Paste 2020 PARALIA KATERINI

548

00548

Perioada: 16.04-21.04.2020 | 6 zile – 4 nopţi

Paralia Katerini – Meteora – Edessa – Olimp – Salonic

Detalii..

179,00 €

- +

 
Descriere
PAȘTE PARALIA KATERINI
Perioada: 16.04-21.04.2020 | 6 zile – 4 nopţi
Paralia Katerini – Meteora – Edessa – Olimp – Salonic 
TARIF Early booking – 179 €/persoană 
SERVICII INCLUSE
- Transport cu autocar clasificat pentru curse internaționale;
- 4 nopţi cazare la Hotel Imperia President 3*** 
- mic dejun
- Tur de oraş Salonic;
- Însotitor de grup.
PREȚUL NU INCLUDE
- Asigurare Travel (medicală+storno)
- Intrările la obiectivele turistice, serviciile de ghizi locali;
- Vizitele menţionate în program nu includ taxele de intrare la obiectivele turistice;
- Taxa de stațiune/turistică (se achită la recepție-la check in)
PROGRAM:
Ziua 1 / Joi 16.04.2020: BUCUREŞTI – PARALIA KATERINI
Întâlnire la ora 22:30 cu reprezentantul agenţiei în Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Naţională de Aparare Carol I), acces dinspre Bd. Eroilor. Plecare la ora 23:00 pe ruta Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata – Promachonas – Seres – Paralia Katerini. 
Ziua 2 / Vineri 17.04.2020: PARALIA KATERINI  
Cazare dimineața la Hotel Imperia President 3*/similar. In aceasta zi puteți profita de timpul liber sau vă invităm să participați la vizita în staţiune, impreună cu ghidul insoțitor, unde ne vom plimba pe Promenada stațiunii și vom vizita biserica dedicată Sfintei Paraschiva, construită în anul 1993.
Ziua 3 / Sambata 18.04.2020: PARALIA KATERINI – METEORA  
După servirea micului dejun, timp liber în staţiune sau vă invităm să participaţi la excursia opţională la Meteora, 
unul dintre cele mai importante complexe de mănăstiri ortodoxe din Grecia, al doilea după Muntele Athos. Acesta este un loc unic în lume, cel puțin din punct de vedere geologic: stânci care parcă țâșnesc din pământ și în vârful
 cărora sunt construite vestitele mănăstiri, care par suspendate în aer. Excursia spre Meteora începe dimineața devreme, iar după aproape 3 ore de drum facem un prim popas chiar la poalele stâncilor pentru a vizita un atelier de pictură. Aici încă se mai realizează manual icoane de tip bizantin chiar după modelul celor aflate în mănăstirile pe care urmează să le admirăm. Vizităm, apoi, doua dintre fascinantele mănăstiri “suspendate între cer și pământ”, intrate în patrimoniul UNESCO și imortalizăm imaginea unică oferită de lăcașurile monahale construite pe stâncile cu forme nepământene. Seara ne întoarcem în Paralia Katerini și participăm la slujba de Înviere.
HRISTOS A INVIAT!
Ziua 4 / Duminica 19.04.2020: PARALIA KATERINI – OLIMP - Mânăstirea Sf. Efrem Sirul
După micul dejun, vă invităm într-o excursie opţională la Olimp, să patrundeţi în lumea legendară a celor 12 zei ai Olimpului. Vom face o plimbare în Litochoro pe străzile pitoreşti ale “oraşului de piatră”, către “cada lui Zeus”. La întoarcerea spre Paralia Katerini ne vom ruga la Mânăstirea Sf. Efrem Sirul - ce adăposteşte şi cinsteşte moaştele sfântului, mai precis părţi din mâna dreaptă, cea cu care a scris nenumărate rugăciuni şi cuvinte de învăţătură. La prânz servim masa tradițională greceasca de Paște, la restaurantul Yakinthos, de la care nu vor lipsi preparatele de miel, cozonacul și ouăle roșii. Cazare in Paralia Katerini. 
Ziua 5 / Luni 20.04.2020: PARALIA KATERINI – EDESSA – POZAR
Mic dejun. Zi liberă pentru odihnă sau opţional excursie către Edessa, muzeul în aer liber plin cu vechi mori de apă, pentru a admira cea mai mare cădere de apă din Europa de Est. Veţi vedea un loc deosebit cu cascade spectaculoase formate de-a lungul râului Vodas şi a afluenţilor săi. Vizitând Parcul Natural Edessa veţi avea parte de o zi de neuitat în mijlocul naturii. Apoi ne îndreptăm spre băile termale de la Pozar, unde avem timp liber pentru baie în piscine cu apă termală. Ne întoarcem în Paralia Katerini pentru cazare.
Ziua 6 / Marti 21.04.2020: PARALIA KATERINI – SALONIC – BUCUREŞTI
După micul dejun, începem deplasarea spre casă cu vizita oraşului Salonic unde vom admira zona centrală, faimoasa Piaţă Aristotelus, Rotonda, Arcul lui Galerius. Pauză la Biserica Sf. Dumitru – sfântul protector al oraşului şi o scurtă pauză la emblema Salonicului – Turnul Alb, locul unde se găseşte şi statuia ecvestră a lui Alexandru cel Mare. Ne continuăm traseul pe ruta Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucureşti. Seara, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale, vom sosi în Bucureşti.
CAZARE : HOTEL IMPERIA PRESIDENT 3*
  
