Pentru orice informații
contactați-ne la telefon
0741 736 412 (Vodafone),
0754 491 711 (Orange)
Contactați-ne prin e-mail:
office@childrentour.ro,
giliolap@yahoo.com

TABARA DE SKI PREDEAL 2018
0 recenzii

Disponibilitate:

Perioada de desfasurare:  04-09 februarie 2018  (05-09 ani; 10-14 ani; 14-18 ani)                                                             

                                                                              

Cost tabara: 1400 RON/copil (pachet complet)

                       850 RON/copil sub 5 ani, fara cursuri de ski

                       1050 RON/adult fara cursuri de ski

                       1550 RON/adult cu cursuri de ski incluse (pachet complet) 

Servicii incluse:

5 nopti cazare

- la Hotel 4****  din statiunea Predeal, aflat  la aprox. 2 km de partiile de ski din Predeal. Aici avem asigurate 5 nopti de cazare in camere de 3-4 locuri (dotate cu TV si baie proprie).

*** Pretul de cazare este negociat drept pret de grup, nu drept pret individual, prin urmare acceptarea ofertei presupune acceptarea conditiilor de cazare (camere duble transformate in camere triple prin adaugarea unui pat suplimentar; apartamente cu canapea extensibila in living, etc.)

3 mese/zi

gandite si pregatite special pentru o alimentatie sanatoasa a copiilor, servite sub forma de buffet suedez; apa la carafa pe perioada meselor. Pe partie, animatorii de tabara servesc in fiecare zi participantii la tabara cu ceai cald. Adultii platitori nu au inclusa cafeaua la micul dejun sau de-a lungul zilei.

Seri tematice

distractive, pregatite cu si pentru participanti

Instructori de ski

- Timp de 5-6 ore pe zi (3 ore pt. grupa de varsta sub 8 ani), cursurile de ski se vor desfasura pe nivele de pregatire: Neinitiati, Incepatori, Medii si Avansati, fiecare grupa lucrand cu instructorul de ski dedicat.

- Neinitiatii invata sa schieze de la zero, iar Avansatii isi perfectioneaza tehnicile de alunecare si control al schiurilor.

- Grupele Medii si Avansati vor schia si pe partiile din Predeal, iar grupele Neinitiati si Incepatori vor merge la patinoar o dupa-amiaza.

Animatori de tabara

Animatorii de tabara din echipa Children Tour supravegheaza si coordoneaza copiii permanent, zi si noapte, alaturi de directorul de tabara (un supraveghetor la 7-8 copii).

Suport medical

La nevoie, se acorda suport medical de specialitate.

Fotografii

Vor fi postate zilnic pe pagina de facebook Tabere Children Tour, pentru ca  parintii sa poata urmari activitatea copiilor.

Diplome

Copiii primesc diplome de participare la tabara.

 

Exemplu de program in tabara:

08,00

trezirea, igiena personala

09,00-09,30

 micul dejun

09,30-13,00   

Cursuri de ski  pe nivele de pregatire

13,15-14,30           

dejunul

14,30-15,30           

odihna/timp liber

16,00-18,30        

Cursuri de ski  pe nivele de pregatire; Grupa de varsta sub 8 ani: program de cabana

18,30-19,00            

- After Ski: cazemate de zapada; tir cu bulgari de zapada; concurs de contruit oameni de zapada haiosi/ciudati; ateliere de creatie; patinoar (*30 RON/copil); Paradisul Acvatic (*35 RON/copil)

19,00-20,15        

cina

20,30-22,00

Seri tematice: Movie Night; White Party Night (costumatie necesara-orice tinuta de culoare alba); Seara Jocurilor de Societate; Carnavalul Zapezii (costumatie si masca necesare); Last Night in The Camp (festivitate de premiere, piñata cu bomboane, etc.)

22,00-23,00

igiena personala si stingerea

 

Servicii optionale (neincluse in pretul taberei):

Inchiriere echipament ski pt. cei are nu au echipament propriu (clapari, bete, skiuri) – aprox 150-200 RON (pt. toate zilele de tabara)

Casca, cagula si ochelarii de ski sunt considerate obiecte persoale si nu se inchiriaza, fiecare copil trebuie sa le aiba pe ale lui, proprii.

 

Ski-Pass (transport pe telescaun, teleski, banda transportoare pt. neinitiati si incepatori): intre 175-300 RON/tabara, in functie de nivelul de schiat al copilului

 

Transport cu autocarul

- In tabara copiii pot fi adusi de catre parintii sau puteti opta pentru transportul asigurat de Children Tour, cu autocarul, cu plecare din Bucuresti. Costul transportului se achita separat (aprox 185 RON/persoana, indiferent de varsta).

- Optiunea initiala de transport exprimata pe fisa de inscriere in tabara NU mai poate fi modificata (veti plati INTEGRAL costul transportului, indiferent ca aduceti dvs. copiii in tabara sau ca alegeti doar un tronson de transport cu autocarul, dus sau intors.)!

 

Conditii de participare:

60 de locuri disponibile

locurile sunt limitate si se ocupa in ordinea inscrierilor (inclusiv locurile in camere)

Grupa de varsta

la tabara pot participa copii si tineri cu varsta intre 05-09 ani; 10-14 ani; 14-18 ani

Inscrierea in tabara

- se achita un avans de 450 RON/copil la inscriere, diferenta urmand a se plati cu 10 zile inainte de data inceperii taberei. Acest avans reprezinta blocarea locului/locurilor de cazare.

- avansul nu este returnabil sub nici-un motiv, dar este transmisibil catre un alt copil

Reduceri

- copiii care provin din aceeasi familie, in aceeasi perioada de tabara, au 35 RON reducere/participant; copiii care participa la mai multe tabere Children Tour au 35 RON reducere, incepand cu a doua tabara

Check-in/check-out

cazarea se face in prima zi de tabara incepand cu ora 15,00 (prima masa - cina), iar predarea camerei se face in ultima zi de tabara la ora 14,00 (ultima masa - pranzul)

 

Notare
0.0 din 0 voturi 5/5

Nicio recenzie pentru acest serviciu.

Împărtășiți experiența dvs. cu ceilalți

TABARA DE SKI PREDEAL 2018

TABARA DE SKI PREDEAL 2018

Organizam editia a cincea a Taberei de ski de la Predeal, in vacanta intersemestriala de iarna 2018

Scrieți-vă părerea

1 400,00 lei

» Adaugă la lista de dorințe