Excursie 2 zile "Centenarul Marii Uniri"

00105

„Istoria ne cheama la fapte.”, era indemnul cu care erau chemati delegatii romanilor la Marea Adunare Nationala, la 01 decembrie 1918. La un secol de la cea mai mareata pagina din istoria poporului nostru, avem sansa de a ne dovedi vrednici urmasi ai celor care au infaptuit Marea Unire.

 

Detalii..

70,00 €

- +

 
Descriere

* un produs original marca Children Tour

 Varsta: 8 ani+                                                      

Program excursie:

Ziua I

- plecare din Bucuresti la ora 07,30

- tur pietonal ghidat in Centrul Vechi al Sibiului (Piata Mare, Colivia Vrajitoarelor, Turnul Sfatului, Piata Mica, Podul Minciunilor, Piata Huet, Casa Calfelor)

- tur pietonal ghidat in Cetatea Alba Carolina (Catedrala Reintregirii-unde au fost incoronati Regele Ferdinand si Regina Maria, Catedrala Romano-Catolica, veche de peste 1000 de ani, Obeliscul lui Horea, Closca si Crisan, Statuia Ecvestra a lui Mihai Viteazul, Muzeul National al Unirii, Sala Unirii)

- cazare si cina in restaurantul Pensiunii

- Seara Jocurilor de Societate – in Pensiune 

Ziua II

- mic dejun servit la Hotel

- Campia Libertatii de la Blaj, cu Monumentul „Gloria” (inalt de 18 metri) si cele 26 de busturi din bronz ale unor personalitati pasoptiste - Marea Adunare Nationala din mai 1848 este momentul in care peste 40.000 de romani din intreaga regiune transilvaneana s-au adunat in Campia Libertatii si au strigat : „Noi vrem sa ne unim cu tara”.

- Catedrala Mitropolitana Sfanta Treime, cunoscuta datorita discursului sustinut in 2/14 mai 1848 de Simion Barnutiu, cu o zi inainte de Marea Adunare de pe Campia Libertatii

- vizita la Manastirea Cozia, ctitoria Domnitorului Mircea cel Batran

- plecarea spre casa

- sosire in Bucuresti dupa ora 20,00

 

Servicii incluse:

- transport cu autocar cu dotari turistice (centuri de siguranta, sistem de climatizare, sistem de sonorizare), cu plecare din Bucuresti

- taxe de parcare

- ghid-insotitor in excursie

- 1 noapte cazare in camere cu 2-3 locuri la Hotel 3*

- taxa hoteliera

- mesele: 1 mic dejun, 1 cina (meniu prestabilit)

- intrarile la obiective

- cazare si mese ghid si sofer

 

Servicii optionale (neincluse):

- masa de pranz la restaurant – aprox 35-40 RON/persoana (meniu prestabilit)

- alte servicii in afara celor incluse

 

Conditii de participare:

PROGRAMARI:

In functie de disponibilitatea din momentul cererii dumneavoastra, programam activitatile solicitate la data la care doriti.

Comanda se face numai in scris, pe adresa e-mail office@childrentour.ro, cu confirmare de primire. NU sunt luate in considerare comenzi sosite pe alte cai de comunicare.

Comanda presupune automat acceptarea acestor conditii de participare, fara alte interventii ulterioare.

Pentru orice activitate organizata de noi beneficiati de consultanta, astfel incat sa aveti parte de cele mai reusite experiente cu Children Tour.

AVANSUL:

In termen de 10 zile de la momentul rezervarii se plateste AVANS 50% din valoarea comenzii (cash sau prin virament bancar), diferenta urmand a se plati cash, inaintea plecarii din unitatea de invatamant sau prin virament bancar, cu minim 4 zile inainte de a avea loc activitatea.

Avansul platit este NERETURNABIL, indiferent de motivul anularii/neprezentarii.

Activitatea se poate amana fara penalitati cu minim 36 de ore inainte de a avea loc, nu mai tarziu. Daca nu sunt conditii meteo favorabile pentru organizarea activitatilor in aer liber, cu 3-4 zile inainte puteti alege participarea la o alta activitate, in cuantumul aceleiasi sume SAU programarea activitatii la o alta data, daca acest lucru este posibil).

Orice comanda initiala pentru care nu s-a platit avansul in termen de 10 zile calendaristice se anuleaza automat.

PRETUL:

Preturile sunt valabile pentru minim 30 de platitori. Daca sunt intre 25 si 29 de platitori, se adauga 25,00 RON/persoana.

*Pretul este negociat drept pret de grup, nu drept pret individual, prin urmare acceptarea ofertei presupune acceptarea conditiilor de cazare (camere duble transformate in camere triple prin adaugarea unui pat suplimentar; apartamente cu canapea extensibila in living, etc)

** Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua modificari in program, in functie de factorii externi.

Scrieți o recenzie

Excursie 2 zile "Centenarul Marii Uniri"

„Istoria ne cheama la fapte.”, era indemnul cu care erau chemati delegatii romanilor la Marea Adunare Nationala, la 01 decembrie 1918. La un secol de la cea mai mareata pagina din istoria poporului nostru, avem sansa de a ne dovedi vrednici urmasi ai celor care au infaptuit Marea Unire.

 

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Această ofertă nu are încă niciun comentariu!

28 alte oferte in aceeași categorie:

Vizualizate recent

Cod QR