Skouras Sports & Language Camp in Greece

00178

O tabara in strainatate este cea mai buna oportunitate de a socializa, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi. Se organizeaza ateliere de creatie si recreere zilnice: pictura, lectii de dans, teatru, taekwondo, ciclism, zumba, dans modern, dansuri traditionale, tir cu arcul, basket, fotbal, cursuri de inot si sporturi acvatice: canotaj, polo pe apa.

Detalii..

375,00 €

- +

 
Descriere

Skouras Sports & Language Camp in Greece

Perioada de desfasurare:  13 august-21 august 2018                                                                                  

Cost tabara: 385 EUR/copil 6-16 ani

                   405 EUR/tanar 16-18 ani  

Servicii incluse:
7 nopti cazare (14-21.08.2018) - In bungalow-uri cate 8+1 locuri (8 copii+1adult), dotate cu baie proprie, intr-un campus international. In boungalow-uri paturile sunt supraetajate. Adultii vor fi cazati in camere de cate 4 locuri, in limita disponibilitatii. Camerele dispun de lenjerie de pat, insa prosoapele se aduc de acasa. Exista serviciu de menaj, dar ordinea in camerele proprii o asigura copiii. 
Campusul este construit sub forma unui sat de vacanta pentru tineri si se afla in zona Halkidiki-Nea Fokea, pe bratul Kassandra (aprox 1310 km de Vatra Dornei, 750 km de Bucuresti; 80 km de Salonic), la 300 metri de plaja cu nisip, ce beneficiaza de serviciu Salvamar; apa marii este foarte curata si foarte putin adanca, fiind ideala atat pentru inotatori, cat si pentru copii. Plaja beneficiaza de Salvamar.
Dotari campus (acces inclus in pret): 2 piscine exterioare (dimensiuni: 25m x 12,50m x 3,10m si 25m x 10m x 3,10m), bibioteca, amfiteatru de 900 de locuri, 2 sali de mese, 4 terenuri de baschet, 2 terenuri de volei de plaja, 2 terenuri de volei, o sala de gimnastica, zona pentru sarituri in lungime, 4 terenuri de fotbal (2 cu gazon), 2 terenuri  de tenis, 2 terenuri de handbal, 10 trambuline, teren mini-golf (12 gauri), un centru de sah, poligon tir sportiv (4 locuri), un centru de echitatie, sala pentru tenis de masa (8 mese), aerobic, sala de scrima. In campus exista si un mini-market, pentru micile cumparaturi.
Teritoriul taberei este imprejmuit si beneficiaza de servicii de paza non-stop.

