Circuit Budapesta si Viena (cu autocarul)

00151

circuit cu autocarul la Budapesta si Viena
28.09.-03.10.2018

Detalii..

385,00 €

- +

 
Descriere

Viena are un suflet stravechi. Dar unul care, cu usurinta capitalei valsului, a inspirat noua si vechea avangarda deopotriva. Rezultatul: un melanj de arhitectura magnifica si un sarm induiosator. Daca veti privi de pe Kahlenberg in jos spre Dunare, veti putea percepe Viena cu toate simturile. Veti vedea dealurile cu vita de vie, iar putin mai in spate se va vedea stralucind in soare bogatia de cladiri a metropolei central-europene. Timp de o jumatate de mileniu s-a scris aici istoria lumii. La fel si istoria artei. 

Budapesta, supranumită "Parisul de Est", "Mireasa Dunării" sau "Perla Dunării", este capitala Ungariei. Budapesta este un oras ce abunda de obiective turistice si locuri frumoase, care fac din capitala Ungariei o destinatie de vacanta ideala. Datorita faptului ca Budapesta ofera o multitudine de obiective turistice si istorice, orasul poate fi considerat unul dintre cele mai frumoase orase din Europa si din lume. Multi considera Budapesta si poate pe buna dreptate locul de nastere al lumii moderne. 


Pretul excursiei:

- 355 EUR/copil pana in 14 ani

- 385 EUR/adult 

Servicii incluse:

- transport cu autocarul (centuri de siguranta, climatizare, confortabil si curat)

- taxe de autostrada; taxe de drum

- 1 noapte cazare in camere de 4-6 locuri in Hostel din zona Budapesta

- 4 nopti cazare in camere de 4-6 locuri in Hostel din zona Viena

- asistenta turistica atat pe traseu, cat si in Budapesta si Viena (ghid-insotitor) in limba romana 

Program excursie:

Ziua 1

- 07,00 intalnire cu reprezentantul Children Tour; plecare spre Viena pe ruta Bucuresti-Rm Valcea-Sibiu-Deva-Timisoara-Arad-Szeged-Budapesta-Viena

- 19,00 sosire la Budapesta

- Croaziera pe Dunare Budapesta by Night (minim 15 persoane platitoare)

- 22,00 sosire la locatia de cazare din zona Budapesta 

Ziua 2

- 08,00 trezirea; igiena; mic dejun in regim propriu

- tur panoramic de oras Budapesta

- Castelul Buda, Palatul Regal, Biserica Incoronarii Matyas, Bastionul Pescarilor, Muzeul Martipanului, Monumentul Eroilor, Castelul Huniazilor, Palatul Parlamentului Ungar, Podul cu Lanturi, Podul Elisabeta, Insula Margareta

- 21,00 sosire la locatia de cazare din zona Viena

 

Ziua 3

- 08,00 trezirea; igiena; mic dejun in regim propriu

- tur panoramic de autocar pe Ringul Vienez (Aceasta e strada lunga de peste 5 kilometri, care inconjoara centrul orasului. Ea a fost construita din ordinul imparatului Franz Joseph, la mijlocul secolului 19 si aici se afla multe dintre cele mai importante cladiri din Viena: palate, muzee si sedii ale institutiilor statului. Dintre acestea, Opera de Stat, Muzeul de istorie naturala, Primaria si Bursa. Cladirile infatiseaza diferite stiluri arhitecturale si sunt considerate adevarate capodopere. Constructia Ringstrasse a inceput in anul 1857, strada fiind inaugurata in 1865.)

