Revelion 2019 Horeum Boutique Hotel 3* Sibiu

00532

30.12.2019-02.01.2019
Joker Party
Deschis 2015

Detalii..

267,00 €

- +

 
Descriere
Revelion 2019 Horeum Boutique Hotel 3* Sura Mare, Sibiu
Happy New Year 2020
Joker Party
30.12.2019-02.01.2020
Tarif: 1299 RON/persoana pachet de 3 nopti
Se acorda discount de 10% pentru plata integrala pana la data de 15.11.2019

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun
- cina traditionala romaneasca in data de 30.12
- cina festiva cu muzica live
- DJ & Show de magie cu Magicianul Robert Tudor
- Brunch si cina festiva in data de 01.01 cu DJ

Se poate achita cu vouchere de vacanta de la orice emitent, pe suport de hartie sau card!
Follow us: https://www.instagram.com/children.tour/?hl=ro
Contacteaza-ne pentru oferta personalizate: office@childrentour.ro

OBIECTIVE


Poti vizita Sibiul - Oras medieval
Oraşul a fost colonizat după mijlocul secolului al XII-lea de colonisti sasi din teritoriul Rin-Mosela, prima menţiune documentară fiind facută în anul 1191, sub numele de Cibinium. incepând cu anul 1366, oraşul îşi schimbă numele în Hermannstadt, devenind, după 1919, orasul Sibiu.
Ca cetate, Sibiul s-a dovedit invincibil în fața otomanilor si a trecut prin numeroase conflicte militare fiind capitala Transilvaniei în perioada în care aceasta a fost principat habsburgic si, in acelasi timp, a fost de-a lungul istoriei un important centru bisericesc, de educație si de cultură.
Sibiul continuă să îsi scrie istoria, fiind un oras modern, european, care are curajul si resursele să deschidă drumuri si să se remarce prin proiectele sale.

Cetatea de la Slimnic

Situată pe colina Burgbasch, colină care domină partea de sud a localității, fortificația de la Slimnic (Stolzenburg), avea menirea să apere drumul Sibiu – Medias.

Cetatea se desfăsoară în direcția nord – sud deasupra întregii coline, partea cea mai veche fiind o capelă gotică, peste care se ridică turnul clopotniță pe trei nivele.
Spre sud a fost începută o biserică gotică care, probabil, nu a fost terminată niciodată. Se pastrează peretele de sud al navei principale si al colateralului cu arcade ogivale pe două niveluri.

Palatul Brukenthal Avrig
Palatul de vară al baronului Samuel von Brukenthal (1721-1803), guvernator al Transilvaniei, a fost construit între 1780 si 1785 după modelul palatului Schönbrunn din Viena.
Cladirea în stil baroc are formă de U cu un corp central cu 2 aripi laterale, aici fiind expusă renumita colecție a baronului, formată din 212 tablouri si 129 gravuri, în prezent acestea gasindu-se la Muzeul Brukenthal.
Din pacate, după moartea baronului cladirea, având mai mulți proprietari nepasatori, s-a degradat cu repezeciune.

Balea Lac
Obiectiv turistic situat in mijlocul unuia dintre cele mai frumoase regiuni montane din Carpați, Bâlea Lac este reprezentat printr-un lac glaciar.
Dimensiunile lacului sunt: 360 m în lungime, suprafața de 46508 m2 si adâncimea de 11,35 m.
in anul 1932 lacul Bâlea si o suprafață de circa 180 ha în jurul lacului au fost declarate rezervație stiințifică.
Lacul Bâlea se află la circa 77 km de la orasele Sibiu, 68 km Fagaras si 85 km de la Curtea de Arges.

Transfagarasan-ul
Transfagarasan este drumul printre muntii Fagarasului, ce incepe din localitatea Bascov, judetul Arges si se termina in apropierea localitatii Cartisoara, judetul Sibiu.
Cei mai multi dintre noi cunosc faptul ca idea construirii unui drum peste muntii Fagarasului i-a apartinut lui Ceausescu.
Realitate este ca existau schite si planuri realizate inainte de 1960 care contineau detaliile unui drum prin muntii Fagarasului, proiect abandonat deoarece bugetul de atunci nu suporta o asemenea cheltuiala, dar ideea a fost reluata dupa finalizarea lucrarilor la hidrocentrala de la Vidraru.

Transalpina
Transalpina este cel mai inalt drum rutier din Romania cat si din intregul lant al Muntilor Carpati, atat din tara cat si din afara ei, atingand altitudinea maxima (2145 m) in Pasul Urdele.
Transalpina traverseaza Muntii Parang de la N la S fiind paralela cu Valea Oltului si Valea Jiului, intre care se afla, si leaga Localitatea Saliste din Jud. Sibiu de Localitatea Novaci din Jud. Gorj.
Drumul si-a luat numele de la latinescul „Transalpina” (tara de dincolo de munti), cum era numita in vechile texte si harti latinesti Tara Romaneasca, si e supranumit “Drumul Regelui”, pentru ca Regele Carol al II-lea, dupa ce l-a reconstruit, in anul 1938, l-a inaugurat parcurgindu-l el insusi impreuna cu familia regala.

Muzeul satului din Sibiu
Loc ideal pentru pastrarea spiritului românesc autentic, Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului este aşezat într-un adevarat paradis.
Dispunând de un lac şi de peste zece kilometri de alei, muzeul prilejuieşte plimbari de tot felul, de la clasicul mers pe jos, până la un scurt tur cu trasura sau cu barca.
O vizită în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului are şi această caracteristică de a te face să uiţi cu uşurinţă de problemele zilnice, transpunându-te într-o lume diferită, cu care înveţi treptat să comunici.

Catedrala Ortodoxa din Sibiu
După ce timp de 60 de ani românii ortodocsi din Ardeal nu au avut niciun episcop ortodox, Curtea imperială din Viena a numit în 1759 pe episcopul Dionisie Novacovici ca episcop pentru românii ortodocsi din Transilvania.
El a fost instalat în 1761 în Biserica Sf. Nicolae din Șcheii Brasovului, iar curând după aceea si-a mutat resedința la Răsinari. La cererea întregului cler ortodox al românilor din Ardeal, episcopului Sofronie Chirilovici i s-a îngaduit să-si ia resedința la Sibiu.
La jumatatea secolului al XIX-lea, ca urmare a cresterii influenței oamenilor de afaceri, a clerului si a intelectualilor români de rit ortodox din Sibiu, s-a simțit necesitatea construirii unei biserici ortodoxe care să îndeplinească rolul de catedrală a Bisericii Ortodoxe din Transilvania.

Gradina Zoologica din Sibiu
Gradina zoologică din Sibiu este prima deschisă în România, în anul 1929.
La gradina zoo din Sibiu se află cel mai lung crocodil din România, acesta masurand 2 m lungime.La intrarea în gradina zoo poate fi admirat unul dintre cei mai batrâni stejari din judeţ, acesta avand 600 de ani şi fiind declarat monument al naturii. 

Scrieți o recenzie

Revelion 2019 Horeum Boutique Hotel 3* Sibiu
30.12.2019-02.01.2019
Joker Party
Deschis 2015

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Această ofertă nu are încă niciun comentariu!

3 alte oferte in aceeași categorie:

Vizualizate recent

Cod QR