Piata de Craciun - Viena

00267

De la mijlocul lunii noiembrie pana de Craciun, cele mai frumoase locuri din Viena se transforma in magice piete de Craciun. Cand incepe sa se simta aroma prajiturilor de Craciun si mirosul de punci fierbinte se dezvaluie si acea atmosfera speciala din Ajunul Craciunului.

Detalii..

424,00 €

- +

 
Descriere

PIATA DE CRACIUN 2018 - VIENA pachet 4 zile

Plecare 29.11.2018
Pret de la 424 € per pers / pachet 
Toate taxele incluse

Tarifele includ:
- Cazare 3 nopti cu MIC DEJUN la Hotel Ibis Wien Mariahilf 3*
- Zbor direct TAROM Otopeni- Viena si retur
- Taxele de aeroport 150 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului la petrol)
- Transfer grup aeroport/ hotel/ aeroport Asistenta turistica in limba romana
- BONUS! Tur panoramic al orasului Viena
- BONUS! Asigurare Medicala si STORNO indiferent de varsta 

Tarifele nu includ:
- Intrarile la obiectivele turistice, (altele decat cele incluse in program), alte servicii decat cele mentionate in program, excursii optionale

Program:
29.11.2018 Bucuresti – Viena/ Hotel Ibis Wien Mariahilf 3*
Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 06.00 pentru imbarcare la cursa TAROM RO341 cu decolare la ora 08.00 spre Viena. Aterizare la Viena la ora 08.35. Tur panoramic al orasului, cu ghid local de limba romana. Vom admira Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria, Universitatea, Palatul Belvedere. Dupa amiaza, transfer si cazare la Hotel Ibis Wien Mariahilf 3* sau similar in  Viena.

30.11.2018  Viena / Hotel Ibis Wien Mariahilf 3*
Mic dejun. Timp liber pentru a vizita traditionalele Piete de Craciun din Viena: din Piata Primariei, la Palatul Belvedere, Piata Maria Theresia. Intr-o atmosfera de poveste, aici veti gasi decoratiuni pentru bradul de Craciun, cadouri, produse traditionale, jucarii din lemn, dulciuri, fructe confiate, castane prajite, punch din fructe de padure. Seara, va sugeram o vizita la „Prater”  pentru o plimbare cu faimoasa „Riesenrad” – Roata Mare, una dintre emblemele reprezentative ale Vienei, de unde puteti vedea o minunata panorama a orasului. Cazare la Hotel Ibis Wien Mariahilf 3* sau similar in  Viena.

01.12.2018 Viena / Hotel Ibis Wien Mariahilf 3*
Mic dejun.  Timp liber pentru plimbari si cumparaturi. Va recomandam vizita la Palatul Schonbrunn, fosta resedinta de vara a familiei imperiale. Este unul dintre cele mai frumoase castele in stil baroc din Europa si se afla in Patrimoniul Mondial Cultural al UNESCO. Va recomandam sa alegeti „Turul Imperial al Palatului” (appx. 35min – Pret Informativ 10.5Eur/ pers) sau Marele Tur al Palatului (appx. 50min – Pret Informativ: 13.5Eur/ pers). Dupa turul Palatului, puteti vizita „Piata de Craciun de la Palatul Schonbrunn” unde veti gasi articole de arta populara traditionala, bijuterii realizate manual si decoratiuni de Craciun. Cazare la Hotel Ibis Wien Mariahilf 3* sau similar in  Viena.

02.12.2018 Viena / Bucuresti
Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Va sugeram sa vizitati Palatul Imperial Hofburg – Resedinta familiei imperiale timp de mai bine de 600 de ani. Aici puteti vizita Kaisser Appartments (Apartamentele Imperiale), Muzeul Sissi, Colectia Imperiala de Argint (Pret Informativ: 10.5Eur/ pers – cu ghid audio). Predarea camerelor se face la ora 11:00, iar apoi in jurul orei 14:30 transferul hotel-aeroport pt imbarcare la cursa TAROM RO344, cu decolare spre Bucuresti la ora locala 17.50. Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora locala 20.20.


Scrieți o recenzie

Piata de Craciun - Viena
De la mijlocul lunii noiembrie pana de Craciun, cele mai frumoase locuri din Viena se transforma in magice piete de Craciun. Cand incepe sa se simta aroma prajiturilor de Craciun si mirosul de punci fierbinte se dezvaluie si acea atmosfera speciala din Ajunul Craciunului.

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Această ofertă nu are încă niciun comentariu!

6 alte oferte in aceeași categorie:

Vizualizate recent

Mai multe despre Piata de Craciun - Viena
Cod: 179 ID: 00267

Piata de Craciun - Viena

Cod QR