Pentru orice informații
contactați-ne la telefon
0741 736 412 (Vodafone),
0754 491 711 (Orange)
Contactați-ne prin e-mail:
office@childrentour.ro,
giliolap@yahoo.com

Magia Sarbatorilor la Petrecerile corporate de Craciun
0 recenzii

Disponibilitate:

Dragi prieteni,

In mod sigur bugetul de sarbatori al companiei dumneavoastra include si o petrecere corporate cu participarea clientilor si angajatilor, dar si a copiilor acestora. Precum stiti, pentru a oferi parintilor posibilitatea de a se distra fara grija copiilor, acestia au nevoie de supraveghere. Dar si mai bine este sa-i implici in activitati interesante, inedite, pe placul lor. Cum ar fi…sa creeze jucarii, pentru a veni in ajutorul lui Mos Craciun! Sau sa pregateasca o mica gustare pentru reni si spiridusi…Si cate nu mai pot face manutelelor harnice, daca sunt bine indrumati! 

Pentru a veni in sprijinul dumnevoastra, am conceput o o oferta bogata de ateliere de creatie si bricolaj pentru copii. Ne deplasam la sediul/locatia dumneavoastra in ziua si la ora convenita, cu materialele necesare si Craciunitele/Spiridusii-ajutoare ale lui Mos Craciun, care sa-i indrume pe copii sa creeze lucruri minunate! De-a lungul activitatii colectam scrisori catre Mos Craciun, cea mai frumoasa scrisoare fiind premiata! Toti copiii participant vor fi serviti cu punch si vor primi dulciuri. Reusim astfel sa cream o atmosfera magica, de sarbatoare, foarte pe placul copiilor si parintilor. 

Pentru programari va rugam sa ne contactati telefonic sau in scris. Rezervarea ferma a zilelor-orelor convenite se face in urma platii unui avans de 30%, urmand ca diferenta sa se achite in ziua in care are loc activitatea. 

Ne dorim o colaborare viitoare speram noi de succes, cu participarea a cat mai multor copii.  


Observatii:

ü  Oferta este valabila pentru un grup de minim 40 de copii platitori; numarul maxim de participanti difera in functie de atelier si este bine sa ne intrebati;

ü  Preturile includ materialele folosite la ateliere, precum si indrumarea necesara; colegii nostri vor fi imbracati in costumatie specifica Sarbatorilor de Iarna;

ü  Ne deplasam noi la dumneavoastra, activitatile urmand sa se desfasoare in locatia dumneavoastra;

ü  Durata unui atelier variaza intre 45 de minute si 2,5 ore, in functie de complexitatea atelierului, de varsta si numarul copiilor participanti; la ateliere pot participa copii cu varste cuprinse intre 3 si 18 ani, dar si adulti. Totusi, unele ateliere se adreseaza copiilor peste 7 ani (atelierul de gravura, cel de pictat icoane sau pictat pe sticla, cel de bricolat o veioza sau un dulapior, ec.);

-  Pentru oricare dintre programele ofertate de noi, va rugam sa ne anuntati in timp util dorinta de a efectua activitatea (cu minim 10-15 zile inainte), nr. de copii si de adulti participanti.

Notare
0.0 din 0 voturi 5/5

Nicio recenzie pentru acest serviciu.

Împărtășiți experiența dvs. cu ceilalți

Magia Sarbatorilor la Petrecerile corporate de Craciun

Magia Sarbatorilor la Petrecerile corporate de Craciun

Oferta servicii de animatie si supraveghere copii la Petrecerile corporate de Craciun. Organizare de ateliere de creatie si bricolaje la petreceri corporate. Inchirere Mos Craciun.

Scrieți-vă părerea

25,00 lei

» Adaugă la lista de dorințe