Excursie 3 zile Marele Tur Al Targurilor De Craciun din Romania

00230

 Bucuresti-Brasov-Sibiu-Alba Iulia-Hunedoara-Tg Jiu

Detalii..

125,00 €

- +

 
Descriere

* un produs original marca Children Tour

 Varsta: 8 ani+ 

Program excursie:

Ziua I:

- 07,30 - intalnire cu ghidul Children Tour

- vizita la Targul de Craciun de la Brasov; targul ofera vizitatorilor cadouri si produse traditionale: figurine, lumanari, jucarii, sculpturi in lemn, globuri, dcoraatiuni de Craciun, masti traditionale,  obiece handmade, produse de marochinarie, si multe, multe altele. Nu vor lipsi nici cadourile speciale, cum ar fi dulciuri, icoane, tablouri, bijuterii, haine, obiecte de artizanat, aranjamente florale, borcane cu dulceturi, brazi, etc.

- timp liber in Targu de Craciun Brasov (1 ora)

- timp liber in Piata Sfatului (45 minute)

- vizita la Castelul de Lut de la Valea Zanelor (exterior), unde zabovim pret de cateva fotografii de poveste

- descoperim impreuna casutele de poveste din Piata Mare, cu acadele, turta dulce, migdale, castane coapte, jucarii, produse traditionale, decoratiuni, bijuterii la Nocturna Targului de Craciun din Sibiu (atractiile de Piata Mare, Parcul lui Mos Craciun, Atelierul lui Mos Craciun si noua atractie de anul acesta, Aleea Povestilor-casute in miniatura construite special, care redau fragmente din povesti de Fratii Grimm); savuram un ceai cu aroma de portocala si scortisoara (copiii) sau un pahar de vin fiert (adultii); ne bucuram de concertele ce au loc pe scena mare

- timp liber in Targu de Craciun Sibiu (2,5-3 ore)

- cazare si cina la Pensiune in zona Sibiu 

Ziua II:

  - mic dejun la Pensiune

- tur pietonal ghidat in Cetatea Alba Carolina (Portile de intrare in Cetate, pe traseul fortificatiilor; Catedrala Reintregirii; Catedrala Romano-Catolica, veche de peste 1000 de ani; Obeliscul lui Horea, Closca si Crisan; Sala Unirii)

- vizita la Targul de Craciun din Alba Iulia; din decor nu vor lipsi casutele cu bunatati, bradul, patinoarul si scena pentru spectacolele de Craciun. Magia sarbatorilor de iarna cuprinde Cetatea Alba Carolina chiar inainte de Mos Nicolae. Noi elemente decorative dau ”culoare” Targului de Craciun si Cetatii, insa ”vedeta iluminatului”este, cu siguranta, ”plasa de stele” ce acopera Piata Cetatii, amplasata la o inaltime de 12 metri.

  - vizita ghidata la Castelul Corvinilor din Hunedoara

- vizita la Targul de Craciun din Hunedoara/Deva, targ de produse traditionale, specifice iernii si sarbatorilor; - - timp liber in Targu de Craciun (1 ora)

aici putem avea norocul sa ne bucuram de glasurile calde ale grupurilor de colindatori

- cazare si cina la Pensiune 3 margarete din zona Deva/Hunedoara

 

Ziua III:

- mic dejun la Pensiune

- strabatem Defileul Jiului

- vizita ghidata la Manastirea Lainici

- tur pietonal ghidat la Ansamblul Arhitectural Brancusi (Coloana Infinitului, Masa Tacerii, Poarta Sarutului) din Tg Jiu

- tur pietonal la Rezervatia Naturala in aer liber Muzeul Trovantilor

- vizita la Targul de Craciun Bucharest Christmas Market Cele peste 60 de casute vor transforma centrul Bucurestiului intr-un Sat Magic al Sarbatorilor de Iarna, unde iubitorii de frumos pot achizitiona obiecte traditionale, ceramica pictata, lemn cioplit, icoane si panzeturi brodate, costume si masti traditionale, jucarii din lemn si instrumente muzicale, globuri pictate manual, coronite din crengute de brad sau ghirlande si lumanari parfumate. Participantii la excursie se pot delecta cu produse traditionale romanești, cozonaci, vin fiert, turta dulce, placinte aburinde, magiun, dulceturi, miere, siropuri, etc.) si pot cumpăra cadouri inedite celor dragi. Totodata, unii dintre mesterii prezenți la eveniment vor confectiona la fața locului obiecte si podoabe, aceste ateliere permitand publicului să redescopere frumusetea artei, traditiilor si obiceiurilor populare romanesti.

- timp liber in Targu de Craciun (1 ora)
- despartirea de ghidul Children Tour

 

Servicii incluse:

- transport cu autocarul din Bucuresti/Ploiesti

- taxe de parcare

- ghid-insotitor in excursie

- 2 nopti cazare in camere/apartamente cu 2-4 locuri la Pensiune 3 margarete

- taxa hoteliera

- mesele: 2 mic dejunuri, 2 cine (meniu prestabilit)

- intrarile la obiective

- cazare si mese ghid si sofer

 

Servicii optionale (neincluse):

- masa de pranz la restaurant (meniu prestabilit) – aprox 30-35 RON/persoana

- alte servicii neincluse in oferta

 

Conditii de participare:

PROGRAMARI:

In functie de disponibilitatea din momentul cererii dumneavoastra, programam activitatile solicitate la data la care doriti.

Comanda se face numai in scris, pe adresa e-mail office@childrentour.ro, cu confirmare de primire. NU sunt luate in considerare comenzi sosite pe alte cai de comunicare.

Comanda presupune automat acceptarea acestor conditii de participare, fara alte interventii ulterioare.

Pentru orice activitate organizata de noi beneficiati de consultanta, astfel incat sa aveti parte de cele mai reusite experiente cu Children Tour.

AVANSUL:

In termen de 10 zile de la momentul rezervarii se plateste AVANS 50% din valoarea comenzii (cash sau prin virament bancar), diferenta urmand a se plati cash, inaintea plecarii din unitatea de invatamant sau prin virament bancar, cu minim 4 zile inainte de a avea loc activitatea.

Avansul platit este NERETURNABIL, indiferent de motivul anularii/neprezentarii. Pentru copiii anuntati cu o zi inainte de activitate si care nu se prezinta la autocar se opreste avansul, fara exceptii.

Activitatea se poate amana fara penalitati cu minim 36 de ore inainte de a avea loc, nu mai tarziu. Daca nu sunt conditii meteo favorabile pentru organizarea activitatilor in aer liber, cu 3-4 zile inainte puteti alege participarea la o alta activitate, in cuantumul aceleiasi sume SAU programarea activitatii la o alta data, daca acest lucru este posibil).

Orice comanda initiala pentru care nu s-a platit avansul in termen de 10 zile calendaristice se anuleaza automat.

PRETUL:

Preturile sunt valabile pentru minim 30 de platitori. Daca sunt intre 25 si 29 de platitori, se adauga 35,00 RON/persoana.

Preturile afisate sunt valabile pentru copii cu varste cuprinse intre 8 si 18 ani, daca nu este specificat altfel.

** Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua modificari in program, in functie de factorii externi

 

Scrieți o recenzie

Excursie 3 zile Marele Tur Al Targurilor De Craciun din Romania

 Bucuresti-Brasov-Sibiu-Alba Iulia-Hunedoara-Tg Jiu

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Această ofertă nu are încă niciun comentariu!

18 alte oferte in aceeași categorie:

Vizualizate recent

Cod QR