Excursie tematica Sanatatea din stup

00275

Va invitam in stupina pentru a putea vedea stupii, felul cum lucreaza cu albinele, cum se recolteaza si cum se ambaleaza mierea, polenul, propolisul sau laptisorul de matca.

Detalii..

45,00 €

- +

 
Descriere

Programul excursiei:

08,30 - plecarea de la scoala/gradinita

Activitati propuse:

- vizita ghidata la o STUPINA; invatam despre: biologia albinei; traditiile mestesugului apiculturii la romani; produsele stupului; beneficiile mierii; rolul terapeutic al produselor stupului; degustari (se asigura costume albe de apicultor, insa sunt acestea putine la numar si trebuie sa avem rabdare, sa le imbracam pe rand, ca sa ne putem apropia de stupi in siguranta!); posibilitatea de a degusta si de a cumpara produse din stup

Cu atentie si delicatete ridicam primul capac de la un stup pentru a descoperi cu totii “ce mai fac albinele”. Fie ca sunt albine lucratoare, doici sau cercetase, albinele ne intampina linistite, vazandu-si de treaba lor in continuare. Cu mult calm si blandete, vorbind incetisor, incepem sa descoperim ordinea interna a stupului: rame cu miere, rame cu puiet, rame cu pastura, observam trantorii si prolifica matca. Astfel iau nastere mici povestiri, discutii din folclorul apicol. Copiii vor descoperi cum arata o perie apicola, o furculita apicola, un cutit de descapacit, un zagrinitor si un pinten, o dalta apicola, etc.

                                                                  

* sanatos este sa poti cumpara strugurii direct din vie, fructele direct din livada si mierea direct din stupina… cine doreste, poate cumpara produse ale stupului, direct de la sursa.

 

- masa de pranz (Ciorba sau Supa, Pui la cuptor cu garnitura de orez sau cartofi - piure sau gratinati - si salata. Desert de casa sau fructe; apa NU este inclusa si nici nu aveti de unde cumpara, din zona, asa incat va rugam sa o aduceti cu dumneavoastra)

- Atelier de experiente culinare: Cococi cu gem (cocalim)

- Vanatoare de Comori

* in limita timpului disponibil: vizita la Herghelia de Cai

17,30 - plecarea spre scoala/gradinita

Servicii incluse:                                                           

- ghid-insotitor in excursie

- transport cu autocarul, cu centuri de siguranta, cu plecare din Bucuresti

- taxele de parcare

- intrarile la obiective

- masa de pranz (meniu prestabilit)

 

Servicii optionale (neincluse):

- alte servicii neprecizate in oferta

 

Conditii de participare:

PROGRAMARI:

In functie de disponibilitatea din momentul cererii dumneavoastra, programam activitatile solicitate la data la care doriti.

Comanda se face numai in scris, pe adresa e-mail office@childrentour.ro, cu confirmare de primire. NU sunt luate in considerare comenzi sosite pe alte cai de comunicare.

Comanda presupune automat acceptarea acestor conditii de participare, fara alte interventii ulterioare.

Pentru orice activitate organizata de noi beneficiati de consultanta, astfel incat sa aveti parte de cele mai reusite experiente cu Children Tour.

AVANSUL:

In termen de 10 zile de la momentul rezervarii se plateste AVANS 50% din valoarea comenzii (cash sau prin virament bancar), diferenta urmand a se plati cash, inaintea plecarii din unitatea de invatamant sau prin virament bancar, cu minim 4 zile inainte de a avea loc activitatea.

Avansul platit este NERETURNABIL, indiferent de motivul anularii/neprezentarii. Pentru copiii anuntati cu o zi inainte de activitate si care nu se prezinta la autocar se opreste avansul, fara exceptii.

Activitatea se poate amana fara penalitati cu minim 36 de ore inainte de a avea loc, nu mai tarziu. Daca nu sunt conditii meteo favorabile pentru organizarea activitatilor in aer liber, cu 3-4 zile inainte puteti alege participarea la o alta activitate, in cuantumul aceleiasi sume SAU programarea activitatii la o alta data, daca acest lucru este posibil).

Orice comanda initiala pentru care nu s-a platit avansul in termen de 10 zile calendaristice se anuleaza automat.

PRETUL:

Preturile sunt valabile pentru minim 25 de platitori. Daca sunt intre 20 si 24 de platitori, se adauga 20,00 RON/persoana.

Preturile afisate sunt valabile pentru copii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani, daca nu este specificat altfel.

*Oferta valabila in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.

** Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua modificari in program, in functie de factorii externi.

Scrieți o recenzie

Excursie tematica Sanatatea din stup

Va invitam in stupina pentru a putea vedea stupii, felul cum lucreaza cu albinele, cum se recolteaza si cum se ambaleaza mierea, polenul, propolisul sau laptisorul de matca.

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Această ofertă nu are încă niciun comentariu!

30 alte oferte in aceeași categorie:

Cod:: 234 ID:: 00009

Atelier de Bowling

Vizualizate recent

Cod QR