Sarbatori în România 

Cele mai frumoase Sarbatori se petrec acasa, in Romania! Nicaieri cozonacul nu are o aroma mai apetisanta, traditiile nu sunt mai bine pastrate, petrecerile nu se prelungesc mai mult in noapte
Detalii...
 • Dragobete
  Dragobete
  Ziua lui Dragobete, zeul tineretii, al veseliei si al iubirii are origini stravechi. Dragobete este un personaj preluat de la vechii daci si transformat ulterior intr-un protector al tinerilor si patron al iubirii. Urmând firul anumitor legende populare, se pare ca Dragobete (numit si “Cap de primavara”, “Navalnicul” sau “Logodnicul Pasarilor”) nu era nimeni altul decât fiul babei Dochia, un flacau extrem de chipes si iubaret, care seducea femeile ce ii ieseau in cale. Dragobete a ramas insa pâna in ziua de astazi ca simbolul suprem al dragostei autohtone.
 • 8 Martie
  8 Martie
  Ziua de 8 Martie este cunoscuta in intreaga lume ca sarbatoarea internationala a femeii. Luna martie este prima luna de primavara, luna in care natura renaste si razele soarelui incep sa ne incalzeasca sufletele.
 • Pasti si 1Mai
  Pasti si 1Mai
  Sarbatoarea Pastelui în Romania este un motiv de bucurie si aduce mereu in sufletele oamenilor credinciosi speranta si liniste.
 • 1 Iunie
  1 Iunie

  Ziua Copilului este o sarbatoare care ne indeamna sa ne minunam si sa ne bucuram de fiecare zi si clipa a vietii, precum cei mici. Sa sarbatorim alaturi de copii, nepotii, fratii sau vecinii nostri si sa ne lasam inspirati de bucuria lucrurilor simple sau … sa nu uitam de copilul din noi. Asadar, aceasta zi este un bun prilej pentru a uita de toate grijile, de a ne aminti de „cea mai frumoasa iluzie” … copilaria.

 • Rusalii
  Rusalii
 • Craciun
  Craciun
 • Revelion 2020
  Revelion 2020
Afișate 1 - 10 din 10
Afișate 1 - 10 din 10

Cod QR

Vizualizate recent

Niciun produs vizualizat încă...