City Break 100 Bucuresti

412

00500

City Break Bucuresti,cu plecare din Timisoara, Oradea, Cluj Napoca, Iasi, Suceava, Baia Mare sau Sibiu                              

Detalii..

100,00 €

- +

 
Descriere

CITY BREAK 100 BUCURESTI

Orasul Bucuresti se numara printre cele mai frumoase capitale europene. Este un centru urban plin de viata si de atractii turistice inedite. Turiștii pasionați de arhitectură vor descoperi adevărate comori în acest oraș, începând cu mănăstirile deosebite construite în stilul unic Brâncovenesc și  continuând cu maiestuoasele clădiri construite în stilul modern, contemporan. Cei pasionați de istorie vor fi surprinși să descopere locuri  inedite din trecutul  Bucureștiului plimbandu-se pe străzile vechi ale acestuia. Capitala României continuă să se redefinească, îmbinând aerul istoric cu viața modernă a locuitorilor săi.

TARIF 100 EURO/PERSOANA

Servicii incluse:
- zbor direct, cu taxe incluse
- 2 nopti de cazare, conform ofertei

 Servicii neincluse (optionale)
- bagaj de cala
- transfer aeroport-hotel-aeroport
- asigurare travel (medicala/bagaje)
- intrarile la obiective

*Zborurile sunt operate de companiile Ryanair, Wizzair, BlueAir, Tarom – in functie de perioada si oras de plecare.

2 nopti cazare, camera dubla – Lant hotelier IBIS, 3 stele (Ibis Palatul Parlamentului sau Ibis Gara de Nord – in functie de disponibilitate) – SAU SIMILAR

  

Hotelul ibis Palatul Parlamentului se află în centrul orașului București, aproape de Palatul Parlamentului si de centrul vechi al orasului. Aeroportul Otopeni este la 20 km Hotelul va ofera camere moderne,  WiFi gratuit, aer conditionat si Tv prin cablu. Puteți să savurați mâncăruri din bucătăria mediteraneană la restaurantul Sud & Cie. De asemenea, Ibis Palatul Parlamentului are bar în hol, deschis nonstop.

 Va mentionam ca acest pachet turistic are urmatoarele restrictii:

  • Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane in camera dubla
  • Pachetul se va achita integral la momentul rezervarii
  • valabilitatea ofertei este limitata / preturile sunt dinamice si se supune regulilor speciale de confirmare si rezervare, specifice pachetelor de tip CityBreak


Contactati-ne pentru oferte personalizate! office@childrentour.ro


To do list Bucuresti!

Tur panoramic Bucuresti:  Bucharest City Bus – the hop on hop off Bucharest tour Linia turistică este deservită (în perioada primavară - toamnă) de patru autobuze speciale, supraetajate, fiecare având o capacitate de 77 locuri, care circula pe traseul Piaţa Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piaţa Unirii, Universitate, Piaţa Romană, Piaţa Victoriei, Piaţa Charles de Gaulle, Şos. Kiseleff şi Piaţa Presei (14 stații).

Palatul Parlamentului a starnit mari dileme la vremea constructiei sale, insa, potrivit Guiness Book este cea mai mare cladire administrativa din lume. Colosul din Bucuresti a fost construit in ,,epoca de aur” si a facut parte din ,,Proiectul Bucuresti”, gandit de Nicolae Ceausescu. Constructia cladirii a inceput in anul 1984, sub atenta supraveghere a 700 de arhitecti si ajutorul a 20.000 de muncitori. Palatul Parlamentului este o atractie si datorita pozitionarii sale pe Dealul Arsenalului, la 19 metri inaltime.

Centrul vechi: Blanari, Gabroveni, Lipscani, Covaci, Selari sunt strazile de altadata ale Bucurestiului, azi punctul 0 al distractiei din capitala. In parfum de epoca, pub-urile, cafenele si terasele imbie trecatorii la ceas de zi cu muzica in surdina. Noaptea centrul vechi se trezeste la viata, muzica bubuie in boxe si zgomotul din strada al masinilor este inlocuit de zumzetul trecatorilor. Includeti pe lista obiectivelor turistice sediul fostei banci Chrissovelloni (Lipscani 16), Hanul cu Tei, Hanul lui Manuc, Biserica Stavropoleos, Pasajul Macca-Villacrosse sau Valea Regilor.

Delta Vacaresti: In sectorul 4 al capitalei vegetatia si pasarile au pus stapanire pe zona dintre Calea Vacaresti, Soseaua Oltenitei, Splaiul Dambovitei si Soseauau Vitan-Barzesti. Asemuit Deltei Dunarii, Parcul Natural Vacaresti a fost infiintat in anul 2015 la initiativa lui Cristian Lascu, (speolog la baza)redactor sef la National Geographic. Aici puteti observa 138 de specii de pasari, vidra, nevastuiaca, soparla de camp, testoasa, stiuca sau rosioara.

Muzeul Satului ,,Dimitrie Gusti” : lumea fascinanta a satului romanesc, adunata intr-un muzeu. Pe soseaua Kiseleff, Muzeul Satului ,,Dimitrie Gusti” isi deschide portile. Aici au fost aduse peste 70 de gospodarii din toate colturile Romaniei. Pozitionarea sa, langa parcul Herastrau, il face o oaza recreativa. Viata traditionala de la sat este redata prin gospodariile din Oltenia, Moldova, Transilvania, Maramures, Muntenia, Dobrogea, Banat, Bucovina. Zilele de targ organizate in curtea mare a muzeului atrag si ele turistii cu bunatati culinare sau vechi mestesuguri.

Ateneul Roman este una dintre cele mai frumoase cladiri ale capitalei. Ateneul a fost construit pe terenul familiei Vacarestilor pe locul unor grajduri. Stiati ca populara lozinca ,,Dati un leu pentru Ateneu!”a ajutat la strangerea fondurilor necesare ridicarii acestui simbol al Bucurestiului de altadata. Ateneul Roman a fost realizat dupa schitele arhitectului francez Galleron, la indicatiile stiintifice ale lui Alexandru Odobescu si din initiativa lui Constantin Esarcu. Cladirea are o forma circulara, cu 8 coloane ionice ce amintesc de templul Erechteion de pe Acropole. Sala de concerte poate primi aproximativ 794 de persoane.

Parcul Herestrau: Partea de nord a Bucurestiului are cel mai frumos parc: Parcul Herastrau, delimitat de unele dintre cele mai importante artere ale capitalei. De-a lungul anilor, acest parc a primit mai multe nume, Parcul National, Parcul Carol al II-lea, Parcul I. V. Stalin, Parcul Regele Mihai I al Romaniei. 187 de hectare cu vegetatie bogata fac din acest loc plamanul verde ce da oxigen orasului. Nu ratati o plimbare cu vaporasul pe luciul apei Herastraului, pentru copii va fi o experienta interesanta. De altfel, Roata Mare si terasele amenajate in acest spatiu sunt si ele punct de atractie.

Scrieți o recenzie

City Break 100 Bucuresti
City Break Bucuresti,cu plecare din Timisoara, Oradea, Cluj Napoca, Iasi, Suceava, Baia Mare sau Sibiu                              

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Această ofertă nu are încă niciun comentariu!

2 alte oferte in aceeași categorie:

Vizualizate recent

Mai multe despre City Break 100 Bucuresti
Cod: 412 ID: 00500

City Break 100 Bucuresti

Cod QR