organizare excursie 2 zile/1 noapte pentru grupuri, la Targul de Craciun Craiova

Citiți mai departeAfișează mai puțin
800,00 lei (inclusiv TVA)
Participanţi
Disponibil
Cod:
exc205
Adaugă la Wishlist
Ați văzut deja...
Descriere

Programul excursiei:

Ziua I:

- 08:00-plecare de la scoala; intalnire cu ghidul Children Tour;

- tur pietonal in splendidul Parc Romanescu din Craiova;

- masa de pranz la restaurant (meniu prestabilit);

- vizita la Muzeul de Etnografie-Casa Baniei din Craiova;

- timp liber in Targul de Craciun  Craiova (2 ore);

- BONUS: un ceai cald sau o ciocolata calda oferit/a de Children Tour fiecarui participant la excursie;

-    cazare si cina la Pensiune in zona Tg Jiu;

-    White Christmas Carnaval (party; tinuta tematica necesara);

Ziua II

-    mic dejun servit la Pensiune;

-    vizita la Ansamblul Muzeal Constantin Brancusi: Coloana Infinitului, Masa Tacerii si Poarta Sarutului, aflate pe axa Calea Eroilor;

-    scurta oprire la Padurea Colorata de la Bumbesti;

-    masa de pranz la restaurant (meniu prestabilit);

-    vizita la Rezervatia Naturala Muzeul Trovantilor;

-    plecarea spre casa;

-    sosire la scoala estimata dupa ora 19:30;

 

Servicii incluse:

- transport cu autocar cu dotari turistice (centuri de siguranta, sistem de climatizare, sistem de sonorizare);

- taxe de parcare;

- ghid-insotitor in excursie; animator socio-educativ pentru party;

- 1 noapte cazare in camere cu 3-5 locuri pentru elevi si 2-3 locuri pentru profesori la Pensiune 3*;

- mesele: 1 mic dejun, 2 pranzuri, 1 cina (meniu prestabilit);

- intrarile la obiective;

- cazare si mese sofer, animator si ghid;

Servicii optionale (neincluse):

- supliment pensiune 4*-225 RON/persoana; supliment camera dubla pt elevi-225 RON/persoana; supliment camera single pt profesori-225 RON/persoana;

- alte servicii neincluse in oferta;

 

Conditii de participare (CONTRACTUALE):

* Va rugam sa le cititi cu atentie, pentru a evita orice discutii neplacute ulterior!

Programari:

In functie de disponibilitatea din momentul cererii dumneavoastra, programam activitatile solicitate la data la care doriti. Pentru orice activitate organizata de noi beneficiati de consultanta, astfel incat sa aveti parte de cele mai reusite experiente cu Children Tour.

Comanda se face numai in scris, pe adresa e-mail childrentour@gmail.com, cu confirmare de primire. Noi va trimitem oferta detaliata, pe care dumneavoastra o semnati si ne-o returnati pe e-mail. Comanda presupune automat acceptarea conditiilor contractuale de participare, fara alte interventii ulterioare.

Avansul si Pretul:

In termen de maxim 10 zile de la momentul rezervarii se plateste AVANS 50% din valoarea comenzii, diferenta urmand a se plati cash la intalnirea cu insotitorul de grup Children Tour sau prin virament bancar, cu minim  7 zile inainte de a avea loc activitatea. Veti primi factura pentru orice suma platita la noi. Children Tour nu organizeaza activitati extrascolare fara plata avansului si orice comanda se anuleaza automat daca nu s-a incasat avans pentru ea. Preturile sunt valabile pentru minim 25 de platitori integral. Pentru 20-24 platitori integral se adauga 150 RON/persoana. Preturile pentru copii se refera la copii intre 1,5 si 17 ani. 

Transportul este inclus intotdeauna in pret. Pentru transport de la unitatile de transport din Ilfov pretul se recalculeaza. Pretul include transportul, cazarea, mesele precizate in oferta, intrarea la obiective, ghid insotitor, animator socio-educativ pentru grupurile peste 35 de platitori integral. Eventualele modificari in meniu (alergii, intolerante, meniu de post etc.) se comunica ghidului inca de la prima ora si daca exista diferente de pret, acestea se achita de catre client. Daca aceste modificari nu sunt anuntate ghidului, nu ne asumam consecintele.

