Excursie la ATELIERUL DE JUCARII a lui Mos Craciun, langa Bucuresti

00276

Copiii stiu ca Mos Craiun are o fabrica de unde Spiridusii se aprovizioneaza si incarca sacul Mosului, astfel incat jucariile sa ajunga la ei. Dar daca am descoperi impreuna Atelierul de Jucarii a lui Mos Craciun?...

Detalii..

45,00 €

- +

 
Descriere

* un produs original marca Children Tour

Varsta: 3 ani+

DATE  DISPONIBILE:

- 27, 28, 29, 30 noiembrie 2018

- 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 decembrie 2018

 Program excursie:

- 09,00 - plecare de la scoala/gradinita

- vizita la Atelierul de Jucarii a lui Mos Craciun. Atelierul de Jucarii din Lemn isi propune sa evidentieze aspectele placute ale unei jucarii din lemn. Simplitatea si naturaletea joaca un rol foarte important, iar in tandem cu frumusetea si culorile vii, starnesc interesul si pun la lucru imaginatia copiilor. De asemenea, faptul ca sunt realizate din lemn asigura rezistenta jucariilor. Produsele sunt special concepute pentru a incuraja spiritul de distractie si pentru a crea mediul propice de invatare. In cadrul turului ghidat prin fabrica, copiii se vor bucura de cateva demonstratii, pentru a intelege cum se prelucreaza lemnu si prin ce minune lemnul se transforma in jucariile atat de indragite de copii!

- Atelier de pictat jucarii din lemn - dupa ce vedem cum se realizeaza jucariile, mergem in sala special amenajata, unde copiii participa la un atelier de pictat jucarii, sub indrumarea unui specialist din fabrica (globulet, clopotel sau saniuta). Jucaria pictata va putea fi luata acasa de catre fiecare copil, drept suvenir!

Parintii NU participa activ la atelier.

- masa de pranz (meniu prestabilit)

- vizita la Colectia de Masini de Epoca Tiriac SAU la Targul de Craciun Bucuresti

- 16,30-17,00 – intoarcerea la scoala/gradinita

 Servicii incluse:
- transport cu autocar cu dotari turistice, cu centuri de siguranta si aer conditionat; plecarea de la scoala/gradinita la ora 09,00, intoarcere aproximativ la ora 16,30-17,00
- taxe parcare
- animator socio-educativ in excursie
- masa de pranz (meniu prestabilit; apa NU este inclusa in pret)
- activitati organizate conform desfasuratorului de mai sus

 Servicii optionale (neincluse):

  1. apa sau alte bauturi racoritoare
  2. alte servicii nespecificate in oferta

Conditii de participare:

PROGRAMARI:

In functie de disponibilitatea din momentul cererii dumneavoastra, programam activitatile solicitate la data la care doriti.

Comanda se face numai in scris, pe adresa e-mail office@childrentour.ro, cu confirmare de primire. NU sunt luate in considerare comenzi sosite pe alte cai de comunicare.

Comanda presupune automat acceptarea acestor conditii de participare, fara alte interventii ulterioare.

Pentru orice activitate organizata de noi beneficiati de consultanta, astfel incat sa aveti parte de cele mai reusite experiente cu Children Tour.

AVANSUL:

In termen de 10 zile de la momentul rezervarii se plateste AVANS 50% din valoarea comenzii (cash sau prin virament bancar), diferenta urmand a se plati cash, inaintea plecarii din unitatea de invatamant sau prin virament bancar, cu minim 4 zile inainte de a avea loc activitatea.

Avansul platit este NERETURNABIL, indiferent de motivul anularii/neprezentarii. Pentru copiii anuntati cu o zi inainte de activitate si care nu se prezinta la autocar se opreste avansul, fara exceptii.

Activitatea se poate amana fara penalitati cu minim 36 de ore inainte de a avea loc, nu mai tarziu. Daca nu sunt conditii meteo favorabile pentru organizarea activitatilor in aer liber, cu 3-4 zile inainte puteti alege participarea la o alta activitate, in cuantumul aceleiasi sume SAU programarea activitatii la o alta data, daca acest lucru este posibil).

Orice comanda initiala pentru care nu s-a platit avansul in termen de 10 zile calendaristice se anuleaza automat.

PRETUL:

Preturile sunt valabile pentru minim 25 de platitori. Daca sunt intre 20 si 24 de platitori, se adauga 20,00 RON/persoana.

Preturile afisate sunt valabile pentru copii cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani, daca nu este specificat altfel.

** Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua modificari in program, in functie de factorii externi

 

 

Scrieți o recenzie

Excursie la ATELIERUL DE JUCARII a lui Mos Craciun, langa Bucuresti
Copiii stiu ca Mos Craiun are o fabrica de unde Spiridusii se aprovizioneaza si incarca sacul Mosului, astfel incat jucariile sa ajunga la ei. Dar daca am descoperi impreuna Atelierul de Jucarii a lui Mos Craciun?...

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Această ofertă nu are încă niciun comentariu!

30 alte oferte in aceeași categorie:

Cod:: 234 ID:: 00009

Atelier de Bowling

Vizualizate recent

Cod QR