Paste 2020 INSULA EVIA

550

00549

Perioada: 16.04-22.04.2020 | 7 zile - 5 nopți
Insula Evia – Atena - Salonic

Detalii..

269,00 €

- +

 
Descriere
Paste 2020 INSULA EVIA
Perioada: 16.04-22.04.2020 | 7 zile - 5 nopți
Insula Evia – Atena - Salonic
Tarif de la 269 €/persoană
SERVICII INCLUSE
» Transport cu autocar clasificat pentru curse internaţionale; 
» 5 nopţi cazare hotel 3 stele;
» mic dejun
» Vizita la Edipsos, Manastirea Sf. David si Cascada Drimona;
» Vizita la Salonic;
» Însoțitor de grup si asistenţă turistică pe perioada sejurului în limba română.
PREȚUL NU INCLUDE
» Bilet ferry boat Glifa-Agiokampos-Glifa 15 €/ pers (se achită la autocar); (include taxa de ferry de persoană și autocar dus-întors + transfer port-cazare-port); 
» Asigurarea medicală sau asigurarea storno;
» Taxa de stațiune/turistică (se achită la recepție-la check in)
» Taxele de intrare la obiectivele turistice și programele opționale; 
» Alte taxe și cheltuieli personale.
CAZARE: Hotel Altamar 3*
  
