Excursie in Taramul Povestilor: Alpin Magic Land Poiana Brasov

00246

In Poiana Brasov a aparut de curand un taram fermecat ce a fost ascuns de Sfanta Duminica timp de multe veacuri.
Goblinul Gepelix a descoperit taramul magic si, din curiozitate, a rupt vraja pusa de Sfanta Duminica.
Cum nimic nu este intamplator, esti asteptat din mosi stramosi pentru a rezolva misterele celor 5 vâlve ale pamantului.

Detalii..

210,00 lei

- +

 
Descriere

Program excursie:

- 07:30-plecare de la scoala/gradinita;

- Descopera aventura basmelor la ALPIN MAGIC LAND-Primul parc tematic interactiv din România! O data ce pasesti in lumea povestilor, devii un personaj principal care va trebui sa treaca peste diferite incercari si sa salveze personajele pozitive, invingand fortele raului. Aici magia basmelor devine reala, iar personajul principal esti chiar tu! Rezolvi mistere, inveti despre natura, salvezi personajele pozitive si invingi fortele raului ce ameninta distrugerea taramului!
Experimenteaza un joc video de tip "Quest Open World"!

- masa de pranz la restaurant-pizzerie (meniu prestabilit: o pizza medie/persoana+1 sticla de apa plata);

- vizita ghidata la Pestera Valea Cetatii din Rasnov;

- Vanatoare de Diamante;

- aprox 19:30/20:00-sosire estimata la scoala/gradinita;

 

Servicii incluse:

- transport cu autocar cu dotari turistice; plecarea din Bucuresti sau din localitatile judetului Ilfov

- taxe parcare

- ghid-insotitor in excursie

- masa de pranz (meniu prestabilit)

- intrarile la obiective

- activitati organizate pentru participanti, conform desfasuratorului de mai sus

Servicii optionale (neincluse):

- alte servicii nespecificate in oferta

 

Conditii de participare (CONTRACTUALE):

* Va rugam sa le cititi cu atentie, pentru a evita orice discutii neplacute ulterior!

1. Programari:

In functie de disponibilitatea din momentul cererii dumneavoastra, programam activitatile solicitate la data la care doriti. Pentru orice activitate organizata de noi beneficiati de consultanta, astfel incat sa aveti parte de cele mai reusite experiente cu Children Tour. Comanda se face numai in scris, pe adresa e-mail childrentour@gmail.com, cu confirmare de primire. Noi va trimitem oferta detaliata, pe care dumneavoastra o semnati si ne-o returnati pe e-mail.Comanda presupune automat acceptarea conditiilor contractuale de participare, fara alte interventii ulterioare.

2. Avansul si Pretul:

In termen de maxim 10 zile de la momentul rezervarii se plateste AVANS 40% din valoarea comenzii, diferenta urmand a se plati cash la intalnirea cu insotitorul de grup Children Tour sau prin virament bancar, cu minim  4 zile inainte de a avea loc activitatea. Veti primi factura pentru orice suma platita la noi. Children Tour nu organizeaza activitati extrascolare fara plata avansului si orice comanda se anuleaza automat daca nu s-a incasat avans pentru ea. Preturile sunt valabile pentru minim 25 platitori integral. Pentru 20-24 platitori integral se adauga 15 RON/persoana. Preturile pentru copii se refera la copii intre 2,5 si 17 ani.

Transportul este inclus intotdeauna in pret.Pretul include biletul de intrare la obiective, la activitatile de enterteinment, materialele de lucru si indrumarea necesara la atelierele de creatie, precum si ghid-insotitor pe tot parcursul excursiei (un coleg al nostru care va preia si va insoteste la toate obiectivele, are grija de copii impreuna cu dumneavoastra-dar nu ii insoteste la toaleta!- si se ocupa peste tot de plati/procurarea biletelor, astfel incat dumneavoastra sa nu aveti nici-o grija si sa va puteti bucura de o zi minunata de excursie). La cele mai multe muzee din Romania nu se acorda ghidajsau ghidajul se realizeaza/il platiti separat, colegii nostri neavand dreptul legal de a oferi ghidaj in muzee.

Masa de pranz este inclusa intotdeauna in pretul excursiilor, fiind servita cu meniu prestabilit, acelasi pentru toti membrii grupului. Eventualele modificari (alergii, intolerante, meniu de post etc.) se comunica ghidului inca de la prima ora a excursiei si daca exista diferente de pret, acestea se achita de catre client. Daca aceste modificari nu sunt anuntate ghidului, nu ne asumam consecintele. Nu organizam excursii fara masa de pranz, pe motiv de costuri scazute, deoarece si copiii, si cadrele didactice, si soferul, si ghidul trebuie sa manance o masa calda peste zi.

Daca vremea nefavorabila nu permite organizarea unei activitati in aer liber, de comun acord cu organizatorul, aceasta poate fi amanata cu minim 2 zile inainte sa aiba loc sau poate fi modificat programul excursiei, astfel incat activitatile sa se realizeze in interior. Eventualele diferente de cost vor fi suportate de catre clienti.

