Croaziera Delta Dunarii - Constanta

00377

TUR UNESCO Croaziera in Delta Dunarii - plecari zilnice din Mamaia si din Sudul Litoralului

Detalii..

41,00 €

- +

 
Descriere
Croaziera in Delta Dunarii (Constanta)
MARTI /  JOI / DUMINICA

TUR UNESCO Croaziera in Delta Dunarii - plecari zilnice din Mamaia si din Sudul Litoralului. Ne deplasam in cursul diminetii cu autocarul catre Murighiol, de unde ne imbarcam
pentru transferul in Delta Dunarii. Parcurgem un traseu pitoresc pe canalele inguste ale Deltei, strabatem lacurile locuite de pelicani, cormorani si egrete, admiram covoarele infinite de nuferi galbeni si albi si ne oprim pentru a fotografia toate aceste minuni ale naturii. Pranzul traditional il servim (optional, aproximativ 45 lei/persoana) la un restaurant cu specific pescaresc. Timp liber pentru plaja si relaxare la piscine resortului unden servim pranzul. Dupa-amiaza ne imbarcam in autocar pentru intoarcere catre hotel. 

Descopera cea mai bine conservata delta din Europa! Delta Dunarii a intrat in patrimoniul mondialal UNESCO in 1991, fiind clasificata ca rezervatie a biosferei. Delta Dunarii contiine mai bine de 360 de specii de pasari si 45 de specii de peste de apa dulce in numeroasele sale lacuri, fiind si locul unde milioane de pasari din diferite colturi ale lumii isi gasesc locul de primavara pana toamna.

Durata: 9 ore - 9.00 A.M. - 6.00 P.M.

Pret: 199 Ron/adult; 169 Ron/copil 1-10 ani
*Pretul se poate modifica in functie de perioada.

Detalii: office@childrentour.ro

Scrieți o recenzie

Croaziera Delta Dunarii - Constanta
TUR UNESCO Croaziera in Delta Dunarii - plecari zilnice din Mamaia si din Sudul Litoralului

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Această ofertă nu are încă niciun comentariu!

12 alte oferte in aceeași categorie:

Vizualizate recent

Cod QR