Pentru orice informații
contactați-ne la telefon
0741 736 412 (Vodafone),
0754 491 711 (Orange)
Contactați-ne prin e-mail:
office@childrentour.ro,
giliolap@yahoo.com

Revelion RUSIA 2018
0 recenzii

Disponibilitate:

SERVICII INCLUSE:

» transport cu avionul Bucuresti – Moscova cu retur Sankt Petersburg – Bucuresti cu compania Aeroflot;

» transport cu avionul cursa interna: Moscova – Sankt Petersburg;

» transferuri aeroport – hotel – aeroport;

» 6 nopti cazare cu mic dejun: 2 nopti in Moscova la hotel Korston 4* (sau similar), 4 nopti cazare in Sankt Petersburg la hotel Dostoevsky 4* » tururi panoramice cu ghid local in Moscova si Sankt Petersburg;

» 1 cina la restaurantul hotelului in Moscova;

» vizitarea Catedralei Sf. Vasile;

» vizita Metrou Moscova - cu intrare la statiile reprezentative;

» vizitarea Complexului Kremlin (inclusiv Armureria);

» vizitarea fortaretei Petru si Pavel; » vizitarea Muzeului Ermitaj;

» insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE:

» taxe de aeroport: 180€/persoana (pot suferi modicari);

» taxa viza si procesare acte: 70€/persoana;

» bacsisuri (se practica): 25€/persoana, se achita prin insotitorul de grup, la sosirea in Rusia;

» asigurare medicala obligatorie Lexgarant obtinuta de agentia Tour-Operatoare;

» Detalii necesare: nume, prenume, data nasterii;

» Pret: 9€/pachet 8 zile/persoana pentru persoanele cu varsta cuprinsa intre 2 ani si 64 ani;

» cina festiva de Revelion (vom reveni cu detalii);

» asigurarea storno (optionala, recomandata).

Program

Ziua 1 (28.12): BUCURESTI - MOSCOVA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 10:40, pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Moscova. Sosire la Moscova la ora locala 16:40. Transfer si cazare la hotel Korston 4* sau similar. Cina la restaurantul hotelului.
 

Ziua 2 (29.12): MOSCOVA

Dupa micul dejun, vom avea un tur de oras in cadrul caruia vom vizita Piata Rosie, construita in secolul al XVI-lea de Ivan cel Grozanic si catedrala Sf. Vasile. Vom face o plimbare de o ora cu metroul moscovit, atractie turistica de prima mana, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecarei statii. Dupa amiaza, vizitam Complexul Kremlin (o catedrala si Armureria). Minunat monument arhitectonic si de arta, odinioara fortareata, Kremlinul gazduieste astazi cele mai frumoase palate si catedrale din Rusia.
 

Ziua 3 (30.12): MOSCOVA - SANKT PETERSBURG

Dupa micul dejun si eliberarea camerelor, transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Sankt Petersburg. Sosire la Sankt Petersburg la ora locala 14:50 si transfer in oras pentru un tur panoramic care include: strada Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri, Catedrala Fecioarei din Kazan, Palatul de Iarna, Insula Vasilievsky - cea mai mare insula de pe raul Neva, de unde vom admira cea mai frumoasa priveliste a orasului, Catedarala Sf. Isaac, fortareata lui Petru si Pavel, Piata Senatului, Piata Palatului - una dintre cele mai impresionante din Europa. Cazare la hotel hotel Dostoevsky 4* sau similar.
 

Ziua 4 (31.12): SANKT PETERSBURG - PUSKIN (optional)

Mic dejun. Astazi, va propunem o excursie optionala in orasul Puskin, unde vom putea vizita Palatul Caterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului. Seara (optional), cina festiva de Revelion la restaurantul hotelului.
 

Ziua 5 (01.01): SANKT PETERSBURG - PETERHOF (optional) LA MULTI ANI 2018!

Timp liber pentru odihna. Dupa-amiaza, optional, va propunem o excursie la Petrodvoret (Peterhof), resedinta de vara a tarilor rusi, situat la 34 km de St. Petersburg. Vom admira Marele Palat si gradina principala unde sunt amplasate statuia lui Samson cu leul si fantanile in cascada.
 

Ziua 6 (02.01): SANKT PETERSBURG

Dupa micul dejun, vom face o vizita la fosta resedinta a tarilor Rusiei - astazi spatiul care gazduieste celebrul Muzeu de Arta Ermitaj, ale carui colectii valoroase sunt gazduite in Palatul de Iarna, unul dintre cele mai cunoscute palate imperiale. In continuare vom vizita fortareata Petru si Pavel - cea mai veche constructie, fosta capitala a Imperiului Rus - acum emblema orasului si locul unde se odihnesc multi din fostii tari ai Rusiei. Optional, seara traditionala cu program de folclor rusesc la un restaurant local.
 

