Pentru orice informații
contactați-ne la telefon
0741 736 412 (Vodafone),
0754 491 711 (Orange)
Contactați-ne prin e-mail:
office@childrentour.ro,
giliolap@yahoo.com

Mini-vacanta de 1 Decembrie la Istanbul
0 recenzii

Disponibilitate:

3 NOPTI CAZARE + TRANSPORT AUTOCAR  - 109 Euro

3 NOPTI CAZARE + TRANSPORT AUTOCAR + BONUS CROAZIERA PE BOSFOR SI TUR ECUMENIC - 129 Euro

Ziua 1 (Miercuri) – Ora 11:00 - Plecare din Cluj catre Istanbul pe traseul: Turda (ora 11:40) – Aiud (11:45)-Alba Iulia (ora 13:00)- Deva (transfer 12:30)- Sebes (ora 14:00) – Sibiu (ora 15:00)- Brasov (17:45)-Ploiesti (19:45)- Bucuresti (ora 21:00). Traversarea Bulgariei pe parcursul noptii.

Ziua 2 (Joi) - Sosire in Istanbul. Cazare la hotel 3* situat in zona Laleli. Dupa cazare la hotel si o scurta pauza vom face un tur al celor mai importante biserici ortodoxe ale fostei capitale a Bizantului - tur ecumenic. Vom vizita : Biserica Vlacherne, Patriarhia Ecumenica de Constantinopol, Biserica Romaneasca Sf. Paraschevi (aflata in partea asiatica a orasului), Biserica Izvorul Tamaduirii. Vom continua ziua cu o superba Croaziera pe Bosfor ,care va da ocazia sa vizitati atat malul european, cat si cel asiatic al Istanbulului, Cornul de Aur, palatele plimbare si cumparaturi.

Ziua 3 (Vineri) - Dupa micul dejun, optional Croaziera la Insula Printilor – Buyuk Ada sau timp liber pentru cumparaturi. Dupa amiaza, timp liber pentru plimbare si shopping in cel mai fascinant loc de cumparaturi din Istanbul : Marele Bazar, faimos pentru multitudinea si diversitatea magazinelor. Optionl croaziera pe Marea Marmara la Insula Printilor - Buyukada (40 EUR/pers – tariful include transport local + vapor, turul insulei cu trasura si pranz cu bauturi)

Ziua 4 (Sambata) - Dupa micul dejun – tur pietonal de oras cu vizitarea celor mai importante obiective turistice ale “orasului de pe doua continente”, ce amintesc de grandoarea Imperiului Bizantin si mai tarziu a celui Otoman : Hipodromul, Moscheea Albastra, Aghia Sophia, Palatul Topkapi. Dupa amiaza, shopping la Bazarul Egiptean (Misir Carsisi) – situat aproape de Moscheea Albastra, de unde puteti achizitiona diverse condimente si mirodenii parfumate. Optional – Seara Turceasca 35 EUR/pers.

Ziua 5 (Duminica) – Dupa micul dejun avem 2 ore la dispozitie pentru ultiumele cumparaturi plecare catre Romania (in jurul orei 11:00); sosire la Bucuresti in jurul orei 00.00, Sibiu- in jurul orei 05.00, Deva- in jurul orei 08.30, Cluj – in jurul orei 09.30 in functie de trafic si de formalitatile vamale.

Servicii incluse:

- Transport autocar - clasificat pentru curse internationale, pentru imbarcare din Bucuresti.

- 3 nopti cazare (loc in camera DBL) cu mic dejun la hotel 3* in Istanbul

- BONUS - Tur ecumenic si tur pietonal cu insotitor in piata Sultanahmet

- Insotitor de grup din partea agentiei de turism

Servicii neincluse:

Supliment pentru imbarcare din Ardeal  - *Transfer pentru minim 4 persoane Cluj Napoca - 25 Eur/pers Turda, Aiud, Alba Iulia, Deva, Sebes, Sibiu, Brasov, Ploiesti - 20 EUR/pers

- Excursiile optionale – Insula Printilor- 40 euro/pers , Seara Turceasca – 35 euro/pers

- Biletele de intrare la muzee si alte obiective turistice (tarife informative: Moscheea Albastra: Gratuit; Biserica Sf. Sofia: 9 Euro; Palatul Topkapi + Haremul Sultanului: 15 Euro).

