organizare excursie la cules de capsuni pentru grupuri de copii si adulti

🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓 25 mai-20 iunie

Citiți mai departeAfișează mai puțin
265,00 lei (inclusiv TVA)
Participanţi
Disponibil
Cod:
exc306
Adaugă la Wishlist
Ați văzut deja...
Descriere

* Preturile sunt valabile pentru minim 30 de platitori integral

Program excursie:

- 08:30-plecare de la scoala/gradinita;

- vizitam Plantatia de Capsuni in judetul Giurgiu    ; aflam cate ceva despre cultivarea acestor fructe atat de indragite; degustam capsuni; primim pentru acasa cate 1 kg de persoana (inclus in pretul excursiei); cine doreste sa cumpere mai mult, o poate face la pret de producator; In caz contrar, activitatea se reprogrameaza; ATENTIE: copiii nu intra toti in acelasi timp pe randurile de cultura de capsuni, ca sa evitam stricaciunile! activitatea are loc in aer liber, asa incat este necesar sa fie o zi cu vreme favorabila.

- masa in sistem catering (minifrigarui pui cu salata de varza si cartof copt in jar, prajitura cu fructe din ferma, limonada/smothie din capsuni/cirese); apa nu este inclusa;

- activitate la alegere: Croaziera cu Vaporasul pe Delta Neajlovului SAU plimbare cu trenuletul in Parcul Comana;

- vizita la Manastirea Comana;

* aprox. 17:30/18:00-sosire estimata la scoala/gradinita;

* Este indicat ca participantii la excursie sa poarte costum popular sau macar piese ale unui costum popular (ie, camesa, etc.) si sa aiba cate un cosulet din rachita/paie (cu o punga de plastic in el), pentru capsuni!

Servicii incluse:

• transport cu autocar cu dotari turistice; cu plecare din Bucuresti;

• ghid-insotitor in excursie;

• masa de pranz la restaurant (meniu prestabilit);

• intrarile la obiective;

• activitatile precizate in programul excursiei;

Servicii optionale (neincluse):

• alte servicii nespecificate in oferta;

Conditii de participare (CONTRACTUALE):

* Va rugam sa le cititi cu atentie, pentru a evita orice discutii neplacute ulterior!

1. Programari:

In functie de disponibilitatea din momentul cererii dumneavoastra, programam activitatile solicitate la data la care doriti. Pentru orice activitate organizata de noi beneficiati de consultanta, astfel incat sa aveti parte de cele mai reusite experiente cu Children Tour.

Comanda se face numai in scris, pe adresa e-mail childrentour@gmail.com, indicand numarul de catalog al excursiei, cu confirmare de primire. Noi va trimitem oferta detaliata, pe care dumneavoastra o semnati si o returnati pe e-mail. Nu sunt luate in considerare comenzi sosite pe alte cai de comunicare (telefon, whatsapp etc., daca nu sunt dublate de comanda in scris, pe e-mail). Comanda presupune automat acceptarea conditiilor contractuale de participare, fara alte interventii ulterioare.

2. Avansul si Pretul:

In termen de maxim 10 zile de la momentul rezervarii se plateste AVANS 50% din valoarea comenzii, diferenta urmand a se plati prin virament bancar cu minim 4 zile inainte de a avea loc activitatea. Veti primi factura pentru orice suma platita la noi. Nu putem incasa cash!

ATENTIE: Oferta este valabila maxim 15 zile din momentul transmiterii, preturile putand varia in functie de costurile la furnizori. Pastram preturile unei oferte daca platiti avansul sau daca furnizorii nu maresc costurile operationale cu mai mult de 8%. In cazul in care doriti sa dati comanda, dar au trecut mai mult de 15 zile din momentul transmiterii ofertei, va rugam sa ne contactati pentru actualizarea preturilor!

Preturile sunt valabile pentru minim 30 de platitori integral (*minim 35 de platitori integral in cazul excursiilor efectuate in weekend). Pentru 25-29 platitori integral se adauga 25 RON/persoana. 

Preturile pentru copii se refera la copii intre 1.5 si 17 ani. 

Renuntarea voluntara a clientului la a vizita unele obiective din program nu obliga organizatorul sa returneze o parte din suma platita de catre client pentru activitatea extrascolara.

Transportul de la unitatile de invatamant din Bucuresti este inclus intotdeauna in pret. Pentru transport de la unitatile de transport din Ilfov (dincolo de centura) pretul se recalculeaza. Pretul include transportul, taxele de parcare si de pod, biletul de intrare la obiective industriale, turistice, culturale sau religioase, la muzee, la activitatile de enterteinment, materialele de lucru si indrumarea necesara la atelierele de creatie, precum si ghid-insotitor/animator pe tot parcursul excursiei (un coleg al nostru care va preia si va insoteste la toate obiectivele, are grija de copii impreuna cu dumneavoastra-dar nu ii insoteste la toaleta!- si se ocupa peste tot de plati/procurarea biletelor, astfel incat dumneavoastra sa nu aveti nici-o grija si sa va puteti bucura de o zi minunata de excursie). La cele mai multe muzee din Romania nu se acorda ghidaj sau ghidajul se realizeaza/il platiti separat, colegii nostri neavand dreptul legal de a oferi ghidaj in muzee.

