Excursie-drumetie la Zarnesti

00110

Prapastiile Zarnestiului reprezinta un canion ingust, de unde se poate ajunge la Platoul Magura, cabana Curmatura si Muntii Piatra Craiului. Pe traseu, veti fi impresionati de salbaticia peisajelor si spectaculozitatea peretilor de stanca, care constituie trasee captivante pentru temerarii alpinismului.

Detalii..

45,00 €

- +

 
Descriere

* un produs original marca Children Tour

Varsta: 12 ani+


Program excursie:

- 07,00-07,15 – plecarea de la scoala/gradinita (dupa ora 10,30 ursii intra in barlog si nu mai pot fi vazuti)

10,30-11,45 - vizita ghidata la Rezervatia de Ursi de la Zarnesti, singura de acest fel din tara, care adaposteste 72 de ursi momentan; ne putem plimba cu trenuletul prin rezervatie, acesta avand oprire panoramica la piscina cea mare, unde se balacesc ursii

- masa de pranz (meniu prestabilit)

- drumetie montana in Rezervatia Naturala Cheile Zarnestilor-Prapastiile Zarnestilor; Prapastiile Zarnestiului reprezinta un canion ingust, de unde se poate ajunge la Platoul Magura, cabana Curmatura si Muntii Piatra Craiului. Pe traseu, veti fi impresionati de salbaticia peisajelor si spectaculozitatea peretilor de stanca, care constituie trasee captivante pentru temerarii alpinismului. De asemenea, zona impresioneaza si datorita atractiilor turistice dispuse de-a lungul defileului, precum: pestera Mare si pestera Mica din Prapastii, Fantana lui Botorog si Fantanile Domnilor. Puteti face popasuri la nenumarate locuri de belvedere, unde aveti ocazia sa faceti cele mai frumoase fotografii.

- aprox 17,30 – plecarea spre Bucuresti

 

Servicii incluse:

- transport cu autocar cu centuri de siguranta, cu plecare din Bucuresti

- taxe de parcare

- insotitor de autocar in excursie

- masa de pranz la restaurant (meniu prestabilit)

- intrarea la obiectivele turistice

 

Servicii optionale (neincluse):

- alte servicii, neprecizate in oferta

 

Conditii de participare:

PROGRAMARI:

In functie de disponibilitatea din momentul cererii dumneavoastra, programam activitatile solicitate la data la care doriti.

Comanda se face numai in scris, pe adresa e-mail office@childrentour.ro, cu confirmare de primire. NU sunt luate in considerare comenzi sosite pe alte cai de comunicare.

Comanda presupune automat acceptarea acestor conditii de participare, fara alte interventii ulterioare.

Pentru orice activitate organizata de noi beneficiati de consultanta, astfel incat sa aveti parte de cele mai reusite experiente cu Children Tour.

AVANSUL:

In termen de 10 zile de la momentul rezervarii se plateste AVANS 50% din valoarea comenzii (cash sau prin virament bancar), diferenta urmand a se plati cu minim 4 zile inainte de a avea loc activitatea.

Avansul platit este NERETURNABIL, indiferent de motivul anularii/neprezentarii. 

Orice comanda initiala pentru care nu s-a platit avansul in termen de 10 zile calendaristice se anuleaza automat.

PRETUL:

Preturile sunt valabile pentru minim 30 de platitori. Daca sunt intre 20 si 29 de platitori, se adauga 20,00 RON/persoana.

Preturile afisate sunt valabile pentru adulti si copii cu varste cuprinse intre 12 si 18 ani, daca nu este specificat altfel.

** Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua modificari in program, in functie de factorii externi

 

Scrieți o recenzie

Excursie-drumetie la Zarnesti

Prapastiile Zarnestiului reprezinta un canion ingust, de unde se poate ajunge la Platoul Magura, cabana Curmatura si Muntii Piatra Craiului. Pe traseu, veti fi impresionati de salbaticia peisajelor si spectaculozitatea peretilor de stanca, care constituie trasee captivante pentru temerarii alpinismului.

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Această ofertă nu are încă niciun comentariu!

30 alte oferte in aceeași categorie:

Cod:: 234 ID:: 00009

Atelier de Bowling

Vizualizate recent

Cod QR