- Ghid local autorizat pentru vizita ghidata in interiorul obiectivelor turistice (10 euro/pers – pentru grup de min. 20 pers).

- Cheltuieli personale , asigurarea medicala.

Reduceri/ Suplimente :

Reducere loc in camera TPL – 10 EUR/pers

Copii 0-6.9 ani in camera cu 2 adulti: GRATUITATE Copii 7-11.9 ani in camera cu 2 adulti: 30 EUR reducere/copil Supliment camera SGL – 50 EUR/pers

Plecari din urmatoarele orase : Cluj Napoca, Tg Mures*, Turda, Alba Iulia, Aiud, Deva, Sebes, Sibiu, Fagaras, Brasov, Ploiesti, Campina, Bucuresti, Giurgiu *transfer gratuit pentru minim 4 persoane

Note: Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania

- Oferta valabila pentru grup minim de 30 de participanti.

- In cazul in care nu se indeplineste numarul minim de persoane necesar pentru a se efectua transferurile din orasele mentionate (*), turistul se va imbarca din cel mai apropiat oras aflat pe traseul autocarului.

- Unitatile de cazare sunt clasificate conform legislatiei turistice si normelor de clasificare locale.

- Insotitorul de grup poate modifica ordinea vizitarii obiectivelor, fara a omite insa nici unul din obiectivele turistice mentionate in program si fara a afecta programul turistic.

- Pentru zilele 3 si 4 nu se pune la dispozitie transport autocar. Deplasarile se vor face pietonal sau cu transportul local.

- Copiii beneficiaza de reducere doar pentru cazare in camera cu 2 adulti.

- Pentru explicatii in interiorul obiectivelor turistice , grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali autorizati (conform legilor internationale, doar ghizii locali autorizati au dreptul sa ofere servicii in interiorul oraselor, muzeelor, monumentelor etc- contra cost – 10 euro/pers, astfel ghizii romani vor putea oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, de obicei in autocar).

- Tarife la obiectivele turistice pot suferi modificari in functie de sezonul turistic, biletele pentru intrari se platesc la fata locului.

Croaziera pe Marea Marmara la Insula Printilor – Buyukada- 40 E/persTariful include: transport local + vapor, turul insulei cu trasura si pranz cu bauturi Se pleaca in jur de ora 8.30 se merge cu transport local – cu tramvai sau metrou pana in statia Kabatas de unde se ia ferryboat ul. Mergem cam o ora si jumatate pana la ultima insula si cea mai mare – Buyukada. Se face turul insulei cu trasura . Oprim la punctul de belvedere si de acolo urcam 1,5 km pana la Manastirea Sf Gheorghe – unde este si o icoana facatoare de minuni. Atentie- este nevoie de incaltaminte comoda, drumul este un pic in panta. Facem o pauza de 20- 30 minute pentru a savura un ceai turcesc si pentru a admira minunata panorama asupra orasului Istanbul si a insulelor. Coboram si continuam plimbarea cu trasura. Facem pauza pentru masa de pranz la un restaurant in port. Avem la dispozitie 30 de minute pentru cumparaturi. Ne imbarcam pe ferry boat si ne intoarcem in Istanbul.

Seara Turceasca – Gar Music Hall - 35 E/pers Cina traditionala turceasca cu bauturi si program artistic. Pentru turci, bunadispozitie si distractia sunt la ordinea zilei. Daca tot ai ajuns la Istanbul nu te poti intoarce acasa fara sa iei parte la o petrecere turceasca autentica, cu dansuri orientale, atmosfera vibranta si mancare traditionala. Unde mai pui ca vei putea “fura” si din miscarile vestitelor dansatoare din buric! Vei avea parte de o seara turceasca plina de momente artistice autentice. Spectacolele imbina dansurile traditonale ale cadanelor, ritmurile orientale ale muzicii turcesti cu mancarea delicioasa si atmosfera de petrecere. Aceasta include un meniu cu aperitiv si fel principal si bauturi la alegere ( 1 sticla de vin, 2 beri sau 2 sucuri). Va fi spectacol cu dansuri traditionale turcesti, bellydance si concert de muzica usoara pentru fiecare nationalitate in parte.