Ziua 7 (03.01): SANKT PETERSBURG - BUCURESTI

Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa AEROFLOT catre Bucuresti cu decolare la ora 05:55. Schimbarea cursei la Moscova si sosire la Bucuresti la ora 11:40.

Moscova este capitala Rusiei, situata pe raul omonim. Cu o populatie de 11,2 milioane locuitori este cel mai mare oras din Europa. Este centrul financiar, politic si cultural al tarii.

In randurile urmatoare vom prezenta cateva dintre cele mai tari atractii ale capitalei Rusiei:

In inima Moscovei se afla Kremlinul -  sediul guvernului, una dintre cele mai deosebite structuri arhitecturale si istorice din oras, cu o istorie inca din 1156. Ansamblurile cetatii fortificate inglobeaza istoria, politica si religia fostului imperiu tarist. Zidurile au fost initial construite din piatra alba insa au fost recladite la sfarsitul secolului al XV-lea din distinctiva caramida rosie. In cadrul cetatii exista resedinta oficiala a presedintelui tarii, patru catedrale (Adormirea, Cei doisprezece Apostoli, Arhanghelul, Bunavestire ), trei palate (cel mai important fiind Palatul Patriarhal), doua muzee.

Piata Rosie este, probabil, cea mai renumita piata centrala din lume. Piata si imprejurimile sale inspira intr-un mod pozitiv drama trecutului si prezentul Rusiei. De-a lungul vremii a fost loc public de intalnire pentru a sarbatori festivaluri, pentru a asculta anunturi facute de catre guvern sau pentru a fi martori la executii in timpul domniei lui Ivan Cel Teribil.

Pentru o seara de neuitat in Moscova trebuie sa mergeti la un spectacol la Opera Bolshoi - cel mai vechi si cel mai celebru teatru al Moscovei, precum si al intregii tari, cu opera si balet renumite in intreaga lume. Grandioasa cladire este o capodopera in stil neoclasic rusesc, ce include un pridvor de opt coloane la intrare, deasupra caruia se afla caleasca trasa de cai a lui Apollo, guvernatorul artelor. Stralucitorul interior din cinci straturi este impodobit cu piese de mobilier din catifea rosie, decoratiuni din aur si candelabre, iar marimea salii de concerte ii confera statutul de cel mai mare teatru din lume.

Catedrala Sf. Vasile– este un ansamblu arhitectural de exceptie, alcatuit din 8 capele care o inconjoara pe cea de-a noua. Construita in stil traditional rusesc, catedrala este admirata de localnici si turisti inca din secolul al XVI-lea. Pentru locuitori, Catedrala Sf. Vasile a devenit un simbol important al culturii si istoriei rusesti.

Galeria de Arta Tretyakov adaposteste cateva dintre cele mai marete opere de arta din istoria ruseasca si detine colectia cea mai interesanta de icoane rusesti din lume, ce dateaza din secolul al XI-lea pana in secolul al XVII-lea. Colectia de picturi a galeriei, ilustratii si sculpturi, contureaza arta ruseastca din secolul al XVIII-lea pana in secolul al XX-lea.

Dealul Poklonnaya –dincolo de limita de vest a orasului, se afla un deal neted, din varful caruia se poate vedea toata capitala Rusiei. Aici este amenajat Parcul Victoria pentru o plimbare memorabila "pe acoperisul orasului", o moschee si o sinagoga memoriala pentru victimele din razboi, precum si un muzeu in aer liber dedicat victoriei asupra lui Napoleon.
Catedrala lui Hristos Mantuitorul - cea mai mare Biserica Ortodoxa din lume. Versiunea originala a fost ridicata in semn de comemorare a infrangerii lui Napoleon si a sfarsit sub buldozere din ordinea lui Stalin. Duplicatul catedralei a fost construit intre 1990-2000,  dainuind ca simbol al renasterii si al Moscovei moderne.

Peste 75 de institutii importante de invatamant, printre care faimoasa Universitate de Stat se afla in Moscova, Muzeul de Arta "A. S. Puskin", Muzeul Central "V. I. Lenin", Palatul cu Fatete din Kremlin, Muzeul Oriental al Culturii, Tezaurul Tarilor din Kremlin, Expozitia Realizarilor Economice ce include 72 de pavilioane ce prezinta industria, agricultura, stiinta si cultura tarii.

Notare
0.0 din 0 voturi 5/5

Nicio recenzie pentru acest serviciu.

Împărtășiți experiența dvs. cu ceilalți

Revelion RUSIA 2018

Revelion RUSIA 2018

Durata: 7 zile / 6 nopti Plecare: 28.12.2017

28.12.2017-03.01.2018

- de la 795 EUR/persoana, loc in camera dubla; taxele de aeroport nu sunt incluse in pret

Scrieți-vă părerea

3 750,00 lei

» Adaugă la lista de dorințe