LAZY CAMP - Tabara de adolescenti la Beclean

00142

Lazy Camp, un nou concept de tabere pentru adolescenti va ofera toate aceste activitati si multe altele, intr-o atmosfera unica, un mix de leneveala si distractie maxima!

Detalii..

265,00 €

- +

 
Descriere

LAZY CAMP - Tabara de adolescenti la Beclean

Cum ar fi sa mergi intr-o tabara si sa lenevesti? Sa te trezesti pe la 8 jumate`, sa cobori in pijamale la micul dejun, sa incepi ziua la taclale cu colegii de tabara, cu un bol de cereale in fata si, impreuna, sa puneti ziua la cale: sa mergeti la Aqualand? sa incercati noua nuanta de oja ori sa rasfoiti revistele cu noile tendinte in moda si sa disecati impreuna tinutele vedetelor de pe covorul rosu? sa incingeti un tenis cu piciorul sau sa pescuiti? sa invatati sa folositi mai bine functiile aparatului foto ori sa faceti cursuri de stretching? 
Usor-usor, ziua decurge cum va doriti, in compania prietenilor mai vechi sau mai noi, de varsta voastra... iar spre seara, in plina forma, sa porniti petreceri de neuitat, cum doar in tabere se intampla!
Lazy Camp, un nou concept de tabere pentru adolescenti va ofera toate aceste activitati si multe altele, intr-o atmosfera unica, un mix de leneveala si distractie maxima!
Recuzita obligatorie pentru participare: buna dispozitie!
Cand? 05-10 august 2018
Unde? - la o Pensiune de 3 margarete  din Beclean, judetul Bistrita (aprox  440 km de Bucuresti) avem asigurate 5 nopti de cazare in camere de 2-4 locuri (dotate cu TV si baie proprie) si cate 3 mese pe zi, gandite si pregatite special pentru o alimentatie sanatoasa a copiilor
- cazarea se face in cele doua corpuri de cladire ale pensiunii, iar in camere se afla si paturi suplimentare, pe care vor fi cazati copiii. Pretul este calculat drept pret de grup, nu individual, astfel incat nu se diferentiaza in functie de tipul de pat sau de camera.

Cat? 1050 RON

De ce sa ma inscriu? Pentru ca iti garantam o tabara cum n-a mai fost alta: zile pline de activitati inedite, intr-un ritm de leneveala ca-n visele tale, seri tematice explozive, prieteni buni, o atmosfera frumoasa, maxima siguranta (fara anturaj dubios, alcool, tutun sau alte tentatii nesanatoase!)..., iar obligatia ta este sa te distrezi cat cuprinde!
Cand incep inscrierile? Pentru ca sunt disponibile doar 50 de locuri, iar inscrierile au inceput deja... e cazul sa te grabesti!
Cum ma inscriu? - se achita un avans de 450 RON/copil la inscriere (termen maxim: 01.03.2018), diferenta urmand a se plati cu 10 zile inainte de data inceperii taberei. 
- acest avans reprezinta blocarea locului/locurilor de cazare. Avansul nu este returnabil sub nici-un motiv, dar este transmisibil catre un alt copil.
- In plus, sunt cateva documente pe care parintii trebuie sa le completeze si... gata, ai prins un loc in cea mai tare tabara din acest an!
Sunt ceva reduceri? - 35 RON/copil pentru frati
- 35 RON/copil pentru fidelitate (participarea intr-o tabara anterioara organizata de Children Tour)
- 50 RON reducere din pretul total al taberei pentru plata integrala pana la data de 15.01.2018
Reducerile se cumuleaza.
Cine mai vine? Copii si tineri de varsta ta, avand intre 12-18 ani... cu care sigur te vei distra si care iti vor deveni prieteni pe viata!
Cine se ocupa de noi? Animatorii de tabara din echipa Children Tour, care supravegheaza si coordoneaza copiii permanent, zi si noapte, alaturi de directorul de tabara. La nevoie, se acorda suport medical de specialitate.
Fotografii? Vor fi postate zilnic pe pagina de facebook Tabere Children Tour, pentru ca  parintii sa poata urmari activitatea copiilor.
Cum ajung acolo? Te pot aduce parintii sau poti opta pentru transportul asigurat de Children Tour, cu autocarul, cu plecare din Bucuresti, Ploiesti sau Targoviste. Costul transportului se achita separat (aprox 230 RON/pers.).
Exemplu de program in tabara:
 
08,45 trezirea, leneveala in pat, igiena personala
 
09,15-09,45      micul dejun in pijamale
 
10,00-13,00      plaja si leneveala pe sezlong sau pe colacele de pe raul lenes, inot in piscinele cu apa dulce sau in cele cu apa sarata, water games, acces la topoganele acvatice de  la Aqualand-ul din apropiere; Water Fight!!!
 
13,15-14,00              dejunul
 
14,00-15,00              odihna/timp liber
 
15,00-18,00          - ateliere de tatuaje cu henna; ingrijire personala; fashion history; pescuit; Video Projects & Photo Hunting
- mini-excursie la Herghelia Beclean; excursie la Lacul Colibita
 
18,00-19,00              Jocuri de societate, Jocuri de cabana
 
19,30-20,15              cina
 
21,00-23,30    Seri tematice: Banquete Cocktail (costumatie eleganta necesara); Outdoor Cinema; Rock Night (costumatie si recuzita necesara); Latino Dance Party; BBQ Final Party
 
23,30-24,00 igiena personala si stingerea
Optional:
Excursie de o zi la Vatra Dornei, trecand prin Pasul Tihuta (vizita la Muzeul Etnografic Vatra Dornei, urcare cu telecabina-20 RON/dus-intors; tubbing-3 RON/tura) – aprox 50 RON/pers.

Scrieți o recenzie

LAZY CAMP - Tabara de adolescenti la Beclean
Lazy Camp, un nou concept de tabere pentru adolescenti va ofera toate aceste activitati si multe altele, intr-o atmosfera unica, un mix de leneveala si distractie maxima!

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Această ofertă nu are încă niciun comentariu!

23 alte oferte in aceeași categorie:

Vizualizate recent

Cod QR