City Break 100 Paphos

470

00528

Paphos - Cipru de sud. Zbor direct, 3 nopti de cazare

Detalii..

100,00 €

- +

 
Descriere
CITY BREAK 100 PAPHOS, CIPRU

Paphos – locul de baștină al Afroditei. Din spuma mării s-a născut Afrodita, zeița frumuseții și a plăcerilor trupești. Locul unde s-a întâmplat această minune e o stâncă undeva în apele de lângă Cipru. UNESCO a pus orașul pe lista monumentelor de patrimoniu modial, și asta nu datorită zeiței capricioase, ci templelor, ruinelor vechi, mozaicurilor și jumătăților de coloane ce pot fi vizitate în Paphos.

TARIF 100 EURO/PERSOANA*

Servicii incluse:
- zbor direct, cu taxe incluse
- 3 nopti de cazare, conform ofertei
Servicii neincluse (optionale)
- bagaj de cala
- transfer aeroport-hotel-aeroport
- asigurare travel (medicala/bagaje)
- intrarile la obiective
Oferta este valabila incepand cu perioada 4-7 DECEMBRIE! Locurile sunt LIMITATE!
Perioade disponibile, cu plecarea din Bucuresti:
  • 4-7 decembrie 
  • 11-14 decembrie
  • 15-18 ianuarie
  • 22-25 ianuarie
  • 5-8 februarie
  • 12-15 februarie
  • 11-14 martie
*Zborurile sunt operate de companiile Ryanair, Wizzair, BlueAir – in functie de perioada
 
3 nopti cazare, camera dubla –New York Plaza Hotel Apartments SAU SIMILAR

  


Oferind o piscină în aer liber, New York Plaza Hotel Apartments se află în staţiunea Paphos din regiunea Ciprului de Sud, la 900 de metri de Mormintele Regilor. 
Toate studiourile şi apartamentele au aer condiţionat, TV şi balcon. De asemenea, includ o chicinetă cu plite şi frigider, precum şi o baie cu duş sau cadă şi articole de toaletă gratuite.
Biserica Agioi Anargyroi este la 800 de metri de New York Plaza Hotel Apartments, iar Biserica Stâlpul Sf. Paul se află la 1 km. 
Va mentionam ca acest pachet turistic are urmatoarele restrictii:

• Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane in camera dubla
• Pachetul se va achita integral la momentul rezervarii
• valabilitatea ofertei este limitata / preturile sunt dinamice si se supune regulilor speciale de confirmare si rezervare, specifice pachetelor de tip CityBreak

Contactati-ne pentru oferte personalizate! office@childrentour.ro
To do list PAPHOS!

Agora & Odeon

Există niște rămășițe bine conservate din perioada romană din Paphos, împrăștiate lângă zona portului, toate datează din secolul al doilea. Odeon (un teatru mic) este încă folosit astăzi pentru festivalurile de muzică de vară și are 12 rânduri de scaune. In fata se afla curtea mare (95 de metri patrati) a Agorei, care a functionat ca o piata romana, cu vizibile numai fundatiile si partile coloanelor. În apropiere se află rămășițele sfărâmate ale zidurilor antice ale orașului. Alături de Odeon se află un far modern și o movilă stâncoasă despre care se crede că a fost Acropolă orasului. A fost odată un templu aici, dar puțin din aceasta a supraviețuit. Doar la sud este o colecție de clădiri, care a servit ca un Asklepion (altarul zeului vindecării, Asklepios), deși nu mai rămân multe.


Muzeul de Arheologie: Obiectele expuse aici dateaza incepand din perioada neolitica. Taxa de intrare este de aproximatic doi euro.

Casa lui Dionysos. Drumurile de mozaic ale Casei lui Dionysus sunt printre cele mai frumoase care se găsesc în Marea Mediterană și reprezintă atracția turistică de top din Paphos. Descoperit accidental de un fermier care își arat câmpurile, lucrările de mozaic aici sunt excelent conservate, cu culori naturale de calcar și prezintă scene din mitologia greacă. Una dintre cele mai cunoscute mozaicuri se găsește în partea din spate a casei, reprezentând un Ganymede fiind luat înapoi în Olympus de un vultur. Cel mai faimos mozaic, însă, este scena care ilustrează triumful lui Dionysos cu Dumnezeu într-un carat desenat de leoparzi, în timp ce în spatele lui se află o adunare de adepți angajați în diferite pietre.
Columna Sfantului Paul, biserica Kyriaki Chrysopolitissa si Fortareata Saranta Kolones din Parcul Arheologic.
Pentru copii, una dintre dintre principalele atractii din Paphos este Acvariul. Acestia pot face o incursiune in lumea subacvatica si pot vedea o serie de specii de pesti din Marea Mediterana, din oceane dar si specii de pesti de apa dulce. Echipamentele folosite la acvariu sunt cat se poate de moderne astfel incat pot recreea conditiile optime pentru orice specie de animal marin de pe planeta.

Scrieți o recenzie

City Break 100 Paphos
Paphos - Cipru de sud. Zbor direct, 3 nopti de cazare

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Această ofertă nu are încă niciun comentariu!

14 alte oferte in aceeași categorie:

Vizualizate recent

Cod: 470 ID: 00528

City Break 100 Paphos

Cod QR

Vizualizate recent