acest gen puteti incheia o asigurare storno la societatile de asigurari din Romania.

Atentie: trebuie intrunit numarul minim de platitori integral pentru a putea realiza excursia si pentru a pastra preturile! In cazul persoanelor absente care ar fi trebuit sa participe la ateliere de creatie, se opreste avansul platit si i se trimit materialele de lucru.

Gratuitati:

Cadrele didactice insotitoare beneficiaza de gratuitate, astfel:

- Prescolari (3-6 ani)-1 gratuitate la 8 platitori integral

- Invatamant Primar (7-11 ani)-1 gratuitate la 10 platitori integral

- Invatamant Gimnazial si Liceu-1 gratuitate la 10 platitori integral

Gratuitatile se acorda doar pentru serviciile detaliate in oferta, si numai pentru cadrele didactice participante la excursie, nu si pentru copii, parinti sau terte persoane! In mod exceptional, daca sunt mai multi copii si doar un cadru didactic insotitor, 1-2 alti adulti insotitori pot beneficia de gratuitate (in functie si de numarul total de platitori integral), daca isi asuma sarcina de a ajuta cadrele didactice sa supravegheze copiii. Gratuitatile nu se acorda sub forma de bani, ci sub forma participarii in mod gratuit a cadrelor didactice la activitati.

Pentru copiii personali ai cadrelor didactice participante la excursie se acorda o reducere de 10% din pretul de lista, in limita a 1 copil de cadru didactic care participa la excursie.

Daca la excursie participa mai multe cadre didactice decat numarul ce intra pe gratuitati, acestea vor achita masa si intrarile la obiective.

Fotografii:

Personalul Children Tour va face fotografii grupului in contextul desfasurarii activitatii extrascolare, urmand ca aceste fotografii sa fie folosite pentru exemplificarea activitatilor agentiei. Daca nu doriti expunerea publica, va rugam sa ne anuntati si personalul nostru va evita fotografierea fetelor participantilor la excursie.

Masuri de siguranta:

In context pandemic, se respecta regulile de igiena anuntate de autoritati in cadrul starii de alerta. Mijlocul de transport va fi igienizat si dezinfectat inainte de plecarea in excursie. La fiecare urcare in mijlocul de transport participantii la excursie isi vor sterge incaltarile pe covorasul cu dezinfectant pus la dispozitie de catre transportator, isi vor dezinfecta mainile cu dezinfectantul aflat in masina si vor purta masca (personala).

In spatiile interioare ce se viziteaza (muzee, diverse obiective etc.), toti participantii la excursie vor purta masti, conform reglementarilor legale in vigoare. Daca autoritatile impun prezentarea unui Certificat Verde sau a rezultatului negativ pentru orice tip de test pentru a intra la restaurant sau la obiectivele vizitate, raspunderea de a prezenta aceste documente ii revine turistului, .

Organizatorul excursiei Agentia Children Tour va raspunde pentru starea de sanatate a personalului Children Tour.

O persoana desemnata din partea grupului se va asigura ca toti participantii la excursie au o stare de sanatate buna si nu prezinta semne de Covid, ca nu ii va infecta pe ceilalti. Persoanele cu o temperatura mai mare de 37,3 grade Celsius nu vor putea participa la excursie si isi asuma plata a 40% din pretul excursiei (retinerea avansului).

Toti adultii care vor insoti copiii in excursie se vor asigura ca acestia pastreaza distanta sociala fata de terti.

In mijlocul de transport NU se mananca (nici macar gustari)! Daca in urma grupului ramane mizerie in autocar/microbuz, reprezentantul unitatii de invatamant va plati pe loc curatarea profesionala a masinii (200-250 RON). De asemenea, orice deteriorare adusa masinii se plateste pe loc de catre cel/cei care a/au produs dauna.

Comanda presupune automat acceptarea conditiilor de participare si asumarea consecintelor de catre client.

 

* Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii. In contextul pandemiei, anumite obiective nu sunt deschise, asa incat va rugam sa verificati cu noi disponibilitatea locatiei.

** Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua modificari in program, in functie de factorii externi.

 

Echipa Children Tour                                                               

 

Sunt de acord cu oferta si semnez pentru lansarea comenzii, obligandu-ma ca membrii grupului sa respecte regulile si conditiile de participare la activitatile extrascolare, expuse mai sus.

Client: ……………………………….

Data: ………………………………...                                                                         Bon de Comanda nr: ………..

 
Descărcare

Contract de parteneriat

contract de parteneriat educational

Descărcare (0)

Regulament de excursie

reguli de respectat in timpul excursiei

Descărcare (0)

Scrieți o recenzie

Excursie la Fabrica de Globulete a lui Mos Craciun din Curtea de Arges

Organizare excursie de o zi la Fabrica de Globulete a lui Mos Craciun din Curtea de Arges pentru adulti si copii.
Locuri limitate!

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Această ofertă nu are încă niciun comentariu!

30 alte oferte in aceeași categorie:

Cod:: ar04 ID:: 00037

Atelier de Echitatie

Vizualizate recent

Cod QR