INFORMATII IMPORTANTE -In cazul transferului cu autocarul, se accepta un bagaj de max. 20 kg/pers in cala si max. 5 kg bagaj de mana in autocar. Agentia isi rezerva dreptul de a refuza bagajele voluminoase in cazul in care acestea depasesc limita impusa si ingreuneaza procesul de imbarcare, respectiv de a percepe o taxa suplimentara de bagaj (1 EUR/ kg) pentru bagajele ce depasesc limita impusa.

- Nerealizarea programului turistic, sau realizarea defectuoasa din vina unor turisti, nu atrage raspunderea agentiei

- In cazul in care nu se indeplineste numarul minim de persoane pentru transport direct cu autocarul dintr-un oras aflat in oferta atasata, agentia isi rezerva dreptul de a organiza transfer cu microbuz/ autoturism (respectand normele legislative in vigoare) pana la punctul de imbarcare al grupului la autocar (cel mai apropiat oras de pe ruta autocarului)

- Cazarea in camere se va face dupa ora 14:00 (sau mai devreme, in functie de disponibilitatea camerelor), iar in ziua terminarii sejurului camerele se vor elibera la ora 09:00 (cu depozitarea bagajelor in cadrul hotelului).

- In ziua de check out, plecarea catre Romania va fi in jurul orelor 11:00.

- Agentia nu raspunde in cazul in care autoritatile de trecere a frontierei nu permit trecerea frontierei de catre anumiti turisti, din motive individuale.

- Cetatenii de alte nationalitati decat cea romana sunt obligati sa se informeze asupra regimului vizelor si sa obtina documentele necesare calatoriei in functie de tara de destinatie si tarile de transit, agentiei nefacandu-se raspunzatoarea daca li se refuza intrarea /iesirea in/din Bulgaria /Turcia.

- Turistii vor calatori in Turcia cu PASAPORT valabil , minorii sub 14 ani trebuie sa aiba pasaport. Minorii neinsotiti de ambii parinti vor avea asupra lor declaratie notariala data de parintele/parintii lipsa in favoarea majorului insotitor ; majorul insotitor trebuie sa aiba cazierul judiciar de la politie asupra lui. Mai multe detalii pe www.politiadefrontiera.ro) .

- Conditiile de reziliere a contractului de prestari servicii turistice sunt precizate in contractul inchiat cu agentia.Pentru a preintampina eventualele neplaceri va recomandam incheierea asigurarii storno odata cu incheierea contratului la agentie.

- Eventualele reclamatii referitoare la conditiile de cazare, sau orice alte nemultumiri legate de desfasurarea programului, se vor face direct la agentia partenera locala; datele referitoare la excursiile optionale sunt informative. Zilele in care acestea se efectueaza precum si tarifele acestora vor fi furnizate de catre agentia locala partenera.

- Orele de imbarcare si locul de intalnire se vor comunica turistilor cu o zi inaintea plecarii in excursie. -Asezarea turistilor in autocar va fi realizata in ordinea inscrierii acestora in agentie (conform centralizarii vanzarilor la agentia tour-operatoare) si poate sa difere in functie de diagrama autocarului / tipul de autocar utilizat.

- Conditiile de reziliere a contractului de prestari servicii turistice sunt precizate in contractul incheiat cu agentia.

Aceasta oferta reprezinta anexa la contractul de prestari servicii.

Am luat la cunostinta conditiile ofertei,

Nume si semnatura turist.....................................

Notare
0.0 din 0 voturi 5/5

Nicio recenzie pentru acest serviciu.

Împărtășiți experiența dvs. cu ceilalți

Mini-vacanta de 1 Decembrie la Istanbul

Mini-vacanta de 1 Decembrie la Istanbul

Hai la Istanbul in mini-vacata de 1 Decembrie! 29.11.2017-02.12.2017

Scrieți-vă părerea

520,00 lei

» Adaugă la lista de dorințe