Tabara de SKI la Predeal

00141

La editia a saptea a Taberei de Ski de la Predeal, in vacanta intersemestriala de iarna ii asteptam pe copii sa ii initiem in tainele sporturilor de iarna sau sa exersam impreuna tehnicile de coborare, sa ne distram si sa petrecem timp frumos la aer curat!
02-07.02.2019

Detalii..

550,00 €

- +

 
Descriere

Servicii incluse:

5 nopti cazare

- la Hotel 4****  din statiunea Predeal, aflat  la aprox. 2 km de partiile de ski din Predeal. Aici avem asigurate 5 nopti de cazare in camere de 3-4 locuri (dotate cu TV si baie proprie).

*** Pretul de cazare este negociat drept pret de grup, nu drept pret individual, prin urmare acceptarea ofertei presupune acceptarea conditiilor de cazare (camere duble transformate in camere triple prin adaugarea unui pat suplimentar; apartamente cu canapea extensibila in living, etc.)

3 mese/zi

gandite si pregatite special pentru o alimentatie sanatoasa a copiilor, servite sub forma de buffet suedez; apa la carafa pe perioada meselor. Pe partie, animatorii de tabara servesc in fiecare zi participantii la tabara cu ceai cald. Adultii platitori nu au inclusa cafeaua la micul dejun sau de-a lungul zilei.

Seri tematice

distractive, pregatite cu si pentru participanti

Instructori de ski

timp de 5-6 ore pe zi (3-4 ore pt. grupa de varsta sub 8 ani), cursurile de ski se vor desfasura pe nivele de pregatire: Initiere, Incepatori, Intermediari, Medii, Medii-Avansati (*peste 10 ani), Avansati (*peste 10 ani)

Animatori de tabara

Animatorii de tabara din echipa Children Tour supravegheaza si coordoneaza copiii permanent, zi si noapte, alaturi de directorul de tabara (un supraveghetor la 7-8 copii).

Suport medical

La nevoie, se acorda suport medical de specialitate.

Fotografii

Vor fi postate zilnic pe pagina de facebook Tabere Children Tour, pentru ca parintii sa poata urmari activitatea copiilor.

Diplome

Copiii primesc diplome de participare la cursurile de ski din cadrul taberei.

 

Exemplu de program in tabara:

08,00

trezirea, igiena personala, ordine in camere

08,30-09,00

micul dejun

09,30-12,30   

Cursuri de ski pe nivele de pregatire

13,00-14,00     

dejunul

14,00-15,00      

odihna/timp liber

15,00-18,30

Cursuri de ski pe nivele de pregatire (* cei peste 10 ani)

Grupa de varsta sub 10 ani: Program AFTER SK: Ateliere de creatie; Bulgareala/Oameni de zapada haiosi/ Cazemate din Zapada; Paradisul Acvatic (45 RON/copil, 50 RON/adult); Snow Tubbing (20 RON/copil, 30 RON/adult)

19,00-20,00     

cina

20,30-22,30

Seri tematice: Movie Night; Gipsy Party (costumatie necesara); Bowling&Biliard Night; Carnavalul Zapezii (costumatie si masca necesare); Last Night in The Camp (festivitate de premiere, piñata cu bomboane, etc.)

22,30-23,00

igiena personala si stingerea

 

Servicii optionale (neincluse in pretul taberei):

Inchiriere echipament ski pt. cei are nu au echipament propriu (clapari, bete, skiuri) – aprox 200 RON (pt. toate zilele de tabara)

Casca, cagula si ochelarii de ski sunt considerate obiecte persoale si nu se inchiriaza, fiecare copil trebuie sa le aiba pe ale lui, proprii.

Ski-Pass (transport pe telescaun, teleski, banda transportoare pt. neinitiati si incepatori): aprox 200-300 RON/tabara, in functie de nivelul de schiat al copilului 

Transport cu autocarul

- In tabara copiii pot fi adusi de catre parintii sau puteti opta pentru transportul asigurat de Children Tour, cu autocarul, cu plecare din Bucuresti/Otopeni/Ploiesti. Costul transportului se achita separat (aprox 185 RON/persoana, indiferent de varsta).

- Optiunea initiala de transport exprimata pe fisa de inscriere in tabara NU mai poate fi modificata (veti plati INTEGRAL costul transportului, indiferent ca aduceti dvs. copiii in tabara sau ca alegeti doar un tronson de transport cu autocarul, dus sau intors.)!

Conditii de participare:

120 de locuri disponibile

locurile sunt limitate si se ocupa in ordinea inscrierilor (inclusiv locurile in camere)

Grupa de varsta

la tabara pot participa copii si tineri cu varsta intre 06-09 ani; 10-14 ani; 14-18 ani

Inscrierea in tabara

- se achita un avans de 450 RON/copil la inscriere, diferenta urmand a se plati cu 10 zile inainte de data inceperii taberei. Acest avans reprezinta blocarea locului/locurilor de cazare.

- avansul nu este returnabil sub nici-un motiv, dar este transmisibil catre un alt copil

Reduceri

- copiii care provin din aceeasi familie, in aceeasi perioada de tabara, au 35 RON reducere/participant; copiii care participa la mai multe tabere Children Tour au 35 RON reducere, incepand cu a doua tabara

Check-in/check-out

cazarea se face in prima zi de tabara incepand cu ora 15,00 (prima masa - cina), iar predarea camerei se face in ultima zi de tabara la ora 14,00 (ultima masa - pranzul)

Scrieți o recenzie

Tabara de SKI la Predeal

La editia a saptea a Taberei de Ski de la Predeal, in vacanta intersemestriala de iarna ii asteptam pe copii sa ii initiem in tainele sporturilor de iarna sau sa exersam impreuna tehnicile de coborare, sa ne distram si sa petrecem timp frumos la aer curat!
02-07.02.2019

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Această ofertă nu are încă niciun comentariu!

23 alte oferte in aceeași categorie:

Vizualizate recent

Mai multe despre Tabara de SKI la Predeal
Cod: tb16 ID: 00141

Tabara de SKI la Predeal

Cod QR