City Break 100 Amman

419

00507

Servicii incluse:
 • zbor direct, cu taxe incluse
 • 3 nopti de cazare, conform ofertei
 • mic dejun

Detalii..

100,00 €

- +

 
Descriere
CITY BREAK 100 AMMAN, IORDANIA
Amman, capitala si cel mai mare oras al Iordaniei, este un oras modern si cosmopolit in care traiesc atat musulmani cat si crestini. Construit initial pe 7 coline (precum Roma), orasul se intinde acum pe 20 de coline, iar descoperirile arheologice au aratat urme de viata pe aceste locuri inca din anul 8500 inainte de Hristos. Orașul Amman reprezintă un loc atrăgător din punct de vedere turistic, datorită numeroaselor sale situri arheologice, dar și datorită construcțiilor moderne sub acoperișul cărora se pot practica activități turistice specifice: shopping, experiențe gastronomice și culturale. Pentru că majoritatea construcțiilor sunt realizate din piatră albă, orașului i se mai spune și “Orașul Alb”.
TARIF 100 EURO/PERSOANA
 Servicii incluse:
 • zbor direct, cu taxe incluse
 • 3 nopti de cazare, conform ofertei
 • mic dejun
 
 Servicii neincluse (optionale)
 • bagaj de cala
 • transfer aeroport-hotel-aeroport
 • asigurare travel (medicala/bagaje)
 • intrarile la obiective
 
Oferta este valabila incepand cu perioada 7-10 decembrie! Locurile sunt LIMITATE! Plecari din Bucuresti, Aeroportul Otopeni
Perioade disponibile:
 • 7-10 decembrie
 • 11-14 ianuarie
 • 8-11 februarie
 • 15-18 februarie
 *Zborurile sunt operate de compania Ryanair

3 nopti cazare, camera twin – Hotel Nobel, 2 stele – SAU SIMILARHotelul Nobel este situat în centrul orașului Amman, aproape de Banca Centrală a Iordaniei si de Amfiteatru roman. Hotelul pune la dispoziție un birou de turism care organizează excursii locale.Toate camerele Hotelului Nobel au podea cu mochetă, sunt mobilae simplu si ofera wifi. Fiecare cameră include un ventilator, un minibar, un șifonier și un TV prin satelit.

 Va mentionam ca acest pachet turistic are urmatoarele restrictii:
 • Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane in camera dubla
 • Pachetul se va achita integral la momentul rezervarii
 • Valabilitatea ofertei este limitata / preturile sunt dinamice si se supune regulilor speciale de confirmare si rezervare, specifice pachetelor de tip CityBreak
Contactati-ne pentru oferte personalizate! office@childrentour.ro
 To do list Amman!
Citadela din Amman este principala atracție de astăzi, pentru că a reprezentat principala atracție. Toți conducătorii orașului au preferat acest loc, aflat pe o colină; indiferent de perioada istorică, aici s-au construit cele mai multe dintre fostele temple, castele, teatre și clădiri de-a lungul istoriei orașului. Astfel că actualele vestigii conțin urme ale romanilor, perșilor, egiptenilor, grecilor și arabilor. Se pot recunoaște în citadela Amman fostul templu al lui Hercule, castelul al Qasr ridicat peste un fost palat de inspirație bizantină (secolul al V-lea), un mormânt datând din Epoca Bronzului și chiar turnul de pază, construit de musulmani în secolul al XIII-lea..
 Muzeul Național de Arheologie a fost inaugurat și el în cadrul citadelei și deși nu dispune de spațiu impresionant, este locul cel mai potrivit pentru a descoperi istoria foarte veche a Ammanului și civilizațiile care s-au perindat pe suprafața lui.
Amfiteatrul roman: se presupune că datează din secolul al II-lea după Hristos și continuă să atragă admirația datorită spațiului foarte mare destinat publicului. Încăpeau circa 6000 de oameni, iar locurile erau amenajate pe trei niveluri: cel mai apropiat de arenă aparținea conducătorilor, rândurile de la mijloc erau oferite soldaților romani, iar locurile din spate reveneau publicului civil. Amfiteatrul era dominat de statuia zeiței Atena.
Monumentul Nimfelor: a fost ridicat la finalul secolului al II-lea al erei noastre sub forma unui complex cu sculpturi, fântâni și chiar un bazin de apă, toate dedicate nimfelor. Monumentul a stat ascuns sub pământ aproape 2000 de ani la rând, fiind descoperit în urma săpăturilor arheologice din prima jumătate a secolului al XX-lea.

Moschea Al Husseini, ridicată în 1924 pe fundaţiile vechii Moschei a Omeyyazilor, cuceritorii arabi ce au dat naştere unui imperiu medieval cu capitala la Damasc. Cupola de un albastru intens se rotunjeşte sub semilunile celor două minarete, iar în curtea interioară coloane din blocuri de marmură susţin o boltă scundă şi dătătoare de umbră.În jurul moscheii, agitaţia comercianţilor învinge liniştea ce te însoţeşte până la ieşirea din edificiu. Câteva străzi mai încolo se intră într-unul dintre numeroasele bazaruri ale oraşului, fiecare cu un şir ameţitor de magazine cu felurite mărfuri, tot ce poţi dori să găseşti, să priveşti şi, dacă preţul este bun, să şi cumperi.

 

Scrieți o recenzie

City Break 100 Amman
Servicii incluse:
 • zbor direct, cu taxe incluse
 • 3 nopti de cazare, conform ofertei
 • mic dejun

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Această ofertă nu are încă niciun comentariu!

14 alte oferte in aceeași categorie:

Vizualizate recent

Mai multe despre City Break 100 Amman
Cod: 419 ID: 00507

City Break 100 Amman

Cod QR

Vizualizate recent