3. Anulari Si Penalizari:

Anularea unei comenzi cu mai putin de 5 zile inainte de a avea loc se face cu retinerea avansului, platit sau datorat, fara ca acesta sa poata fi restituit! Avansul NU este returnabil pentru participantii la excursie anuntati cu o zi inainte de excursie, care nu se mai prezinta la autocar (indiferent de motiv), pentru orice numar depaseste limita de 2 absenti (de la 2 absenti in sus). Pentru a evita situatii de acest gen puteti incheia o asigurare storno la societatile de asigurari din Romania si nu riscati pierderea banilor. Atentie: trebuie intrunit numarul minim de platitori integral pentru a putea realiza excursia si pentru a pastra preturile! In cazul persoanelor absente care ar fi trebuit sa participe la ateliere de creatie, se opreste avansul platit si i se trimit materialele de lucru.

4. Gratuitati:

Cadrele didactice insotitoare beneficiaza de gratuitate, astfel:

- Prescolari (2,5-6 ani)-1 gratuitate la 8 platitori integral

- Invatamant Primar (7-11 ani)-1 gratuitate la 10 platitori integral

- Invatamant Gimnazial si Liceu-1 gratuitate la 10 platitori integral

Gratuitatile se acorda doar pentru serviciile detaliate in oferta si numai pentru cadrele didactice participante la excursie, nu si pentru copii, parinti sau terte persoane! In mod exceptional, daca sunt mai multi copii si doar un cadru didactic insotitor, 1-2 alti adulti insotitori pot beneficia de gratuitate (in functie si de numarul total de platitori integral), daca isi asuma sarcina de a ajuta cadrele didactice sa supravegheze copiii. Gratuitatile nu se acorda sub forma de bani, ci sub forma participarii in mod gratuit a cadrelor didactice la activitati.

Pentru copiii personali ai cadrelor didactice participante la excursie se acorda o reducere de 10% din pretul de lista, in limita a 1 copil de cadru didactic care participa la excursie.

Daca la excursie participa mai multe cadre didactice decat numarul ce intra pe gratuitati, acestea vor achita masa si intrarile la obiective.

VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE MODUL DE ACORDARE A GRATUITATILOR, PENTRU A EVITA DISCUTIILE NEPLACUTE SURVENITE ULTERIOR!

5. Fotografii:

Personalul Children Tour va face fotografii grupului de copii in contextul desfasurarii activitatii extrascolare, urmand ca aceste fotografii sa fie folosite pentru exemplificarea activitatilor agentiei. Daca nu doriti expunerea publica a copiilor, va rugam sa ne anuntati si personalul nostru va evita fotografierea fetelor copiilor.

6. Altele:

In mijlocul de transport NU se mananca (nici macar gustari)! Daca in urma grupului ramane mizerie in autocar/microbuz, reprezentantul unitatii de invatamant va plati pe loc curatarea profesionala a masinii (200-250 RON). De asemenea, orice deteriorare adusa masinii se plateste pe loc de catre cel/cei care a/au produs dauna.

Comanda presupune automat acceptarea conditiilor de participare si asumarea consecintelor de catre client.

 

* Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii. In contextul pandemiei, anumite obiective nu sunt deschise, asa incat va rugam sa verificati cu noi disponibilitatea locatiei.

** Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua modificari in programul activitatii, in functie de factorii externi.

*** Ne rezervam dreptul de a organiza activitatile extrascolare in modul nostru specific, cu respectarea tuturor conditiilor contractuale de catre ambele parti, asa incat sa putem garanta calitatea serviciilor si reusita deplina a fiecarei activitati. Iar in acest scop mizam pe buna si deplina dumneavoastra colaborare, inclusiv prin insusirea si respectarea clauzelor contractuale.

 

Echipa Children Tour                                                               

 

Sunt de acord cu oferta si semnez pentru lansarea comenzii, obligandu-ma ca membrii grupului sa respecte regulile si conditiile de participare la activitatile extrascolare, expuse mai sus.

 

Client: ………………………………. Data: ……………                       Bon de Comanda nr: ………..

 

 

 

Scrieți o recenzie

Excursie in Taramul Povestilor: Alpin Magic Land Poiana Brasov

In Poiana Brasov a aparut de curand un taram fermecat ce a fost ascuns de Sfanta Duminica timp de multe veacuri.
Goblinul Gepelix a descoperit taramul magic si, din curiozitate, a rupt vraja pusa de Sfanta Duminica.
Cum nimic nu este intamplator, esti asteptat din mosi stramosi pentru a rezolva misterele celor 5 vâlve ale pamantului.

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Această ofertă nu are încă niciun comentariu!

30 alte oferte in aceeași categorie:

Cod:: ar04 ID:: 00037

Atelier de Echitatie

Vizualizate recent

Cod QR