Situat intr-o zona linistita, la marginea unei paduri inmiresmate de pini, hotelul beneficiaza de tot confortul si se remarca prin ospitalitatea deosebita cu care isi intampina oaspetii. Hotel Altamar detine piscina si restaurant.
Facilitati hotel: receptie, restaurant, cocktail bar, lobby, piscine, parcare, terasa.
Facilitati camere: Toate camerele dispun de baie proprie, balcon, televizor, aer conditionat.
PROGRAM
Ziua 1 | Joi 16.04.2020: BUCURESTI – INSULA EVIA
Întâlnire la ora 22:30 cu reprezentantul agenţiei în Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Naţională de Aparare Carol I), acces dinspre Bd. Eroilor. Plecare la ora 23:00 pe ruta București – Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata – Grecia.
Ziua 2 | Vineri 17.04.2020: PEFKI
Odata ajunși in Grecia ne continuam traseul spre Promachonas – Salonic – Larisa – Glyfa (ferry) – Agiokampos – Pefki. Cazare si cina la hotelul ales.
Ziua 3 | Sambata 18.04.2020: PEFKI 
Timp liber pentru plimbari, relaxare sau plaja. Seara, participam la slujba de Inviere la biserica din stațiune. Cazare si cina.
HRISTOS A INVIAT!
Ziua 4 | Duminica 19.04.2020: PEFKI – EDIPSOS – SFANTUL DAVID – CASCADA DRIMONA
Va invitam la un mic tur al nordului Insulei Evia. Primul popas il vom face la Edipsos, oras faimos pentru apele sale termale, dupa care ne indreptam catre Manastirea Sfantul David si Cascadele de la Drimona pentru cateva momente de liniste si relaxare. Optional, va invitam sa participati la un pranz traditional grecesc de Paste, din care nu vor lipsi preparatele de miel, cozonacul si ouale rosii. Cazare si cina la hotelul ales.
Ziua 5 | Luni 20.04.2020: PEFKI – ATENA 
Mic dejun. Timp liber în stațiune sau excursie opționala in capitala Greciei, Atena. Ne incepem calatoria cu o vizita la Biserica Sfantul Ioan Rusu, aflata in localitatea Prokopi si continuam catre capitala Greciei, unde cei insetati de istorie vor vizita situl arheologic cel mai important al lumii antice – Acropole, vom face turul orasului Atena si vom vedea toate punctele importante in timp ce ascultam povestea acestora, vom merge in Piata Monastiraki, in bazarul atenian, pentru cumparaturi pe celebra strada comerciala a Atenei, Ermou si vom vedea schimbarea garzii evzonilor la Palatul Parlamentului. Intoarcere pentru cazare si cina.
Ziua 6 | Marti 21.04.2020: PEFKI – Croazieră la Lichadonisia 
Timp liber pentru plimbari, relaxare sau plaja. Optional, va propunem o croazieră la Lichadonisia. Aici veți descoperi una dintre cele mai frumoase plaje, situată în arhipelagul de insule vulcanice Lichadonisia. În cursul acestei mini-croaziere vom putea vedea o epavă situată la 10m sub apă, ruinele unui vechi sat, ruinele unei mănăstiri și, dacă suntem norocoși, o familie de foci. După turul insulelor cu vaporașul vom avea la dispoziţie aproximativ 4 ore pentru plajă şi servirea mesei de prânz la Beach Bar-ul de pe insulă. Apoi ne vom îmbarca din nou pe vas pentru o călătorie de încă 30 minute până în Agios Georgios. Cazare si cina la hotelul ales.
Ziua 7 | Miercuri 22.04.2020: PEFKI – SALONIC - BUCURESTI 
Eliberarea camerelor se va face dimineața la ora 9:00, apoi plecam catre Agiokampos, de unde ne imbarcam pe primul ferryboat pentru intoarcerea catre Romania. In cursul dupa-amiezii ajungem in Salonic - vizita si tur pietonal al orasului in care vom admira zona centrala, faimoasa Piata Aristotelus, Rotonda, Arcul lui Galerius, Biserica Sf. Dumitru – sfantul protector al orasului si o scurta pauza la emblema orasului Salonic – Turnul Alb – locul unde se gaseste si statuia ecvestra a lui Alexandru cel Mare. Ne continuăm traseul pe ruta Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucureşti. Sosire in Bucuresti in functie de trafic si formalitati vamale. 
ATENŢIE: Grup minim 45 pers. 
• Toate intrările la obiectivele turistice din Grecia se achită în Euro.
• În cazul nerealizării numărului minim de participanţi menţionat în program, agenţia îşi rezervă dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea înscrierii la un program similar;
• În cazul unui grup mai mic de 45 pers. (35-44 persoane) se va achita un supliment de 20 Euro/persoană; 
• Însoţitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, fără a afecta însă și  structura programului;
• Persoanele care vor călători singure pot opta pentru partaj în camera dublă/tripla, situatie în care agenția va aloca, în funcție de înscrierile existente sau ulterioare, o persoană pentru partaj fiecărui solicitant. În situația în care agenţia nu reuşeste să completeze partajul, turiștii NU vor achita suplimentul de cameră Single. Eventualele neînţelegeri între solicitanţii de partaj nu sunt imputabile agenţiei.
CONDIȚII DE PLATĂ 
rezervări EARLY BOOKING: 25€/pers la înscriere, diferența până la 50% până pe 20.01.2020, rest de plata 28.02.2020
SUPLIMENTE
» Locuri preferențiale în autocar (rând 1 - 15 €/pers/loc, rând 2 - 10 €/pers/loc, rând 3 - 5 €/pers/loc;
» Oricare alt loc solicitat de turisti, în afara celor preferențiale se va taxa cu 5 €/pers/loc;
*Important : Confirmarea locurilor preferențiale se va face în limita disponibilității.
» Prânz festiv de Paște (25 euro/pers).
REDUCERI
  » Copil 0-11,99 ani gratuit, nu beneficiază de pat, achită 85 € transport (loc în cameră dublă însoţit de 2 adulţi);
  » Reducere 5 €/pers pentru ultima banchetă în autocar.
EXCURSII OPTIONALE
• Excursie la Atena - 35 Euro/adult; 25 Euro/copil 6-11,99 ani 
• Croazieră la Lichadonisia - 30 Euro/adult; 25 Euro/copil 6-11,99 ani
ATENȚIE !!! Excursiile opționale se realizează pentru un grup minim de 25 persoane!
 Vă recomandăm încheierea asigurării Travel (storno+medicală), pentru a vă proteja investiţia în pachetul turistic, atât înainte de plecare (în cazul anulării călătoriei), cât şi după plecare (în cazul unei situaţii neprevăzute apărute pe perioada sejurului)!
 Reducerile se aplică numai la pachetul de bază; acestea nu se aplică la alte taxe sau suplimente și nu se cumulează cu alte reduceri;
 Rezervările efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulări/modificări; Penalizare 100% 
NOTA: Tarifele de mai sus sunt de persoană și sunt valabile pentru transport dus-întors. Orele de îmbarcare se comunică odată cu transmiterea informării de plecare și pot suferi modificări (timpi de așteptare), în funcție de condițiile de trafic și legăturile de transfer, atât la plecare cât si la întoarcere.  Turiștii sunt rugați să se prezinte la locul de întâlnire cu cel puțin 30 de minute înainte de ora stabilită. Grupul NU VA AȘTEPTA turiștii care întârzie la îmbarcare. În funcție de mărimea grupului, transferurile din țară se efectuează cu autoturism, microbuz, minibus sau cu ajutorul firmelor ce efectuează curse de linie!
ATENȚIE – Orașele reprezintă puncte de îmbarcare/debarcare! Traseele pot suferi modificări în funcție de numărul de participanți existenți pe ruta respectivă!

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

Scrieți o recenzie

Paste 2020 INSULA EVIA
Perioada: 16.04-22.04.2020 | 7 zile - 5 nopți
Insula Evia – Atena - Salonic

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Această ofertă nu are încă niciun comentariu!

5 alte oferte in aceeași categorie:

Vizualizate recent

Cod: 550 ID: 00549

Paste 2020 INSULA EVIA

Cod QR

Vizualizate recent