Excursie de 2 zile la Targurile de Craciun din Brasov si Sibiu

00074

Organizare excursie de 2 zile la Targurile de Craciun din Brasov  si Sibiu

Detalii..

675,00 lei

- +

 
Descriere

Povestile de Craciun  ne vrajesc in fiecare an. Pe cea de anul acesta v-o oferim in cadrul excursiei la doua Targuri specifice de Craciun: in Brasov si Sibiu! Regasiti magia Craciunului si bucuria copilariei, descoperind in Piata Sfatului din Brasov, dar si in Piata Mare din Sibiu minunate cadouri de oferit celor dragi, ascultand minunate colinde din Ardeal si savurand un pahar de ceai sau de vin fiert.

Programul excursiei:

Ziua I:

- intalnire cu reprezentantul Children Tour

- vizita la Manastirea Cozia, ctitoria domnitorului Mircea cel Batran

- descoperim impreuna casutele de poveste din Piata Mare, cu acadele, turta dulce, migdale, castane coapte, jucarii, produse traditionale, decoratiuni, bijuterii la Targul de Craciun din Sibiu (atractiile de Piata Mare, Parcul lui Mos Craciun, Atelierul lui Mos Craciun si noua atractie de anul acesta, Aleea Povestilor-casute in miniatura construite special, care redau fragmente din povesti de Fratii Grimm)

- savuram un ceai cu aroma de portocala si scortisoara (copiii) sau un pahar de vin fiert (adultii)

- cazare si cina la Pensiune 3 margarete din zona Sibiu

- Winter Carnaval in restaurantul Pensiunii (costumatie necesara) 

Ziua II:

- micul dejun la Pensiune

- vizita la Casa Sticlarului din Avrig; demonstratie de modelat sticla

- vizita la Castelul de Lut de la Valea Zanelor (exterior)

- masa de pranz la restaurant (meniu prestabilit)

- vizita la Targul de Craciun din Brasov; targul ofera vizitatorilor cadouri si produse traditionale: figurine, lumanari, jucarii, sculpturi in lemn, globuri, dcoraatiuni de Craciun, masti traditionale,  obiece handmade, produse de marochinarie, si multe, multe altele. Nu vor lipsi nici cadourile speciale, cum ar fi dulciuri, icoane, tablouri, bijuterii, haine, obiecte de artizanat, aranjamente florale, borcane cu dulceturi, brazi, etc.

- plecare spre casa

Servicii incluse:

- transport cu autocar cu dotari turistice (centuri de siguranta, sistem de climatizare, sistem de sonorizare), cu plecare din Bucuresti;

- taxe de parcare;

- ghid-insotitor in excursie; 

- 1 noapte cazare in camere cu 3-5 locuri pentru elevi si 2-3 locuri pentru profesori la Pensiune 3*;

- taxa hoteliera;

- mesele: 1 mic dejun, 1 pranz, 1 cina (meniu prestabilit);

- intrarile la obiective;

- cazare si mese sofer, animator si ghid;

Servicii optionale (neincluse):

- masa de pranz la restaurant (meniu prestabilit) – aprox, 45 RON/persoana;

- supliment pensiune 4*-125 RON/persoana; supliment camera dubla-100 RON/persoana; supliment camera single-150 RON/persoana;

- alte servicii neincluse in oferta;

 

Conditii de participare (CONTRACTUALE):

* Va rugam sa le cititi cu atentie, pentru a evita orice discutii neplacute ulterior!

Programari:

In functie de disponibilitatea din momentul cererii dumneavoastra, programam activitatile solicitate la data la care doriti. Pentru orice activitate organizata de noi beneficiati de consultanta, astfel incat sa aveti parte de cele mai reusite experiente cu Children Tour.

Comanda se face numai in scris, pe adresa e-mail childrentour@gmail.com, cu confirmare de primire. Noi va trimitem oferta detaliata, pe care dumneavoastra o semnati si ne-o returnati pe e-mail. Comanda presupune automat acceptarea conditiilor contractuale de participare, fara alte interventii ulterioare.

Avansul si Pretul:

In termen de maxim 10 zile de la momentul rezervarii se plateste AVANS 50% din valoarea comenzii, diferenta urmand a se plati cash la intalnirea cu insotitorul de grup Children Tour sau prin virament bancar, cu minim  4 zile inainte de a avea loc activitatea. Veti primi factura pentru orice suma platita la noi. Children Tour nu organizeaza activitati extrascolare fara plata avansului si orice comanda se anuleaza automat daca nu s-a incasat avans pentru ea. Preturile sunt valabile pentru minim 30 platitori integral. Pentru 24-29 platitori integral se adauga 50 RON/persoana. In weekend-uri (sambata si duminica), numarul minim de platitori integral este 35. Preturile pentru copii se refera la copii intre 3 si 17 ani.

Transportul de la unitatile de invatamant din Bucuresti este inclus intotdeauna in pret. Pentru transport de la unitatile de transport din Ilfov pretul se recalculeaza.Pretul include biletul de intrare la obiective industriale, turistice, culturale sau religioase, la muzee, precum si ghid-insotitor pe tot parcursul excursiei (un coleg al nostru care va preia si va insoteste la toate obiectivele, are grija de copii impreuna cu dumneavoastra si se ocupa peste tot de plati/procurarea biletelor, astfel incat dumneavoastra sa nu aveti nici-o grija si sa va puteti bucura de o excursie minunata).

