Skouras Sports & Languages Camp in Greece

00178

O tabara in strainatate este cea mai buna oportunitate de a socializa, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi. Se organizeaza ateliere de creatie si recreere zilnice: pictura, lectii de dans, teatru, taekwondo, ciclism, zumba, dans modern, dansuri traditionale, tir cu arcul, basket, fotbal, cursuri de inot si sporturi acvatice: canotaj, polo pe apa.

Detalii..

435,00 €

- +

 
Descriere

Skouras Sports & Languages Camp in Greece

Perioade de desfasurare: 01-08 iulie 2019

                                      12-19 august 2019

                                                                         

Cost tabara: 435 EUR/copil 9-16 ani

Servicii incluse:

7 nopti cazare

- In bungalow-uri cate 10 locuri, dotate cu baie proprie, intr-un campus international. In boungalow-uri paturile sunt supraetajate. Adultii (profesorii) vor fi cazati in camere separate de ale copiilor, de cate 4-10 locuri, in limita disponibilitatii (de regula in alt zona de campus). Camerele dispun de lenjerie de pat, insa prosoapele se aduc de acasa. Exista serviciu de menaj, dar curatenia in camerele proprii o asigura copiii. Conditiile de cazare sunt basic, spartane, dar asigura minimum necesar.

Campusul este construit sub forma unui sat de vacanta pentru tineri si se afla in zona Halkidiki-Nea Fokea, pe bratul Kassandra (aprox 750 km de Bucuresti; 80 km de Salonic), la 300 metri de plaja cu nisip, ce beneficiaza de serviciu Salvamar; apa marii este foarte curata si foarte putin adanca, fiind ideala atat pentru inotatori, cat si pentru copii. Plaja beneficiaza de Salvamar.

Dotari campus (acces inclus in pret): 2 piscine exterioare (dimensiuni: 25m x 12,50m x 3,10m si 25m x 10m x 3,10m), bibioteca, amfiteatru de 900 de locuri, 2 sali de mese, 4 terenuri de baschet, 2 terenuri de volei de plaja, 2 terenuri de volei, o sala de gimnastica, zona pentru sarituri in lungime, 4 terenuri de fotbal  (2 cu gazon), 2 terenuri  de tenis, 2 terenuri de handbal, 10 trambuline, teren mini-golf (12 gauri), un centru de sah, poligon tir sportiv (4 locuri), un centru de echitatie, sala pentru tenis de masa (8 mese), aerobic, sala de scrima. In campus exista si un mini-market, pentru micile cumparaturi.

Teritoriul taberei este imprejmuit si beneficiaza de servicii de paza non-stop.

Mese

pensiune completa; apa asigurata la masa

Seri tematice

distractive, pregatite cu si pentru participanti, spectacole in amfiteatru

Asistenta turistica in limba romana

insotitor de grup din partea agentiei noastre, vorbitor de limba romana

English Lesson - Summer School

1,5-2 ore pe zi de cursuri de limba engleza-oportunitatea de a socializa si de a comunica in limba engleza cu alti tineri, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit.

Suport medical

un cabinet medical si o clinica cu 12 paturi, aflat in campus acopera toate urgentele ce se pot ivi (non-stop), avand in dotare: 2 medici, 2 asistente medicale, ambulanta

Diplome

de participare la tabara

Transport

asigurat cu autocarul din Bucuresti catre locatia taberei si retur

BONUS

- o dupa amiaza petrecuta in localitatile Nea Fokeia si Affitos, satuce pitoresti, reprezentand chintesenta culturii grecesti

- tur de oras Salonic (*intrarile se platesc separat: vizite la Turnul Alb si la Biserica Sf Dumitru – * biletele de intrare se platesc separat : 15 EUR/persoana)

Fotografii

postate zilnic pe pagina noastra de facebook, Tabere Children Tour, pentru a  urmari activitatea copiilor

 

Exemplu de program in tabara:

 TABARA Sportiva si de Recreere:

  • Programul de divertisment permite elevilor sa participe la jocuri amuzante, sa-si dezvolte increderea in sine si sa isi imbunatateasca nivelul lingvistic.
  • Se efectueaza ateliere de recreere zilnice: lectii de dans si teatru, taekwondo, sah, dans modern și dansuri traditionale, crossfit, ciclism, zumba, fotbal, mini golf, ping pong, basket, perete de catarare, tir cu arcul si multe altele.
  • Participare gratuita la cursuri de inot si o multitudine de sporturi acvatice: canotaj, volei pe plaja, polo pe apa. Toate activitatile sunt sub supravegherea stricta a personalului specializat de instructori si salvamari.

