Excursie la Targul de Craciun din Brasov

00073

Organizare excursie de o zi la Targul de Craciun de la Brasov

Detalii..

125,00 €

- +

 
Descriere

Christkindlesmarkt Kronstadt  

Povestile de Craciun au succes in fiecare an. Pe cea de anul acesta v-o oferim in cadrul unui eveniment de suflet, excursia la Targul de Craciun din Brasov. Regasiti magia Craciunului si bucuria copilariei, descoperind in Piata Sfatului minunate cadouri de  oferit celor dragi,, ascultand minunate colinde din Tara Barsei si savurand un pahar de ceai sau de vin fiert.Targul de Craciun din Brasov este organizat dupa modelul  targurilor traditionale germane, in parteneriat cu Targul de Craciun din Nuremberg.             

*** De asemenea, copiii vor avea posibilitatea sa lase ghidului-insotitor scrisori adresate lui Mos Crăciun, urmând ca pe 19 decembrie cea mai frumoasa scrisoare sa fie premiata (va rugam sa treceti numele complet al copilului pe scrisoare, unitatea de invamant, un nr de telefon de contact al parintilor).  

*** Poti fi si tu Mos Craciun pentru un copil nevoias: in curtea Bisericii Negre se vor strange haine, rechizite si dulciuri ce vor fi oferite apoi copiilor saraci!        

include:

-  transport cu autocarul din Bucuresti, Ploiesti sau Targoviste

-  taxe de parcare

-  ghid-insotitor de autocar in excursie

-  intrarea la obiective

-  vizite si activitati organizate conform desfasuratorului de mai jos.

Activitati organizate pt. participantii la excursie:

- vizita la Targul de Craciun din Brasov; targul ofera vizitatorilor cadouri si produse traditionale: figurine, lumanari, jucarii, sculpturi in lemn, globuri, dcoraatiuni de Craciun, masti traditionale,  obiece handmade, produse de marochinarie, si multe, multe altele. Nu vor lipsi nici cadourile speciale, cum ar fi dulciuri, icoane, tablouri, bijuterii, haine, obiecte de artizanat, aranjamente florale, borcane cu dulceturi, brazi, etc.

- vizita ghidata la Biserica Neagra

- masa de pranz la restaurant in Brasov (meniu prestabilit)

- savuram un ceai cu aroma de portocala si scortisoara (copiii) sau un pahar  de vin fiert (adultii insotitori)

Observatii:

-  Oferta este valabila pentru un grup de minim 15 persoane platitoare; Rezervarea se considera ferma dupa plata unui avans de 50% (nereturnabil in caz de anulare/neprezentare)

-  Excursia se poate organiza in fiecare zi, in perioada 05-19 decembrie. Plecarea va fi la ora 08,00 de la scoala/gradinita/liceul dvs., iar intoarcerea in jur de ora 19,00. Locurile sunt limitate si se ocupa in ordinea inscrierii

* Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua modificari in program, in functie de factorii externi.

Scrieți o recenzie

Excursie la Targul de Craciun din Brasov

Organizare excursie de o zi la Targul de Craciun de la Brasov

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Această ofertă nu are încă niciun comentariu!

9 alte oferte in aceeași categorie:

Vizualizate recent

Cod QR