Excursie I Love LONDON

00110

excursie la Londra si Cambridge cu avionul
06-09.09.2018

Detalii..

550,00 €

- +

 
Descriere

Servicii incluse:

-  transport cu avion cursa Blue Air: Bucuresti OTP 08:25-Londra LTN 09:50; Londra LTN 10:35-Bucuresti OTP 15:45 (fara bagaj de cala)

-  taxe de aeroport

-  3 nopti cazare cu MD inclus la Hotel 3*** in zona Londra; taxe locale incluse

-  vizita ghidata si transport in Campusul Universitar Cambridge

-  asistenta turistica in limba romana

Obiective propuse spre vizitare in Londra: Square and Houses of Parliament, Big Ben, Schimbarea garzii la Palatul Buckingham, Trafalgar Square, Piccadily Circus, 10 Downing Street, Westminster Abbey; London Eye, Tower of London, Tower Bridge, strada comericala Oxford Street, Hyde Park si Speaker’s Corner, Studiourile Warner Bross Harry Potter, Natural History Museum 

Pretul excursiei nu include:

- asigurare medicala si asigurarea storno

- transportul local in Londra (travelcard pe tube/bus – aprox. 10 GBP/zi zonele 1-2); transfer cu bus-ul Green Line aeroport Luton-Victoria Station-aeroport - 15 GBP/pers/sens

- mesele, in afara micului dejun, care este inclus in pretul excursiei

- biletele de intrare la obiective in Londra: London Eye – 22 GBP/copil, 25 GBP/adult; Tower of London-12 GBP/copil, 24 GBP/adult 

Optional:

- WB Studio Tour Harry Potter cu transport inclus-85 GBP/copil, 100 GBP/adult 

- bagajul de cala (maxim 32 kg)

- alte cheltuieli personale

Conditii de inscriere:

- Sunt disponibile 20 de locuri (avion/cazare), care se ocupa in ordinea inscrierii, respectiv a platii avansului pentru excursie.

- Oferta este valabila pentru un grup de minim 15 persoane platitoare. Inscrierile se pot face atat individual, cat si in grup. Pentru mai putine persoane inscrise tariful se poate modifica (se adauga 40 EUR/persoana pt grup 10-14 persoane platitoare).

- Rezervarea se considera ferma dupa plata unui avans de 50% (nereturnabil in caz de anulare/neprezentare). Diferenta se plateste cu minim 30 de zile inaintea plecarii.

- Iesirea din tara a minorilor se face cu respectarea legilor: pasaport nominal, valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara, procura legalizata data de ambii parinti pentru adutul insotitor (cadru didactic sau ghid-insotitor in excursie) si cazier juridic al adultului (cadru didactic sau ghid-insotitor) care preia in responsabilitate minorul.

- Intrarile la obiective se platesc separat

- Tariful este valabil in ziua postarii ofertei, acesta putandu-se modifica in functie de factori externi (transport, taxe de aeroport, tarife cazare, etc.).

- Elevii si studentii sunt rugati sa aiba la ei carnetele de elev/student, vizate la zi. Profesorii trebuie sa aiba asupra lor o legitimatie cu fotografie, vizata la zi. 

* Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua modificari in program, in functie de factorii externi.

 

Scrieți o recenzie

Excursie I Love LONDON

excursie la Londra si Cambridge cu avionul
06-09.09.2018

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Această ofertă nu are încă niciun comentariu!

12 alte oferte in aceeași categorie:

Vizualizate recent

Cod: 47 ID: 00110

Excursie I Love LONDON

Cod QR

Vizualizate recent