Excursie-Circuit 3 zile in Apuseni: "Trecator prin Tara Motilor"

00173

va invitam sa descoperim impreuna Tara Motilor din Muntii Apuseni, pe un traseu mai putin batut de turisti, dar cu atat mai frumos!

Detalii..

115,00 €

- +

 
Descriere
* un produs original marca Children Tour
 Varsta: 8 ani+
Program excursie:
Ziua I
- plecare din Bucuresti la ora 07,30
- tur pietonal ghidat in Centrul Vechi al orasului Sibiu (Colivia Vrajitoarelor, Podul Minciunilor, Turnul cu ceas, Piata Mare, Piata Mica si Piata Huet, Zidurile Cetatii Sibiului, Turnul Sfatului, Turnul Scarilor, Pasajul Scarilor, Pasajul Aurarilor, Palatul Brukenthal, Palatul Primariei, Casa Calfelor, Fantana Arteziana din Piata Mare)-1,5 ore
* optional vizita la Salina Turda
- cazare si cina la Pensiune in zona Baia de Aries
- Cinema Night (vizionare film) – in Pensiune
Ziua II
- mic dejun servit la Pensiune
- vizita la Muzeul Mineritului de la Rosia Montana
- vizita la biserica scufundata de la Gemenea, una dintre cele 8 biserici scufundate din Romania, din care se mai vede doar turla, in mijlocul lacului
- masa de pranz la pachet
- vizita la situl rural de la Rimetea, un sat cu un patrimoniu arhitectural extraordinar, unic in Romania, ascuns intr-o imensa „caldare cu granit”-Muntii Trascau-Apuseni. Multe dintre casele din sat sunt albe, cu ferestre verzi, neschimbate de peste 100 de ani. Fiecare poarta in parte are niste incrustatii specifice, care arata daca proprietarul e casatorit sau nu, (aratind ca ”un interfon”), cand a fost construita poarta si alte cateva date specifice detinatorului casei… arhitectura e mai mult saseasca, sau mai bine zis elvetiana, zona din care au fost adusi minerii, cu dublu scop: sa exploateze zacamintul de fier si sa apere trecatoarea. Din Evul Mediu pana in anul 1876, localitatea a facut parte din Scaunul Secuiesc al Ariesului.
- vizita la Manastirea Rimetea, sitata pe Valea Piratului
- cazare si cina la Pensiune
- Seara Jocurilor de Societate
- BBQ si Foc de Tabara (* daca permit conditiile meteo)
Ziua III
- mic dejun servit la Pensiune
- tur pietonal ghidat in Cetatea Alba Carolina (Traseul Celor Trei Fortificatii, Catedrala Reintregirii, Catedrala Romano-Catolica, veche de peste 1000 de ani, Obeliscul lui Horea, Closca si Crisan, Muzeul National al Unirii, Sala Unirii)-2,5 ore
- plecarea spre casa
 
Servicii incluse:
- transport cu autocar cu dotari turistice, cu plecare din Bucuresti
- taxe de parcare
- ghid-insotitor in excursie
- 2 nopti cazare in camere cu 3-4 locuri si apartament cu 5 locuri, cu baie proprie, la Pensiune 3 margarete in zona Baia de Aries; Pensiunea dispune de piscina exterioara incalzita cu panouri solare, teren de sport, loc de joaca, restaurant, terasa, o curte mare, inverzita, la liziera padurii (455 km de Bucuresti)
- mesele: 2 mic dejunuri, 2 cine; 1 pranz la pachet (meniu prestabilit; apa NU este inclusa in pret)
- intrarile la obiective

- cazare si mese sofer si ghid

Servicii optionale (neincluse):
- masa de pranz la restaurant – aprox 28-35 RON/persoana (meniu prestabilit)
- alte servicii in afara celor incluse
Conditii de participare:
PROGRAMARI:
In functie de disponibilitatea din momentul cererii dumneavoastra, programam activitatile solicitate la data la care doriti.
Comanda se face numai in scris, pe adresa e-mail office@childrentour.ro, cu confirmare de primire. NU sunt luate in considerare comenzi sosite pe alte cai de comunicare.
Comanda presupune automat acceptarea acestor conditii de participare, fara alte interventii ulterioare.
Pentru orice activitate organizata de noi beneficiati de consultanta, astfel incat sa aveti parte de cele mai reusite experiente cu Children Tour.
AVANSUL:
In termen de 10 zile de la momentul rezervarii se plateste AVANS 50% din valoarea comenzii (cash sau prin virament bancar), diferenta urmand a se plati cu minim 4 zile inainte de a avea loc activitatea.
Avansul platit este NERETURNABIL, indiferent de motivul anularii/neprezentarii.
Orice comanda initiala pentru care nu s-a platit avansul in termen de 10 zile calendaristice se anuleaza automat.
PRETUL:
Preturile sunt valabile pentru minim 30 de platitori. Daca sunt intre 25 si 29 de platitori, se adauga 35,00 RON/persoana.
Preturile afisate sunt valabile pentru adulti si copii cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani, daca nu este specificat altfel.
* Pretul este negociat drept pret de grup, nu drept pret individual, prin urmare acceptarea ofertei presupune acceptarea conditiilor de cazare (camere duble transformate in camere triple prin adaugarea unui pat suplimentar; apartamente cu canapea extensibila in living, etc)

** Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua modificari in program, in functie de factorii externi

Scrieți o recenzie

Excursie-Circuit 3 zile in Apuseni: "Trecator prin Tara Motilor"

va invitam sa descoperim impreuna Tara Motilor din Muntii Apuseni, pe un traseu mai putin batut de turisti, dar cu atat mai frumos!

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Această ofertă nu are încă niciun comentariu!

30 alte oferte in aceeași categorie:

Vizualizate recent

Cod QR