City Break 100 Dortmund

471

00529

Zboruri din Cluj Napoca sau Sibiu

Detalii..

100,00 €

- +

 
Descriere
CITY BREAK 100 DORTMUND, Germania - zbor din Cluj Napoca sau Sibiu

Dortmund, cunoscut mult timp ca “orasul otelului”, s-a dezvoltat foarte mult, devenind un oras cosmopolit si vizitat de multi turisti. Mai mult, acum este considerat “metropola verde” din regiunea Westfalia din care face parte Dortmund, cunoscut mult timp ca “orasul otelului”, s-a dezvoltat foarte mult, devenind un oras cosmopolit si vizitat de multi turisti. Mai mult, acum este considerat “metropola verde” din regiunea Westfalia din care face parte. Jumătate din suprafața orașului este acoperită de parcuri, terenuri agricole și păduri, în timp ce numeroase clădiri și străzi cu arhitectură ce s-a păstrat în forma originală sute de ani la rând evocă epoca medievală a orașului. Orasul este renumit si in lumea sportului datorita clubului FC Borussia Dortmund, unul dintre cele mai de succes cluburi de fotbal din Germania.

TARIF: 100 EURO/PERSOANA
Servicii incluse:
- zbor direct, cu taxe incluse 
- 2 nopti de cazare, conform ofertei
Servicii neincluse (optionale)
- bagaj de cala
- transfer aeroport-hotel-aeroport
- asigurare travel (medicala/bagaje)
- intrarile la obiective
Oferta este valabila incepand cu perioada 20-22 noiembrie! Locurile sunt LIMITATE!
Perioade disponibile* : (ZBOR DIN CLUJ NAPOCA SAU SIBIU)

CLUJ NAPOCASIBIU          
20-22 noiembrie21-23 noiembrie
27-29 decembrie28-30 ianuarie
4-6 decembrie21-23 ianuarie
28-30 ianuarie
4-6 februarie
Zborurile sunt operate de compania WizzAir.

2 nopti cazare, camera dubla – Hotel Days Inn Dortmund West, 3 stele– SAU SIMILAR

 