Hotelul Imperia President oferă tot confortul necesar pentru a asigura un sejur de neuitat. Hotelul se află la aproximativ 100 metri de plajă și de centrul stațiunii Paralia Katerini.Facilităţi Recepţie 24 de ore, lift, Internet, Room service, bar . Hotelul pune la dispoziţia oaspeţilor un mic dejun bogat, camere echipate cu TV, Internet, aer condiţionat, frigider, uscător de păr, telefon şi grup sanitar propriu cu duş. 
ATENŢIE: Grup minim 45 pers. 
• Toate intrarile la obiectivele turistice din Grecia se achita in moneda nationala – Euro.
• În cazul nerealizării numărului minim de participanţi menţionat în program, agenţia îşi rezervă dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea înscrierii la un program similar;
• În cazul unui grup mai mic de 45 pers. (35-44 persoane) se va achita un supliment de 20 Euro/persoană; 
• Însoţitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, fără a afecta insa si  structura programului;
• Persoanele care vor calatori singure pot opta pentru partaj in camera dubla/tripla, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, o persoana pentru partaj fiecarui solicitant. In situatia in care agenţia nu reuşeste să completeze partajul, turistii NU vor achita suplimentul de cameră Single. Eventualele neînţelegeri între solicitanţii de partaj nu sunt imputabile agenţiei.
CONDIȚII DE PLATĂ 
rezervări EARLY BOOKING: 25€/pers la înscriere, diferența până la 50% până pe 20.01.2020, rest de plata 28.02.2020
SUPLIMENTE
» Locuri preferențiale în autocar (rând 1 - 15 €/pers/loc, rând 2 - 10 €/pers/loc, rând 3 - 5 €/pers/loc;
» Oricare alt loc solicitat de turisti, în afara celor preferențiale se va taxa cu 5 €/pers/loc;
*Important : Confirmarea locurilor preferențiale se va face în limita disponibilității.
  » Prânz festiv de Paște ( 25 euro/pers).
   REDUCERI
  » Reducere 5 €/pers pentru ultima banchetă în autocar.
EXCURSII OPTIONALE  
• OLIMP – 20 euro/persoană
• EDESSA – 30 euro/persoană
• METEORA – 30 euro/persoană.
ATENȚIE !!! Excursiile opționale se realizează pentru un grup minim de 25 persoane!
 Vă recomandăm încheierea asigurării Travel (storno+medicală), pentru a vă proteja investiţia în pachetul turistic, atât înainte de plecare (în cazul anulării călătoriei), cât şi după plecare (în cazul unei situaţii neprevăzute apărute pe perioada sejurului)!
 Reducerile se aplică numai la pachetul de bază; acestea nu se aplică la alte taxe sau suplimente și nu se cumulează cu alte reduceri.
 Rezervările efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulări/modificări; Penalizare 100% !
NOTA: Tarifele de mai sus sunt de persoană și sunt valabile pentru transport dus-întors. Orele de îmbarcare se comunică odată cu transmiterea informării de plecare și pot suferi modificări (timpi de așteptare), în funcție de condițiile de trafic și legăturile de transfer, atât la plecare cât si la întoarcere.  Turiștii sunt rugați să se prezinte la locul de întâlnire cu cel puțin 30 de minute înainte de ora stabilită. Grupul NU VA AȘTEPTA turiștii care întârzie la îmbarcare. În funcție de mărimea grupului, transferurile din țară se efectuează cu autoturism, microbuz, minibus sau cu ajutorul firmelor ce efectuează curse de linie!
ATENȚIE – Orașele reprezintă puncte de îmbarcare/debarcare! Traseele pot suferi modificări în funcție de numărul de participanți existenți pe ruta respectivă!
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.

Scrieți o recenzie

Paste 2020 PARALIA KATERINI
Perioada: 16.04-21.04.2020 | 6 zile – 4 nopţi

Paralia Katerini – Meteora – Edessa – Olimp – Salonic

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Această ofertă nu are încă niciun comentariu!

5 alte oferte in aceeași categorie:

Vizualizate recent

Cod: 548 ID: 00548

Paste 2020 PARALIA KATERINI

Cod QR