Revelion 2019 Zanzibar ALL INCLUSIVE

00265

Revelion insorit in insula exotica cu mancare delicioasa si oameni prietenosi si primitori!

Detalii..

2 899,00 €

- +

 
Descriere
Plecare 29.12.2018 - Retur 08.01.2018
9 nopti All Inclusiv
Pret de la 2899 EURO/pers

Servicii incluse:
- Bilete de avion Bucuresti - Zanzibar si retur
- Taxele de aeroport si bagaj de cala
- Transfer aeroport-hotel-aeroport
- 9 nopti de cazare cu all inclusive

Detalii zbor* (ore locale)
09.55 Otopeni - 12.25 Istanbul / 20.30 Istanbul - 03.50 (30.12.2018) Zamzibar
04.45 Zanzibar - 13.45 Istanbul / 19.50 Istanbul - 20.05 Otopeni
Compania Turkish Airlines 
*Orarul de zbor poate suferi modificari

Conditii de plata:
30% la rezervarea ferma.
70% cu 30 zile inainte de plecare.

Prezenta oferta este valabila IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE.
Pentru a verifica valabilitatea ofertei va rugam sa ne contactati!

De facut in ZANZIBAR:
Stone Town – capitala insulei este Stonetown, orasul sultanilor de origine araba. Numele vine de la faptul ca a fost construit din piatra, lucru de neconceput de bastinasi, care aveau doar case din lemn. Cladirile din piatra construite de omanezi au fost atat de surprinzatoare, incat numele orasului a venit normal: Stonetown – Orasul de Piatra. Dupa ce orasul a decazut in perioada comunista, numeroase cladiri traditionale devenind adevarate ruine, reintoarcerea la piata libera a revigorat vechiul si stralucitorul oras… Astazi, te poti plimba pe aleile pline de atmosfera trecutului din medina orasului, poti admira palate si vile ale sultanului si ale aristocratiei arabe (unele sunt muzee, dar multe au fost transformate in hoteluri stralucitoare) si poti descoperi acest mix etnic si cultural fara egal in Africa. In Stonetown, nu ratati palatul regal, piata de peste de pe malul marii si sa descoperiti strazile pline cu magazine de arta locala.
Spice Tour – Zanzibarul este insula mirodeniilor. Mirodeniile i-au atras aici de-a lungul istoriei pe portughezi, englezi si omanezi si continua sa fie o buna parte din agricultura locala. Numeroase agentii de turism din Stonetown si restul insulei organizeaza tururi care duc turistii prin plantatii de diverse mirodenii, prin minigradini botanice unde poti avea surprize… 
Plajele Zanzibarului – albe, nisip fin si o mare de un albastru care iti ramane pe retina. Pe plajele dinspre continent, fluxul si refluxul sunt foarte puternice, asa ca poti avea surpriza sa vezi ca marea s-a mutat la cateva sute de metri mai incolo! Dar si asta e parte din magia insulei. :)
Diving si snorkeling – pe cat de frumoasa este marea la suprafata, pe atat de frumoasa este lumea submarina. Ai numeroase optiuni de scufundari – inclusiv excursii de cateva zile pentru scufundari. De asemenea, Zanzibar este unul dintre cele mai faine locuri in care sa inveti sa faci scufundari.

Scrieți o recenzie

Revelion 2019 Zanzibar ALL INCLUSIVE
Revelion insorit in insula exotica cu mancare delicioasa si oameni prietenosi si primitori!

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Această ofertă nu are încă niciun comentariu!

17 alte oferte in aceeași categorie:

Vizualizate recent

Cod QR