Excursie 3 zile Trecator prin Tara Motilor

00173

va invitam sa descoperim impreuna Tara Motilor din Muntii Apuseni, pe un traseu mai putin batut de turisti, dar cu atat mai frumos!

Detalii..

105,00 €

- +

 
Descriere

* un produs original marca Children Tour

 Varsta: +8 ani 

Servicii incluse:

- transport cu autocar cu dotari turistice (centuri de siguranta, sistem de climatizare, sistem de sonorizare)

- taxe de parcare

- ghid-insotitor in excursie

- 2 nopti cazare in camere cu 3-4 locuri si apartament cu 5 locuri, cu baie proprie, la Pensiune 3 margarete in zona Baia de Aries; Pensiunea dispune de piscina exterioara incalzita cu panouri solare, teren de sport, loc de joaca, restaurant, terasa, o curte mare, inverzita, la liziera padurii (455 km de Bucuresti)

- mesele: 2 mic dejunuri, 2 cine; 1 pranz la pachet

- intrarile la obiective

- cazare si mese sofer si ghid

Servicii optionale:

- masa de pranz (meniu prestabilit) – aprox 25-30 RON/persoana

- alte servicii in afara celor ofertate 

Program excursie:

Ziua I

- plecare din Bucuresti la ora 07,30

- tur pietonal ghidat in Centrul Vechi al orasului Sibiu (Colivia Vrajitoarelor, Podul Minciunilor, Turnul cu ceas, Piata Mare, Piata Mica si Piata Huet, Zidurile Cetatii Sibiului, Turnul Sfatului, Turnul Scarilor, Pasajul Scarilor, Pasajul Aurarilor, Palatul Brukenthal, Palatul Primariei, Casa Calfelor, Fantana Arteziana din Piata Mare)-1,5 ore

- cazare si cina la Pensiune in zona Baia de Aries

- Cinema Night (vizionare film) – in Pensiune 

Ziua II

- mic dejun servit la Pensiune

- vizita la Muzeul Mineritului de la Rosia Montana

- vizita la biserica scufundata de la Gemenea, una dintre cele 8 biserici scufundate din Romania, din care se mai vede doar turla, in mijlocul lacului

- masa de pranz la pachet

- vizita la situl rural de la Rimetea, un sat cu un patrimoniu arhitectural extraordinar, unic in Romania, ascuns intr-o imensa „caldare cu granit”-Muntii Trascau-Apuseni. Multe dintre casele din sat sunt albe, cu ferestre verzi, neschimbate de peste 100 de ani. Fiecare poarta in parte are niste incrustatii specifice, care arata daca proprietarul e casatorit sau nu, (aratind ca ”un interfon”), cand a fost construita poarta si alte cateva date specifice detinatorului casei… arhitectura e mai mult saseasca, sau mai bine zis elvetiana, zona din care au fost adusi minerii, cu dublu scop: sa exploateze zacamintul de fier si sa apere trecatoarea. Din Evul Mediu pana in anul 1876, localitatea a facut parte din Scaunul Secuiesc al Ariesului.

- vizita la Manastirea Rimetea, sitata pe Valea Piratului

- cazare si cina la Pensiune

- Seara Jocurilor de Societate

- BBQ si Foc de Tabara (daca permit conditiile meteo)

 

Ziua III

- mic dejun servit la Pensiune

- tur pietonal ghidat in Cetatea Alba Carolina (Traseul Celor Trei Fortificatii, Catedrala Reintregirii, Catedrala Romano-Catolica, veche de peste 1000 de ani, Obeliscul lui Horea, Closca si Crisan, Muzeul National al Unirii, Sala Unirii)-1,5 ore

- sosire in Bucuresti dupa ora 21,30

 

Conditii de participare:

- Oferta este valabila pentru un grup de minim 25 de persoane platitoare. Daca sunt intre 20 si 24 de platitori se adauga 20 RON/persoana.

- Rezervarea se considera ferma dupa plata unui avans de 45% (avansul este nereturnabil in caz de renuntare/neprezentare). Diferenta se plateste cash in ziua excursiei sau prin virament bancar, cu minim 3 zile inainte de data excursiei.

- Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua modificari in program, in functie de factorii externi.

 

** Pretul este negociat drept pret de grup, nu drept pret individual, prin urmare acceptarea ofertei presupune acceptarea conditiilor de cazare (camere duble transformate in camere triple prin adaugarea unui pat suplimentar; apartamente cu canapea extensibila in living, etc)

 

Va rugam sa ne transmiteti oferta semnata si de dumneavoastra, urmand ca programul final convenit impreuna sa nu mai fie modificat ulterior, fara motive bine intemeiate!

 

NOTA         

Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta Conditiile si Termenii de utilizare care respecta Legea Comertului Electronic, Legea Contractelor la Distanta, Legea privind Protectia Datelor Personale si Legea Protectiei Consumatorilor si isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea de pe site-ul www.childrentour.ro

Scrieți o recenzie

Excursie 3 zile Trecator prin Tara Motilor

va invitam sa descoperim impreuna Tara Motilor din Muntii Apuseni, pe un traseu mai putin batut de turisti, dar cu atat mai frumos!

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Această ofertă nu are încă niciun comentariu!

27 alte oferte in aceeași categorie:

Vizualizate recent

Cod QR