- Palatul Imperial Hofburg (Palatul Imparatesei Sissi a Imperiului Austro-Ungar. Acest palat a jucat un rol important in istoria guvernului austriac, fiind construit in secolul 13. Aici au locuit unii dintre cei mai influenti regi din Europa, printre care Habsburgii si conducatorii Imperiilor Roman si Austro-Ungar. In prezent aici se afla un muzeu si resedinta presedintelui austriac. Palatul are numeroase aripi si incaperi, construite de diferite fete regale de-a lungul secolelor, dar numai trei parti ale sale sunt deschise in prezent pentru public: Apartamentele Imperiale, Muzeul Sisi, dedicat lui Elizabeth, sotia Imparatului Franz Joseph si Colectia de argint, care include obiecte casnice imperiale.)

- Scoala Spaniola de Calarie de la Palatul Hofburg (Este o scoala traditionala pentru cai din rasa lipitani, care ofera reprezentatii pentru public in incinta Scolii de iarna de calarie, din Hofburg. Scoala numeste aceste performante dresaj clasic, dar majoritatea celor care le urmaresc le numesc magie. Locatia dreseaza cai de mai bine de 400 de ani. Cei 68 de armasari, ai caror stramosi provin din Spania – sunt antrenati si ofera reprezentatii la Scoala de iarna, inca din anul 1735. Caii si calaretii deopotriva beneficiaza de instruire speciala care dureaza mai multi ani.)

- Wiener Rathaus – celebra Primarie vieneza (Cladirea in stil gotic, construita in anul 1880, se mandreste cu statuia cavalerului medieval, Rathausmann, care sta in varful turnului si este un simbol al Vienei.)

- Strada Graben - Coloana Ciumei

- Catedrala Sfantul Stefan (Cunoscuta si sub numele de Stephansdom, a fost initial, in secolul 12, o biserica parohiala. In prezent, aici tine slujbe arhiepiscopul catolic al Vienei. Biserica a fost distrusa in timpul celui de-al doilea razboi mondial, dar a fost reconstruita in sapte ani. Catedrala, unul dintre cele mai importante simboluri ale orasului se inalta semeata la linia orizontului. Acoperisul sau impresionant este acoperit de 230000 de tigle. Constructia are peste 18 altare, construite in diferite momente ale existentei sale si contine si opere de arta valoroase.)

- Strada comerciala Mariahilferstrasse – timp liber pentru shopping

- 21,30 intoarcere la locatia de cazare din zona Viena

 

Ziua 4

- 08,00 trezirea; igiena; mic dejun in regim propriu

- ShokoMuseum (Muzeul Ciocolatei din Viena)

- Palatul Schonbrunn (Palatul Schonbrunn trebuia sa fie Versailles-ul Imperiului Austriac insa, in anul 1695 atunci cand Fischer von Erlach a proiectat palatul, costurile pentru ridicarea sa erau prea mari. Astfel, palatul a fost conceput initial mai mult ca resedinta de vara a Habsburgilor dar incepand cu Maria Tereza (1717-1780) a inceput si epoca de aur a Habsburgilor, ea alegandu-si ca resedinta Palatul Schonbrunn.)

- Schonbrunn Zoo Wien

- Parcul de distractii Prater (Roata Mare este deschisa publicului tot timpul anului si se numara printre cele mai vizitate obiective turistice ale metropolei dunarene.)

- 21,00 intoarcere la locatia de cazare din zona Viena 

Ziua 5

- 08,00 trezirea; igiena; mic dejun in regim propriu

DonauTurm Tower (Turnul Dunarii)

- Baile Termale de langa Viena (3 ore)

- 21,00 intoarcere la locatia de cazare din zona Viena 

Ziua 6

- 06,00 trezirea; igiena; mic dejun in regim propriu

- 07,00 preluare bagaje de la locatia de cazare si plecarea spre Bucuresti

- 23,30-24,00  sosire la Bucuresti, in functie de trafic si de stationarea in vami 

Servicii optionale (neincluse in pret):

- transport local cu metroul sau autobuzul

- intrarile la obiective

- mancarea si alte cheltuieli personale

- asigurari medicale si storno 

Intrari la obiective (neincluse in pret):

- biletele de intrare la obiective in Viena:

