City Break 100 Cluj-Napoca

472

00530

Zboruri din Bucuresti, 2 nopti de cazare in orasul Cluj Napoca.

Detalii..

100,00 €

- +

 
Descriere
CITY BREAK 100 CLUJ NAPOCA - Weekend la Cluj Napoca

Cluj-Napoca este o cutie plină de comori în România, care și-a câștigat locul ca un centru economic, cultural și al inovației, atât la nivel național, cât și internațional. Azi, Cluj este unul dintre cele mai efervescente orașe europene, cu un mediu multicultural care atrage tot mai multi turiști
Cel mai influent centru urban din Ardeal a evoluat enorm în ultimii ani, mai ales prin prisma evenimentelor care au urcat Clujul pe podiumul celor mai importante orașe din Europa, mulțumită festivalurilor de muzică care l-au consacrat, dar și grație unei administrări eficiente de care orașul a avut parte.
TARIF: 100 EURO/PERSOANA
Servicii incluse:
- zbor direct, cu taxe incluse 
- 2 nopti de cazare, conform ofertei
- mic dejun
Servicii neincluse (optionale) :
- bagaj de cala
- transfer aeroport-hotel-aeroport
- asigurare travel (medicala/bagaje)
- intrarile la obiective
*Zborurile sunt operate de companiile Ryanair, Wizzair, BlueAir, Tarom – in functie de perioada solicitata

2 nopti cazare, camera dubla – HOTEL ZIMBU, 2 stele – SAU SIMILAR
 
 
Situat la numai 2 km de centrul oraşului Cluj-Napoca, Hotelul Zimbru oferă un bar în hol, recepţie deschisă 24 de ore pe zi şi acces Wi-Fi gratuit. 
În zona holului sunt disponibile băuturi, ziare, reviste şi cărţi poştale. Există, de asemenea, un calculator cu acces gratuit la internet.
Autobuzele spre centrul oraşului opresc la doar 10 metri distanţă. Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca este la doar 7 km.
Contactati-ne pentru oferte personalizate! office@childrentour.ro
Va mentionam ca acest pachet turistic are urmatoarele restrictii:
• Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane in camera dubla
• Pachetul se va achita integral la momentul rezervarii
• valabilitatea ofertei este limitata / preturile sunt dinamice si se supune regulilor speciale de confirmare si rezervare, specifice pachetelor de tip CityBreak
To do list Cluj-Napoca!
Castelul Bánffy de la Bonțida -  cunoscut ca Versailles-ul Transilvaniei. Aflat la 30 de kilometri de oraș, pe malul drept al Someșului Mic, castelul a fost construit în stilul baroc, cu edificii renascentiste. Însuși Prințul Charles al Marii Britanii a fost cucerit de frumusețea castelului, despre care legenda spune că ar fi bântuit.
Bastionul Croitorilor. Acesta este și unul dintre puținele turnuri fortificate care s-au păstrat intacte până în zilele noastre. Numele său vine de la breasla meșteșugarilor din Cluj, așa cum numele celorlalte turnuri ale cetății au aceeași etimologie (cizmarilor, tâmplarilor, săpunarilor, rotarilor, zidarilor sau curelarilor). Monumentul a fost transformat în muzeu, iar în prezent acesta găzduiește Centrul de Cultură Urbană, care cuprinde o cafenea la subsol, o sală de conferință și mai multe spații expoziționale.
Casa Matei Corvin este unul dintre cele mai vechi edificii arhitecturale din oraș și unicul palat clujean din epoca de tranziție. Clădirea a avut mai multe destinații de-a lungul timpului. Inițial, casa a fost folosită drept han, după ce Matei Corvin, rege al Ungariei, care s-a născut și a copilărit aici, a cerut ca locul să fie scutit de plata impozitelor.Ulterior, pereții clădirii au adăpostit un spital și chiar o închisoare. Construită într-un stil gotic și renascentist, Casa Matei Corvin a suferit în timp unele modificări, însă niciuna dintre acestea nu a fost radicală. În anul 1887 cu ocazia vizitei împăratului Francisc Iosif, pe clădire a fost amplasată o placă de comemorare, care informează turiștii însetați de istorie și astăzi.

Centrul Istoric din Cluj. Pe lângă atracțiile pe care Clujul le oferă pentru cei care iubesc distracția, așa cum este cazul puburilor sau a cluburilor din centrul orașului, urbea are enorm de multe de oferit și pe timpul zilei. Monumentele pe care le vei putea admira și vizita sunt concentrate la kilometrul zero al capitalei Ardealului. Vei trece pe lângă statuia lui Matei Corvin, pe lângă cea a lui Mihai Viteazu ori prin preajma Monumentului Memorandiștilor. Tot în centru te vei întâlni și cu statuia Lupoaicei, o copie după celebrul monument din Roma, primită în dar chiar de la municipalitatea orașului italian, ca semn al legăturii latine dintre cele două state.

Gradina Botanica. Deschisă încă din anul 1925, Grădina Botanică Alexandru Borza se întinde pe o suprafață de 14 hectare si are peste 10.000 de specii de plante, grupate pe sectoare. Puteti admira plante ornamentale rare.

Salina Turda. Unul dintre cele mai importante obiective turistice din Transilvania, Salina Turda este un real muzeu natural al sării. Imaginează-ți cum va fi să poți atinge sare veche de 13 milioane de ani, așa cum este cea care învelește pereții salinei aceasta, sau cum ar fi să poți urmări un concert cu o acustică impecabilă, într-un amfiteatru cu 180 de locuri, la peste o sută de metri sub pământ! Ai o mulțime de activități pe care le poți face acolo, printre care și să joci minigolf, minibowling, să practici un sport sau să vezi dintr-un carusel imaginea panoramică asupra uneia dintre sălile salinei. De asemenea, poți face plimbări cu barca pe un lac din adâncul unui munte de sare, situat la 112 metri sub pământ. Iar dacă vrei să ajungi la Salina Turda pentru tratamente balneare, vei putea avea parte de ele din plin, pentru că cei de aici te vor trata cum se cuvine!

Scrieți o recenzie

City Break 100 Cluj-Napoca
Zboruri din Bucuresti, 2 nopti de cazare in orasul Cluj Napoca.

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Această ofertă nu are încă niciun comentariu!

15 alte oferte in aceeași categorie:

Vizualizate recent

Mai multe despre City Break 100 Cluj-Napoca
Cod: 472 ID: 00530

City Break 100 Cluj-Napoca

Cod QR