Cazarea se face atat in paturi clasice, cat si in paturi suplimentare, pe canapele extensibile sau pe fotolii-pat, iar pretul este acelasi, indiferent de tipul de pat, deoarece pretul este negociat drept pret de grup, nu individual. 

Orice stricaciune adusa unitatii de cazare, restaurantului, mijlocului de transport sau obiectivelor vizitate cu grupul se plateste pe loc. Daca nu se identifica persoana care a produs stricaciuni, suma se imparte la intreg grupul. Organizatorii grupului din partea unitatii de invatamant/parintii/profesorii insotitori isi asuma acest aspect si sunt de acord cu plata pe loc, in caz de deteriorari produse de catre membrii grupului.

Anulari Si Penalizari:

Anularea unei comenzi cu mai putin de 15 zile inainte de a avea loc evenimentul contractat se face cu retinerea avansului, platit sau datorat, fara ca acesta sa poata fi restituit! Avansul NU este returnabil pentru participantii la excursie anuntati in momentul platii avansului, care nu se mai prezinta la autocar (indiferent de motiv). Atentie: trebuie intrunit numarul minim de platitori integral pentru a putea realiza excursia si pentru a pastra preturile!

Gratuitati:

Cadrele didactice insotitoare beneficiaza de gratuitate, astfel: 1 gratuitate la 10 platitori integral;

Gratuitatile se acorda doar pentru serviciile detaliate in oferta (nu si pentru optionale), si numai pentru cadrele didactice participante la excursie, nu si pentru copii, parinti sau terte persoane! In mod exceptional, daca sunt mai multi copii si doar un cadru didactic insotitor, 1-2 alti adulti insotitori pot beneficia de gratuitate (in functie si de numarul total de platitori integral), daca isi asuma sarcina de a ajuta cadrele didactice sa supravegheze copiii. Gratuitatile nu se acorda sub forma de bani, ci sub forma participarii in mod gratuit a cadrelor didactice la activitati.

Pentru copiii personali ai cadrelor didactice participante la excursie se acorda o reducere de 15% din pretul de lista, in limita a 1 copil de cadru didactic care participa la excursie. Daca la excursie participa mai multe cadre didactice decat numarul ce intra pe gratuitati, acestea vor achita masa si intrarile la obiective (450 RON/persoana).

Fotografii:

Personalul Children Tour va face fotografii grupului in contextul desfasurarii activitatii extrascolare, urmand ca aceste fotografii sa fie folosite pentru exemplificarea activitatilor agentiei. Daca nu doriti expunerea publica, va rugam sa ne anuntati si personalul nostru va evita fotografierea fetelor participantilor la excursie.

In mijlocul de transport NU se mananca (nici macar gustari)! Daca in urma grupului ramane mizerie in autocar, reprezentantul unitatii de invatamant va plati pe loc curatarea profesionala a masinii (350 RON). 

Comanda presupune automat acceptarea conditiilor de participare si asumarea consecintelor de catre client.

* Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii. In contextul pandemiei, anumite obiective nu sunt deschise, asa incat va rugam sa verificati cu noi disponibilitatea locatiei.

** Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua modificari in program, in functie de factorii externi.

 

Sunt de acord cu oferta si semnez pentru lansarea comenzii, obligandu-ma ca membrii grupului sa respecte regulile si conditiile de participare la activitatile extrascolare, expuse mai sus.

 

Client: ………………..…………………....                     Data: ……………               Bon de Comanda nr: ……….

 

 

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detaliile ofertei turistice
exc205
Recenzii
Niciun comentariu.
Oferte alternative
Închide
Click aici pentru mai multe oferte turistice
Nu au fost găsite oferte turistice

Meniu

Setări

Creați gratuit un cont pentru a putea salva o listă de favorite

Autentificare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare