Turism intern 

Turism intern
 • City Break în România
  City Break în România
  organizam excursii cu autocarul sau avionul tip city break, pentru vizitarea celor mai frumoase orase din Romania
 • Circuite in tara
  Circuite in tara

  Organizare circuite in Romania cu autocarul, pentru a descoperi cele mai frumoase locuri pe care tara noastra le ofera spre vizitare si pentru relaxare.

 • Litoral România
  Litoral România
  Cazare Litoral, Sejururi, Hoteluri
  Litoralul românesc se numără printre regiunile cele mai spectaculoase ale țării noastre, oferind peisaje uimitoare. Cu o lungime totala de 245 de kilometri, litoralul românesc se întinde din nord, de la granița cu Ucraina, până în sud, la granița cu Bulgaria, delimitând estul Dobrogei de apele Mării Negre. Pe mai mult de jumătate din intinderea sa (163 km), din extremitatea nordică până aproape de Năvodari, litoralul românesc este dominat de Delta Dunării și lacurile de coastă. începand din zona Capului Midia (Navodari) și până la Vama Veche (granița cu Bulgaria), plajele cu nisip fin stăpânesc litoralul românesc. Aceasta porțiune de litoral se întinde pe o distanță de 82 de kilometri și reprezintă zona cea mai frecventată de turiști..
 • Vacanțe la munte
  Vacanțe la munte
  Pentru vacanțele la munte în România, va invităm să descoperiți peisaje de vis, locuri pline de mistere, ape minerale miraculoase, trasee montane ușoare, peșteri, cursuri de ski în sezonul rece, în hoteluri sau pensiuni renumite pentru ospitalitate și preparatele culinare. Fie de sărbători, fie în vacanțe sau concediu, muntele va rămâne întotdeauna locul în care ne vom încărca cu energie și optimism...
 • Sarbatori în România
  Sarbatori în România
  Cele mai frumoase Sarbatori se petrec acasa, in Romania! Nicaieri cozonacul nu are o aroma mai apetisanta, traditiile nu sunt mai bine pastrate, petrecerile nu se prelungesc mai mult in noapte
 • Schi intern
  Schi intern

  Tu iti alegi muntele iar noi iti oferim sfaturi! Pentru pasionati de sporturi de iarna, va oferim cele mai bune oferte de cazare si servici integrare pentru a schi in Romania. 

pe pagină
Afișate 1 - 15 din 55
Afișate 1 - 15 din 55

Cod QR

Vizualizate recent

Niciun produs vizualizat încă...