Mese: pensiune completa, bauturi racoritoare incluse

Asistenta turistica in limba romana - Insotitor de grup din partea agentiei noastre, vorbitor de limba romana.
English Lesson - Summer School 1,5-2 ore pe zi de cursuri de limba engleza-oportunitatea de a socializa si de a comunica in limba engleza cu alti tineri, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. 
Suportul de curs se plateste separat (15-20 EUR/persoana).
Suport medical: un cabinet medical aflat in campus acopera toate urgentele ce se pot ivi (non-stop), avand in dotare: 2 medici, 2 asistente medicale, ambulanta
Diplome de participare la tabara
Transport asigurat cu autocarul din Bucuresti/Ploiesti/Targoviste catre locatia taberei si retur; 2 soferi profesionisti; BONUS: tur de oras Salonic
Fotografii postate zilnic pe pagina noastra de facebook, Tabere Children Tour, pentru a  urmari activitatea copiilor
Program in tabara:
 TABARA Sportiva si Recreere:
• Programul de divertisment permite elevilor sa participe la jocuri amuzante, sa-si dezvolte increderea in sine si sa isi imbunatateasca nivelul lingvistic.
• Se efectueaza ateliere de creatie si recreere zilnice: cursuri de pictura si colaj, lectii de dans si teatru, taekwondo, sah, dans modern și dansuri traditionale, crossfit, ciclism, zumba, fotbal, mini golf, ping pong, basket, perete de catarare, tir cu arcul si multe altele.
• Participare gratuita la cursuri de inot si o multitudine de sporturi acvatice: canotaj, volei pe plaja, polo pe apa. Toate actvitatile sunt sub supravegherea stricta a personalului specializat de instructori si salvamari. ENGLISH SUMMER SCHOOL:
      - scoala de vara in limba engleza- 
• Copii invata sau perfectioneaza limba engleza in timp ce asimileza o noua cultura, intr-o locatie deosebita si leaga prietenii cu copii de alte nationalitati.
• Pentru cei care doresc cursuri suplimentare de limba engleza: acestea se desfasoara zilnic, fiecare curs avand o durata de 1,5 sau 2 ore.
• Fiecare grup este alcatuit din maxim 12-15 persoane.
• Pe toata perioada taberei, copiii se afla sub supravegherea unui personal specializat si a profesorilor vorbitori nativi de engleza.
8:00 – 8:30 Wake up 
8:30 – 9:00 Breakfast 
9:00 – 9:30 Clean-up of the houses and general cleaning 
9:30 – 10:00 Inspection 10:00 – 12:30 Sea programme Each child is trained in swimming and practices on a variety of water sports such as; canoeing, beach volley, water polo etc. Children swim in the sea under the supervision of their team leader, life guards and coaches. 
12:30 – 13:00 Hot Shower after the sea 
13:00 – 13:45 Lunch 
14:00 – 17:00 Midday rest or optional English lessons. All children are required to stay inside the houses with their team leader. During this time they can play table games or practice various activities for the entertainment programme (group shout, songs, sketch or dance) 
17:00 – 17:15 Afternoon snack 
17:15 – 19:00 Sports programme The sports programme is divided into two hours of sports. Each group visits two different sports activities daily (in order to ensure that all children get the chance to visit each of the facilities). Each activity has a coach/ trainer who welcomes the children and ensures they are being properly trained in the sport 
19:00 – 19:40 Hobbies - Children can choose the activity they are more interested in and participate in a training programme supervised by trainers/coaches. Additionally, they can choose amongst painting, handcrafts, jewelry creation, dancing, theatre, tae kwon do, chess, modern and traditional dances 
20:00 – 20:45 Dinner 
21:00 – 23:00 Entertainment programme – Each day we organize an entertainment activity and various events around the camp (theatre, singing, disco, masque parties, contests, games etc.). We also organize excursions to the nearby villages, overnights by the sea etc. All these activities are done under the supervision of coaches and team leaders 
23:30- 24:00 Bed time (differs according to the age of the campers)
* The daily programme may be altered based on the special needs of each group. This is a sample programme.
Observatii: 

50 de locuri disponibile locurile sunt limitate si se ocupa in ordinea inscrierilor (inclusiv locurile in camere)

Grupa de varsta la tabara pot participa copii si tineri cu varsta intre 09-12 ani; 12-18 ani

Numarul minim de copii pentru care se poate organiza o tabara este de 30; se pot face inscrieri atat in grup, cat si individual; daca nu se intruneste grupul de minim 30 de platitori, se adauga 75 EUR/persoana

Inscrierea in tabara - se achita un avans de 150 EUR/copil la inscriere, diferenta urmand a se plati cu 30 zile inainte de data inceperii taberei. Acest avans reprezinta blocarea locului/locurilor de cazare. Avansul nu este returnabil sub nici-un motiv, dar este transmisibil catre un alt copil. Banii se pot plati si in rate lunare sau trimestriale

Daca plata se face in RON, se adauga 2% la cursul BNR  RON/EUR, coeficient de risc valutar, conform legii turismului in vigoare.
Reduceri
- 15 EUR reducere/participant pentru frati
- 10 EUR reducere/participant pentru clientii fideli Children Tour
Check-in/check-out cazarea se face in prima zi de tabara incepand cu ora 16,00 (prima masa - cina), iar predarea camerei se face in ultima zi de tabara la ora 10,00 (ultima masa – pranzul, servit la pachet)
Optional: 
- Excursii cu autocarul in zona Salonic; turul peninsulei Kassandra; Neo Marmaras-bratul Sithonia

Scrieți o recenzie

Skouras Sports & Language Camp in Greece

O tabara in strainatate este cea mai buna oportunitate de a socializa, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi. Se organizeaza ateliere de creatie si recreere zilnice: pictura, lectii de dans, teatru, taekwondo, ciclism, zumba, dans modern, dansuri traditionale, tir cu arcul, basket, fotbal, cursuri de inot si sporturi acvatice: canotaj, polo pe apa.

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Această ofertă nu are încă niciun comentariu!

23 alte oferte in aceeași categorie:

Vizualizate recent

Cod QR