- Prater: Roata Mare – 9,00 EUR/adult, 4,00 EUR/copil; Viena Rollercoaster - 3,00 EUR/adult, 2,50 EUR/copil

- ShokoMuseum – 7,00 EUR/adult si copil peste 11 ani; 6,00 EUR/copil 5-10 ani; gratuit pentru copiii sub 5 ani

- Palatul Hofburg + Palatul Schonbrunn + Colectia de Mobila Imperiala -31,00 EUR/adult; 28,00 EUR/student 19-25 ani; 19,00 EUR/copil 6-18 ani; gratuit pt copii sub 6 ani

- Scoala de Calarie de la Palatul Hofburg - 19 EUR/adult; 15,00 EUR/student 19-27 ani; 10,00 EUR/copil 6-18 ani; gratuit pentru copii sub 6 ani

- Schonbrunn  Zoo Wien - 19,50 EUR/adult; 10,00 EUR/copil 6-18 ani; gratuit pentru copii sub 6 ani

- Trenulet panoramic Parc Schlos Schonbrunn+Zoo – 7,00 EUR/adult; 4,00 EUR/copil

- Termele Vieneze (3 ore) – 18 EUR/adult; 13,50 EUR/copil 3-14 ani

- DonauTurm Tower – 8,50 EUR/adult; 07,40 EUR/elev si student 14-25 ani; 6,50 EUR/copil 6-14 ani; gratuit pentru copii sub 6 ani

- biletele de intrare la obiective in Budapesta:

- Muzeul Martipanului-3,00 EUR/persoana

- Palatul Parlamentului-7,50 EUR/adult (cetatean UE); 4,50 EUR/copil si adolescent 6-24 ani (UE); gratuit pt copii sub 6 ani

- croaziera pe Dunare Budapesta by Night – aprox 25,00 EUR/persoana (1,5 ore; cina inclusa; bauturi racoritoare sau apa plata)

Conditii de participare:

- Sunt disponibile 45 de locuri (autocar/cazare), care se ocupa in ordinea inscrierii, respectiv a platii avansului pentru excursie.

- Oferta este valabila pentru un grup de minim 25 persoane platitoare. Inscrierile se pot face atat individual, cat si in grup. Pentru mai putine persoane inscrise tariful se poate modifica (se adauga 40 EUR/persoana pt grup 20-24 persoane platitoare).

- Rezervarea se considera ferma dupa plata unui avans de 50% (nereturnabil in caz de anulare/neprezentare). Diferenta se plateste cu minim 30 de zile inaintea plecarii.

- Iesirea din tara a minorilor se face cu respectarea legilor: pasaport nominal, valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara, procura legalizata data de ambii parinti pentru adutul insotitor (cadru didactic sau ghid-insotitor in excursie) si cazier juridic al adultului (cadru didactic sau ghid-insotitor) care preia in responsabilitate minorul.

- Intrarile la obiective se platesc separat

- Tariful este valabil in ziua postarii ofertei, acesta putandu-se modifica in functie de factori externi (transport, taxe de aeroport, tarife cazare, etc.).

- Elevii si studentii sunt rugati sa aiba la ei carnetele de elev/student, vizate la zi. Profesorii trebuie sa aiba asupra lor o legitimatie cu fotografie, vizata la zi. 

* Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua modificari in program, in functie de factorii externi.

Scrieți o recenzie

Circuit Budapesta si Viena (cu autocarul)

circuit cu autocarul la Budapesta si Viena
28.09.-03.10.2018

Scrieți o recenzie

 
Comentariu(0)

Această ofertă nu are încă niciun comentariu!

23 alte oferte in aceeași categorie:

Cod:: 197 ID:: 00285

Dubai & Sharjah

Cod:: 46 ID:: 00112

CARNAVAL LA VENETIA

Cod:: 257 ID:: 00340

Paris 8 Martie

Vizualizate recent

Cod QR