Excursie la Dino Parc Rasnov

00095

Organizare excursie de o zi la Dino Parc Rasnov, cu activitati incluse

Detalii..

45,00 €

- +

 
Descriere

Program excursie:

& urcarea si coborarea cu titicarul la Dino Parc

& vizita la la Parcul de Dinozauri Dino Parc Rasnov, pregatit sa isi intampine oaspetii mici si mari cu o multime de surprize!

Dino Parc este un singurul parc tematic de dinozauri din Romania si cel mai mare din Sud Estul Europei. Sunt 47 de dinozauri in marime naturala, fiecare atestat stiintific si realizat dupa ultimele descoperiri paleontologice. Sunt intr-adevar speciali, pentru ca sunt creati din fibra de sticla si dintr-un tip special de rasina, cu o garantie de 50 ani. Un loc deosebit, pe o suprafata de 1,5 hectare, in mediu natural ce ofera copiilor si nu numai, o experienta unica.

& acces la Locul de Joaca de la exterior, ce cuprinde o varietate de elemente printre care se regaasesc 10 tobogane, peste 15 leagane in diferite forme, mai mult de 10 balansoare in forma de dinosaur si casute de joaca. Pe arbori sunt 3 ansambluri cu multiple elemente de aventura la nivelul solului, 2 pereti falsi de catarat si alte elemente clasice, care completeaza un loc de joaca generos.

& acces la Cinematograful 9D sau la Labirintul cu Lasere (o tura)

Cinematograful 9D - cinematograful 9D va poate aduce o experienta extraordinara, reprezentand una dintre cele mai noi tehnologii din domeniul filmului. Imaginea este 3D, iar printre efectele 9D se regasesc: apa, foc, ceata, vant, zapada. Se folosesc ochelari speciali si pe o platforma de 12 locuri se vizioneaza filmulete cuprinse intre 5-8 minute.

Labirintul Cu Lasere ofera copiilor posibilitatea de a pune in practica miscarile de spioni. Tot ce trebuie sa faca este să intre in joc si sa atinga cat mai putine lasere sau chiar nici unul. Recompensa pentru efortul lor va fi Diploma de agent 007!

& masa de pranz la restaurant (meniu prestabilit)

& Dino Trivia - copiii primesc recompensa atentiei de pe traseul cu dinozauri., dupa ce au avut la dispozitie toate informatiile oferite de Titi-Rex si de placutele informative de pe traseu!

 

Servicii incluse:

& transport cu autocar cu dotari turistice, inclusiv centuri de siguranta si aer conditionat; plecare de la scoala/gradinita la ora 07,30; intoarcere in jur de ora 19,30

& taxe de parcare

& ghid-insotitor de autocar in excursie si animatoare-vrajitoare

& masa de pranz la restaurant (meniu prestabilit)

& intrarea la obiectivele turistice

& activitati organizate pt. copii, conform desfasuratorului de mai sus

 

Servicii optionale (neincluse):

& traseul de aventura – 10 RON/persoana

& tiroliana – 10 RON/persoana

& alte servicii neprecizate in oferta


Conditii de participare:

PROGRAMARI:

In functie de disponibilitatea din momentul cererii dumneavoastra, programam activitatile solicitate la data la care doriti.

Comanda se face numai in scris, pe adresa e-mail office@childrentour.ro, cu confirmare de primire. NU sunt luate in considerare comenzi sosite pe alte cai de comunicare.

Comanda presupune automat acceptarea acestor conditii de participare, fara alte interventii ulterioare.

Pentru orice activitate organizata de noi beneficiati de consultanta, astfel incat sa aveti parte de cele mai reusite experiente cu Children Tour.

AVANSUL:

In termen de 10 zile de la momentul rezervarii se plateste AVANS 50% din valoarea comenzii (cash sau prin virament bancar), diferenta urmand a se plati cash, inaintea plecarii din unitatea de invatamant sau prin virament bancar, cu minim 4 zile inainte de a avea loc activitatea.

Avansul platit este NERETURNABIL, indiferent de motivul anularii/neprezentarii. Pentru copiii anuntati cu o zi inainte de activitate si care nu se prezinta la autocar se opreste avansul, fara exceptii.

Activitatea se poate amana fara penalitati cu minim 36 de ore inainte de a avea loc, nu mai tarziu. Daca nu sunt conditii meteo favorabile pentru organizarea activitatilor in aer liber, cu 3-4 zile inainte puteti alege participarea la o alta activitate, in cuantumul aceleiasi sume SAU programarea activitatii la o alta data, daca acest lucru este posibil).

Orice comanda initiala pentru care nu s-a platit avansul in termen de 10 zile calendaristice se anuleaza automat.

PRETUL:

Preturile sunt valabile pentru minim 25 de platitori. Daca sunt intre 20 si 24 de platitori, se adauga 20,00 RON/persoana.

Preturile afisate sunt valabile pentru copii cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani, daca nu este specificat altfel.

*Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.

** Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua modificari in program, in functie de factorii externi.

Recomandat pentru gradinite si clasele primare!!!

 

 
Descărcare

Regulament de excursie

reguli de respectat in timpul excursiei

Descărcare (0)

Scrieți o recenzie

Excursie la Dino Parc Rasnov

Organizare excursie de o zi la Dino Parc Rasnov, cu activitati incluse

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Această ofertă nu are încă niciun comentariu!

30 alte oferte in aceeași categorie:

Cod:: 234 ID:: 00009

Atelier de Bowling

Vizualizate recent

Cod QR