Tabara "Vacanta de vara 2020" Berlin, Germania

553

00552

Nou

Oferta include Zbor direct, 5 nopti de cazare si 3 mese pe zi

Detalii..

499,00 €

- +

Numărul minim de locuri pentru rezervarea acestui serviciu este 20

 
Descriere
TABARA BERLIN 2020
Tabara la BERLIN 6 zile - Vacanta de vara 2020
TARIF: de la 499 EURO/persoana*

Servicii incluse:
- zbor direct Bucuresti-Berlin-Bucuresti (compania Ryanair)
- 2 bagaje de mana ( 1 bagaj mic tip rucsac + 1 bagaj de mana 10 kg)
- 5 nopti de cazare 
- mese complete: mic dejun, pranz la pachet, cina (se intra cu cina in ziua 1, se iese cu pranz in ziua 6)
- insotitor de grup din partea agentie
Orar zbor: (Compania Ryanair)
Plecare:     Bucuresti(OTP)  17.50  BERLIN (SXF)   19.00
Intoarcere: BERLIN (SXF)    18.15 Bucuresti (OTP) 21.25
Cazare 5 nopti, cu mese incluze (pranzul la pachet sub forma de lunch-box)
Cazarea se va realiza in hoteluri de tineret, in functie de disponibilitate si tarife:
A&O Berlin Hauptbahnhof, Students Hotel, Smart Stay Hotel Berlin City, Hotel Potsdamer Platz, Jugendgästehaus Hauptbahnhof, Comfort Hotel Lichtenberg
Cazarea cadrelor didactice sau a insotitorilor se va realiza in camere duble sau single.
Cazarea elevilor/studentilor se va realiza in camere cu paturi multiple (6,8 paturi in functie de hotel)