Masa de pranz este inclusa intotdeauna in pretul excursiilor, fiind servita cu meniu prestabilit, acelasi pentru toti membrii grupului. Eventualele modificari (alergii, intolerante, meniu de post, vegetarian etc.) se comunica ghidului inca de la prima ora a excursiei si daca exista diferente de pret, acestea se achita de catre client. Daca aceste modificari nu sunt anuntate ghidului, nu ne asumam consecintele. Nu organizam excursii fara masa de pranz, pe motiv de costuri scazute, deoarece si copiii, si cadrele didactice, si soferul, si ghidul trebuie sa manance o masa calda peste zi.

3. Anulari Si Penalizari:

Anularea unei comenzi cu mai putin de 7 zile inainte de a avea loc se face cu retinerea avansului, platit sau datorat, fara ca acesta sa poata fi restituit!

Avansul NU este returnabil pentru participantii la excursie anuntati cu 24 de ore inainte de inceperea excursiei, care nu se mai prezinta la autocar (indiferent de motiv). Pentru a evita situatii de acest gen puteti incheia o asigurare storno la societatile de asigurari din Romania si nu riscati pierderea banilor.

Atentie: trebuie intrunit numarul minim de platitori integral pentru a putea realiza excursia si pentru a pastra preturile! In cazul persoanelor absente care ar fi trebuit sa participe la ateliere de creatie, se opreste avansul platit si i se trimit materialele de lucru.

4. Gratuitati:

Cadrele didactice insotitoare beneficiaza de gratuitate, astfel:

- Prescolari (1.5-6 ani)-1 gratuitate la 8 platitori integral

- Invatamant Primar, Gimnazial si Liceal-1 gratuitate la 10 platitori integral

Gratuitatile se acorda doar pentru serviciile detaliate in oferta si numai pentru cadrele didactice participante la excursie, nu si pentru copii, parinti sau terte persoane! In mod exceptional, daca sunt mai multi copii si doar un cadru didactic insotitor, 1-2 alti adulti insotitori pot beneficia de gratuitate (in functie si de numarul total de platitori integral), daca isi asuma sarcina de a ajuta cadrele didactice sa supravegheze copiii. Gratuitatile nu se acorda sub forma de bani, ci sub forma participarii in mod gratuit a cadrelor didactice la activitatile incluse in program (nu si pentru optionale!). Pentru copiii personali ai cadrelor didactice participante la excursie se acorda o reducere de 10% din pretul de lista, in limita a 1 copil de cadru didactic care participa la excursie. Daca la excursie participa mai multe cadre didactice decat numarul ce intra pe gratuitati, acestea vor achita masa si intrarile la obiective (65 RON/persoana).

VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE MODUL DE ACORDARE A GRATUITATILOR, PENTRU A EVITA DISCUTIILE NEPLACUTE SURVENITE ULTERIOR!

5. Fotografii:

Personalul Children Tour va face fotografii grupului de copii in contextul desfasurarii activitatii extrascolare, urmand ca aceste fotografii sa fie folosite pentru exemplificarea activitatilor agentiei. Daca nu doriti expunerea publica a copiilor, va rugam sa ne anuntati si personalul nostru va evita fotografierea fetelor copiilor.

6. Altele:

In mijlocul de transport NU se mananca (nici macar gustari)! Daca in urma grupului ramane mizerie in autocar/microbuz, reprezentantul unitatii de invatamant va plati pe loc curatarea profesionala a masinii (250 RON). De asemenea, orice deteriorare adusa masinii se plateste pe loc de catre cel/cei care a/au produs dauna sau, daca nimeni nu recunoaste, intregul grup plateste dauna.

Daca vremea nefavorabila nu permite organizarea unei activitati in aer liber, de comun acord cu organizatorul, aceasta poate fi amanata cu minim 2 zile inainte sa aiba loc sau poate fi modificat programul excursiei, astfel incat activitatile sa se realizeze in interior. Eventualele diferente de cost vor fi suportate de catre clienti.

Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii. In contextul pandemiei, anumite obiective nu sunt deschise, asa incat va rugam sa verificati cu noi disponibilitatea locatiei.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua modificari in programul activitatii, in functie de factorii externi.

Ne rezervam dreptul de a organiza activitatile extrascolare in modul nostru specific, cu respectarea tuturor conditiilor contractuale de catre ambele parti, asa incat sa putem garanta calitatea serviciilor si reusita deplina a fiecarei activitati. Iar in acest scop mizam pe buna si deplina dumneavoastra colaborare, inclusiv prin insusirea si respectarea clauzelor contractuale.

Echipa Children Tour                                                              

Sunt de acord cu oferta si semnez pentru lansarea comenzii, obligandu-ma ca toti membrii grupului sa respecte regulile si conditiile de participare la activitatile extrascolare organizate de Children Tour, expuse mai sus.

Client: ………………………………….                               Data: ………………       Bon de Comanda nr: ………..

Citiți mai departeAfișează mai puțin
Detaliile ofertei turistice
exc306
Recenzii
Niciun comentariu.
Oferte alternative
Închide
Click aici pentru mai multe oferte turistice
Nu au fost găsite oferte turistice

Meniu

Setări

Creați gratuit un cont pentru a putea salva o listă de favorite

Autentificare

Creați un cont gratuit pentru a utiliza Wishlist

Autentificare