Hotelul este situat lângă Gara Dortmund-Bövinghausen si se poate ajunge ușor în centrul oraşelor Bochum, Castrop-Rauxel şi Dortmund.
Hotelul a fost renovat parţial în anul 2016 şi oferă spatiu de relaxaresizona de bowling. Camerele duble au o suprafaţa de 25 m²
Contactati-ne pentru oferte personalizate! office@childrentour.ro
Va mentionam ca acest pachet turistic are urmatoarele restrictii:
• Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane in camera dubla
• Pachetul se va achita integral la momentul rezervarii
• valabilitatea ofertei este limitata / preturile sunt dinamice si se supune regulilor speciale de confirmare si rezervare, specifice pachetelor de tip CityBreak
To do list Dortmund!
Alter Markt și Altes Stadthaus. Caracteristica centrală a Orașului Vechi din Dortmund este Alter Markt, vechea piață, o zonă mare pentru pietoni, care își poate urmări rădăcinile înapoi în secolul al XII-lea, când comercianții și comercianții de oraș își vor afișa mărfurile aici. Rămâne o zonă comercială populară până în prezent și găzduiește numeroase magazine, buticuri și galerii, precum și cafenele și restaurante. Punctele istorice ale pieței sunt fântâna veche, adăugată în 1901 ca o coș de băut pentru animale, și Vechiul Civic Hall sau Altes Stadthaus, o clădire neo-renascentistă construită în 1899. O caracteristică notabilă a fațadei clădirii este marele vultur reprezentând orașul Dortmund. O altă clădire veche, în apropiere, care merită văzută, este Sala Berswordt, Primăria.
Biserica Pattinenului din St. Reinold Domeniul dominant al orașului Dortmund este biserica Sf. Reinold (Reinoldikirche), turnul înalt de 104 de metri vizibil în jurul milelor. Început în secolul al XIII-lea și neterminat până în 1454, biserica este numită după sfântul patron al orașului Dortmund, Reinold. 
Westfalenpark. Cu o suprafață de 175 de acri, Westfalenpark din Dortmund este unul dintre cele mai mari și mai populare spații verzi ale orașului. Parcul găzduiește o serie de atracții, inclusiv înălțimea de 212 de metri Turnul de televiziune (Fernsehturm), afectiv cunoscut localnicilor ca Florian. Restaurantul său rotativ, la 138 de metri, are priveliști deosebite asupra orașului. German Rosarium este un spectacol superb de peste 2.600 de soiuri de trandafiri care pot fi explorate de-a lungul unei poteci plăcute de mers pe jos. Westfalenpark este, de asemenea, locul unde veți găsi Centrul de târguri masive din Dortmund, Stadionul de gheață cu patinele de patinaj și patinele de patinaj, și Westfalenstadion, cel mai mare stadion de fotbal din Europa și acasă la Borussia Dortmund. Un alt parc din apropiere este de interes Rombergpark, acasă la oraș grădini botanice și Gradina zoologica Dortmund.
Hohensyburg. La aproximativ 12 kilometri sud de Dortmund, într-o cramă împădurită deasupra văii Ruhr, Hohensyburg sau Syburg este un complex vechi de castel datând din secolul al VIII-lea. Ruinele castelului văzute astăzi datează din jurul anului 1100 și includ două încăperi mari, fostele cartiere de locuit și rămășițele zidului vechi. Un plus mai recent este memorialul de război, adăugat în 1930 pentru comemorarea celor căzuți de la primul război mondial. O destinație populară pentru drumeții, dealul are, de asemenea, o serie de alte atracții, inclusiv Vincketurm, un turn cu înălțimea de 26 de metri și vederi panoramice Kaiser-Wilhelm-Memorial, construit în 1902. Sub crag se află Hengsteysee, un lac artificial format din construirea unui baraj în 1928.
Dortmund U și Depotul Christoph M1. În plus față de trecutul său industrial, Dortmund are, de asemenea, o serie de atracții importante, concentrându-se pe bogatul patrimoniu cultural. Probabil cea mai importantă - cu siguranță cea mai vizibilă - este Dortmund U, o fostă fabrica veche transformată acum într-un centru de activitate artistică și creativă. Printre lucrurile importante se numără activitatea artiștilor locali și regionali, alături de producători de filme și de fotografi. Clădirea este, de asemenea, acasă Muzeul din Ostwall, o colecție fină de picturi din secolul XX, obiecte de artă, sculpturi și artă grafică, precum și lucrări ale grupului expresionist Die Brücke. Un alt centru important pentru artă este DEPOT. Într-un fost atelier de tramvaie, DEPOT găzduiește peste 40 de întreprinderi creative, oferind un program variat de activități și evenimente culturale, de la expoziții la filme, piețe și târguri, precum și spectacole teatrale și ateliere
Wasserschloss Haus Rodenberg . Un exemplu remarcabil de arhitectură renascentistă, Wasserschloss Haus Rodenberg este înconjurat pe trei laturi printr-un șanț și are vedere la un lac din centrul unui parc. Primele înregistrări sunt din 1290 și se știe că au fost reconstruite după 1422. La sfârșitul anilor 1600, a fost transformată în castelul baroc de apă pe care îl vedeți astăzi. Lacul și parcurile sunt populare în timpul verii, iar castelul găzduiește Märchenbühne, un teatru de păpuși cu spectacole pentru copii și adulți. Se află aproape de stația Aplerbeck U-bahn.
Muzeul German de Fotbal (Deutsches Fußballmuseum). Fanii de fotbal își pot completa jocul la acest nou muzeu, deși este proiectat și pentru o audiență mai largă, cu exponate care urmăresc importanța economică, culturală și socială a sportului, pe lângă valoarea de divertisment. Veți învăța despre cultura fanilor, despre fotbal ca model de referință și despre relația sa cu nutriția. Modul în care evenimentele istorice au influențat sportul este explorat prin exponate pe fotbal sub National Socialism în anii 1930 și 40, precum și sub regimul comunist din RDG. Mingea folosită în finala din 1954 este piesa centrală a unui show despre prima victorie a Cupei Mondiale din Germania.Veți vedea alte momente minunate în fotbalul german și veți afla cum a evoluat jocul în Anglia și Germania.

Scrieți o recenzie

City Break 100 Dortmund
Zboruri din Cluj Napoca sau Sibiu

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Această ofertă nu are încă niciun comentariu!

14 alte oferte in aceeași categorie:

Vizualizate recent

Cod: 471 ID: 00529

City Break 100 Dortmund

Cod QR