ENGLISH SUMMER SCHOOL:
      - scoala de vara in limba engleza- 

  • Copii invata sau perfectioneaza limba engleza in timp ce asimileza o noua cultura, intr-o locatie deosebita si leaga prietenii cu copii de alte nationalitati.
  • Cursurile de limba engleza se desfasoara zilnic, fiecare curs avand o durata de 1,5 sau 2 ore.
  • Fiecare grup este alcatuit din maxim 12-15 persoane.
  • Pe toata perioada taberei, copiii se afla sub supravegherea personalului specializat si a profesorilor vorbitori nativi de engleza.

 

8:00 – 8:30 Wake up

8:30 – 9:00 Breakfast

9:00 – 9:30 Clean-up of the houses and general cleaning

9:30 – 10:00 Inspection 10:00 – 12:30 Sea programme Each child is trained in swimming and practices on a variety of water sports such as; canoeing, beach volley, water polo etc. Children swim in the sea under the supervision of their team leader, life guards and coaches.

12:30 – 13:00 Hot Shower after the sea

13:00 – 13:45 Lunch

14:00 – 17:00 Midday rest or optional English lessons. All children are required to stay inside the houses with their team leader. During this time they can play table games or practice various activities for the entertainment programme (group shout, songs, sketch or dance)

17:00 – 17:15 Afternoon snack

17:15 – 19:00 Sports programme The sports programme is divided into two hours of sports. Each group visits two different sports activities daily (in order to ensure that all children get the chance to visit each of the facilities). Each activity has a coach/ trainer who welcomes the children and ensures they are being properly trained in the sport

19:00 – 19:40 Hobbies - Children can choose the activity they are more interested in and participate in a training programme supervised by trainers/coaches. Additionally, they can  choose tae kwon do, chess, modern and traditional dances

20:00 – 20:45 Dinner

21:00 – 23:00 Entertainment programme – Each day we organize an entertainment activity and various events around the camp (theatre, singing, disco, masque parties, contests, games etc.). We also organize excursions to the nearby villages, overnights by the sea, etc. All these activities are done under the supervision of coaches and team leaders

23:30- 24:00 Bed time (differs according to the age of  the campers)

* The daily programe may be altered based on the special needs of each group. This is a sample programme.

 

Conditii de Participare:

100 de locuri disponibile

locurile sunt limitate si se ocupa in ordinea inscrierilor (inclusiv locurile in camere)

Numarul minim de copii

pentru care se poate organiza o tabara este de 30; se pot face inscrieriatat in grup, cat si individual; daca nu se intruneste grupul de minim 30 de platitori, se adauga 75 EUR/persoana

Inscrierea in tabara

- AVANSUL NU ESTE RETURNABIL SUB NICI-UN MOTIV, dar este transmisibil catre un alt copil

- TERMENE DE PLATA: - 100 EUR – la inscriere, penntru blocarea locului (avans)

                                            -  50 EUR – pana la 01.12.2018 (avans)

                                            -  100 EUR – pana la 01.02.2019 (avans)
                                            -  100 EUR – pana la 01.04.2019 (avans)

                                            - diferenta – cu maxim 30 de zile inainte de inceperea taberei

Odata cu plata avansului parintele trebuie sa completeze si sa transmita pe e-mail documentatia de inscriere in tabara (fisa de inscriere si contract). Nu se accepta avans fara documentatie de inscriere!

* Daca plata se face in RON, se adauga 2% la cursul BNR RON/EUR, coeficient de risc valutar, conform  legii turismului in vigoare.

Reduceri

- 15 EUR/copil pentru frati

- 10 EUR/copil reducere de fidelitate pentru cei care au  mai participat in Tabara din Grecia organizata de Children Tour in vara 2018

Tarif adulti

adultii  (altii decat profesorii insotitori) sau tinerii peste 16 ani nu sunt acceptati  in campus

Check-in/check-out

cazarea se face in prima zi de tabara incepand cu ora 16,00 (prima masa - cina), iar predarea camerei se face in ultima zi de tabara la ora 09,00 (ultima masa – micul dejun)

 

Scrieți o recenzie

Skouras Sports & Languages Camp in Greece

O tabara in strainatate este cea mai buna oportunitate de a socializa, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi. Se organizeaza ateliere de creatie si recreere zilnice: pictura, lectii de dans, teatru, taekwondo, ciclism, zumba, dans modern, dansuri traditionale, tir cu arcul, basket, fotbal, cursuri de inot si sporturi acvatice: canotaj, polo pe apa.

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Această ofertă nu are încă niciun comentariu!

13 alte oferte in aceeași categorie:

Vizualizate recent

Cod QR