Eventualele modificari in meniu (alergii, intolerante, meniu de post etc.) se comunica ghidului inca de la prima ora si daca exista diferente de pret, acestea se achita de catre client. Daca aceste modificari nu sunt anuntate ghidului, nu ne asumam consecintele.

Cazarea se face atat in paturi clasice, cat si in paturi suplimentare, pe canapele extensibile sau pe fotolii-pat, iar pretul este acelasi, indiferent de tipul de pat, deoarece pretul este negociat drept pret de grup, nu individual. Orice stricaciune adusa unitatii de cazare, restaurantului, mijlocului de transport sau obiectivelor vizitate cu grupul se plateste pe loc. Daca nu se identifica persoana care a produs stricaciuni, suma se imparte la intreg grupul. Organizatorii grupului din partea unitatii de invatamant/parintii/profesorii insotitori isi asuma acest aspect si sunt de acord cu plata pe loc, in caz de deteriorari produse de catre membrii grupului.

Anulari Si Penalizari:

Anularea unei comenzi cu mai putin de 25 de zile inainte de a avea loc evenimentul contractat se face cu retinerea avansului, platit sau datorat, fara ca acesta sa poata fi restituit! Avansul NU este returnabil pentru participantii la excursie anuntati in momentul platii avansului, care nu se mai prezinta la autocar (indiferent de motiv). Atentie: trebuie intrunit numarul minim de platitori integral pentru a putea realiza excursia si pentru a pastra preturile!

Gratuitati:

Cadrele didactice insotitoare beneficiaza de gratuitate, astfel:

- Invatamant Primar, Invatamant Gimnazial si Liceu-1 gratuitate la 10 platitori integral;

Gratuitatile se acorda doar pentru serviciile detaliate in oferta (nu si pentru optionale), si numai pentru cadrele didactice participante la excursie, nu si pentru copii, parinti sau terte persoane! In mod exceptional, daca sunt mai multi copii si doar un cadru didactic insotitor, 1-2 alti adulti insotitori pot beneficia de gratuitate (in functie si de numarul total de platitori integral), daca isi asuma sarcina de a ajuta cadrele didactice sa supravegheze copiii. Gratuitatile nu se acorda sub forma de bani, ci sub forma participarii in mod gratuit a cadrelor didactice la activitati.

Pentru copiii personali ai cadrelor didactice participante la excursie se acorda o reducere de 15% din pretul de lista, in limita a 1 copil de cadru didactic care participa la excursie. Daca la excursie participa mai multe cadre didactice decat numarul ce intra pe gratuitati, acestea vor achita masa si intrarile la obiective.

Fotografii:

Personalul Children Tour va face fotografii grupului in contextul desfasurarii activitatii extrascolare, urmand ca aceste fotografii sa fie folosite pentru exemplificarea activitatilor agentiei. Daca nu doriti expunerea publica, va rugam sa ne anuntati si personalul nostru va evita fotografierea fetelor participantilor la excursie.

Masuri de siguranta:

In context pandemic, se respecta regulile de igiena anuntate de autoritati in cadrul starii de alerta. Mijlocul de transport va fi igienizat si dezinfectat inainte de plecarea in excursie. La fiecare urcare in mijlocul de transport participantii la excursie isi vor sterge incaltarile pe covorasul cu dezinfectant pus la dispozitie de catre transportator, isi vor dezinfecta mainile cu dezinfectantul aflat in masina si vor purta masca (personala).

In spatiile interioare ce se viziteaza (muzee, diverse obiective etc.), toti participantii la excursie vor purta masti, conform reglementarilor legale in vigoare. Daca autoritatile impun prezentarea unui Certificat Verde sau a rezultatului negativ pentru orice tip de test pentru a intra la restaurant sau la obiectivele vizitate, raspunderea de a prezenta aceste documente ii revine turistului, .

Organizatorul excursiei Agentia Children Tour va raspunde pentru starea de sanatate a personalului sau.

O persoana desemnata din partea grupului se va asigura ca toti participantii la excursie au o stare de sanatate buna si nu prezinta semne boli infectioase, inclusiv Covid-19, ca nu ii va infecta pe ceilalti. Persoanele cu o temperatura mai mare de 37,3 grade Celsius nu vor putea participa la excursie si isi asuma plata a 40% din pretul excursiei (retinerea avansului).

Toti adultii care vor insoti copiii in excursie se vor asigura ca acestia pastreaza distanta sociala fata de terti.

In mijlocul de transport NU se mananca (nici macar gustari)! Daca in urma grupului ramane mizerie in autocar, reprezentantul unitatii de invatamant va plati pe loc curatarea profesionala a masinii (200-250 RON).

Comanda presupune automat acceptarea conditiilor de participare si asumarea consecintelor de catre client.

* Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii. In contextul pandemiei, anumite obiective nu sunt deschise, asa incat va rugam sa verificati cu noi disponibilitatea locatiei.

** Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua modificari in program, in functie de factorii externi.

 

Echipa Children Tour                                                               

 

Sunt de acord cu oferta si semnez pentru lansarea comenzii, obligandu-ma ca membrii grupului sa respecte regulile si conditiile de participare la activitatile extrascolare, expuse mai sus.

Client: ………………..…………………....                     Data: ……………               Bon de Comanda nr: ………..

Scrieți o recenzie

Excursie de 2 zile la Targurile de Craciun din Brasov si Sibiu

Organizare excursie de 2 zile la Targurile de Craciun din Brasov  si Sibiu

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Această ofertă nu are încă niciun comentariu!

30 alte oferte in aceeași categorie:

Cod:: ar04 ID:: 00037

Atelier de Echitatie

Vizualizate recent

Cod QR