 
Va rugam sa ne contacati pentru PROGRAME PERSONALIZATE

Oferta este calculata pentru grup minim 20 de elevi (6-14 ani), insotiti de 2 cadre didactice (acordam gratuitate cadrelor didactice)
*Avans 60% la rezervarea ferma 
Obiective Berlin:
Insula Muzeelor: Situată pe râul Spree, Insula Muzeelor este, așa cum îi spune și numele, un loc care a fost construit pentru a reuni cele mai importante obiective culturale, regăsite în 5 muzee (alături de Catedrala din Berlin). Insula a fost inclusă în Patrimoniul Universal UNESCO și, dacă doriți să vizitați toate obiectivele pe care le găsim aici, va trebui să vă rezervați cam o zi întreagă. Muzeele reunite aici sunt pe diverse tematici, oferind de la colecții de antichități, exponate din Orientul Apropiat, colecții egiptene, artefacte, la exponate ale artei bizantine sau islamice. Catedrala din Berlin: adăpostește o criptă în care sunt mormintele membrilor familiei Hohenzollern, un dom impresionant de unde puteți vedea orașul de la înălțime, un muzeu și una dintre cele mai mari și spectaculoase orgi.
Poarta Brandenburg: Este categoric simbolul Berlinului. Poarta a fost construită între anii 1788-1791 de către Carl Gotthard Langhans ca simbol al păcii. În trecut poarta a făcut parte din Zidul Berlinului și era principala cale de acces în oraș. Astăzi, Brandenburg este singura poartă care mai există din fostul zid.
Reichstag, sediul Parlamentului German: este unul dintre cele mai importante obiective turistice si istorice din Berlin. Cladirea Parlamentului este in apropiere de Poarta Brandenburg si inainte de unificarea Germaniei se afla chiar in apropiarea Zidului Berlinului.
Zidul Berlinului: este simbolul Războiului Rece. După apariția celor două Germanii, cea federală și cea democrată, peste două milioane de germani din zona comunistă au plecat spre Occident. Asta a dus la un val de 1000 de refugiați zilnic. Soluția comuniștilor pentru a preveni depopularea statului a fost acest zid. Au ridicat un zis în mijlocul Berlinului pentru a separa Berlinul Occidental de Republica Democrată Germană. In prezent se păstrează bucăți din zid, ce simbolizează o etapă lungă din istoria recentă a Germaniei, etapă încheiată complet în 1989, dar rămasă vie în amintirea celor care au simțit din plin ceea ce perioada Războiului Rece a însemnat.
Checkpoint Charlie este unul dintre cele mai cunoscute obiective ale Berlinului, care păstrează memoriile anilor în care s-a desfășurat Războiul Rece. Este unul dintre cele trei puncte de control construite de-a lungul zidului Berlinului, cel mai cunoscut dintre toate, un loc în care se putea trece din Berlinul de Est în Berlinul de Vest și singurul prin care străinii puteau trece dintr-o parte în cealaltă a Berlinului. În prezent, putem vedea un panou care prezintă pe o parte o poză a unui soldat american și pe cealaltă parte o poză a unui soldat sovietic, precum și o reproducere a cabinei unde
era punctul de control, dar și o linie din cărămizi care marchează locul în care a fost zidul.
Turnul Televiziunii: Situat în Alexanderplatz, este una dintre cele mai înalte clădiri din Europa (365 m), care domină întregul oraș și de unde puteți observa Berlinul la 360 de grade. Nu ratați restaurantul rotativ care se află în sfera din vârful turnului, pentru că, timp de 60 de minute (am înțeles că acum ar fi 30 de minute), veți ajunge, pe nesimțite, să observați tot orașul. Sfat: Puteți vizita și doar turnul, dar vă recomand să rezervați o masă la restaurantul rotativ (Telecafe), cu ceva timp înainte, deoarece este aglomerat, cozile sunt mari, iar spațiul, evident, este limitat.
Palatul Charlottenburg: Cel mai mare palat din Berlin și una dintre cele mai impunătoare clădiri ale orașului, a fost construit pentru a fi reședință de vară pentru Sophie Charlotte, soția lui Fredrick al III-lea (Friedrich I după ce a devenit primul rege al Prusiei), iar ulterior a fost extins, devenind reședința familiei regale. Palatul este situat în zona de vest a orașului și, deși a ars din temelii în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, construcția a fost complet reconstruită și astăzi, vizitând interiorul spectaculos, cu picturi, sculpturi, dormitoare sau camere cu diverse tematici, ne putem imagina cum arăta viața familiei regale de acum 3 secole.
Memorialul Holocaustului din Berlin: ocupa aproximativ 19.000 de metri patrati in apropiere de Poarta Brandenburg si la mica distanta de locul in care buncarul lui Hitler este ingropat. Memorialul Holocaustului este facut din 2711 lespezi din piatra gri care nu au niciun fel de insemn cum ar fi nume sau date. Memorialul Holocaustului, numit in mod oficial Monumentul Evreilor Morti in Europa poate fi vizitat oricand, la orice ora din zi si din noapte. Un centru de informare subteran, situat chiar sub monument ofera povesti ale familiilor sau oamenilor care au avut de-a face cu furia partidului nazist si tot aici se pot afla detalii mai multe despre proiectul si constructia memorialului.

Gradina Zoologica Berlin: Una dintre cele mai mari gradini zoologice din lume, Zoologischer Garten din Berlin, este locul care a bine-dispus vizitatorii orasului inca de la deschiderea sa acum mai bine de 150 de ani. Deschisa pentru prima data in 1844, Gradina Zoologica din Berlin a fost construita ca un dar din partea Regelui Friedrich Wilhelm al IV-lea pentru orasul Berlin. Regele a daruit animalele din menajeria sa pentru a umple custile si habitalele deschise de la gradina proiectata de Peter Lenne. Puteti vedea peste 15000 de animale din 1400 de specii. Custile sunt rare si majoritatea animalelor se misca liber in niste habitaturi naturale recreate perfect pentru ele. Cea mai importanta atractie a gradinii zoologice o reprezinta ursii panda, care se bucura si de o extraordinara expunere media atunci cand un nou exemplar vine pe lume. Casa pasarilor este una dintre cele mai moderne din Europa, gazduind peste 500 de specii de pasari, multe dintre ele fiind foarte rare.

Scrieți o recenzie

Tabara "Vacanta de vara 2020" Berlin, Germania
Oferta include Zbor direct, 5 nopti de cazare si 3 mese pe zi

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Această ofertă nu are încă niciun comentariu!

5 alte oferte in aceeași categorie:

Vizualizate recent

Cod QR